Против акне/пъпки по лицето 3

• 122 021
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Аз от този крем с бензил-пероксид го мажа само върху пъпката,защото нямам на цялото лице пъпки 10% е крема ми май трябваше 5% да взема..а оначе не съм казала,че ГМОто има връзка с акнето,а говорихме за братовчеда на забравих вече,доста е дтлъг разговора ни исках да кажа,че вегетарианците или веганите ядат пълни боклуци,защото по-голямата част от плодовете и зеленчуците са ГМО.

# 601
  • Варна
Толкова се радвам,че има хора,които са се отървали от гадното акне. Не знам дали някога ще се случи при мен. Силно се надявам.  Praynig

# 602
10% e много висока концентрация. аз започнах с 2.5 % и пак ефекта е невероятен.
Аз пък изобщо нямам пъпки, но го мажа защото уж убивал бактерията причиняваща акне и се надявам и за в бъдеще да нямам. А и избистря тена като цяло. Rolling Eyes Но щом е 10 % наистина мацвай само на пъпката.
flower06, ще се случи и при теб. Аз вече се бях отчаяла май месец след поредната процедура и изобщо не съм се и надявала на чудо.

# 603
  • Карлово
 Mики,
Чудесна новина.
Дано всички да се похвалят с такъв резултат.
Моята дъщеря вече има по-изчистена кожа на лицето. Ама тя много се пипа.
За сметка на това гърбът е като шкурка  с едни ситни точици. Там с нищо не маже и не се чувърка по обективни причини.

# 604
  • Бургас
nunkata333, ако ползваш отскоро крема с бензоил пероксид е нормално в началото да се лющи кожата ти, да е суха и да е червена. То даже го пише в листовката. И аз бях така в началото докато ми привикне кожата. Сега открих много успешен начин да не е суха кожата:  първо мажа с някакво масло - бадемово, шипково, от гроздови семки. Чакам към половин час, забърсвам непопилия остатък по кожата и след тава мажа с крема.

# 605
  • Варна
Откъде си купихте крема с бензоил пероксид? Може ли да се намери в България?

# 606
В България няма. Аз моя го поръчах на една приятелка да ми донесе от америка. На Нютроджина е.
Може да се поръча и он-лайн, но аз съм скарана с чуждите сайтове.
Eто това е комплекта, който ползвам:
http://www.neutrogena.com/product/complete+acne+therapy+system.do

Включва измиващ гел със салицилова к-на и едни много ситни частички, на мен ми се отрази страхотно. За съжаление свърши първо гела.
Втората стъпка е крема с бенз. пероксид
и третата е овлажняващ крем ако много ти се изсуши кожата. Аз нямам нужда от третата стъпка, но си я ползвам от време на време.  Хубаво кремче е, овлажнява много добре без да омазнява кожата.

А наскоро ми донесоха от Гърция крема Бревоксил. Той е 4 %. Струваше 7-8 евро. Много по-голям е от американския като к-во.

# 607
Мики браво, че си постигнала желания ефект. Спомням си от предишни твои постове колко упорито се бориш акнето.
Аз сега тръгвам по доктори. Да видим какво ще излезе.
Сега съм добре, доста даже, комбинацията цинк + хлорнитромицин ми се отразява чудесно, слънчевите бани също.
Само не знам от петънцата как ще се оттърва.  Simple Smile Предложения  Crossing Arms newsm78
В момента положението е доста добро. Пък да видим какво ще кажат дерматолозите.  Simple Smile
Само дано не се засилят да ми изписват Дианета, че не мисля да ги пия, защото вече се замисляме и за бебче, а и честно казано не смея.

# 608
Мики, третата стъпка е не просто хидратиращо кремче, а такова с фактор, защото БП прави кожата фоточувствителна. Добре е да се използва продукт с фактор по време на употребата на такъв продут.

Бях чела и че не трябва да се използва при деца под 12 години.

Иначе колко време може да се ползва (примерно не повече от 2-3 месеца)- на листовките пише ли? В крайна сметка в тези по-високите концентрации си е лекарствен продукт.

# 609
Мажа се от края на юли с него,но не всеки ден и мажа само върху пъпката.Имам масла вкъщи и ще пробвам този начин,благодаря за съвета.Мисля си,че винаги така ще ми изсушава.Ползвам слънцезащитен крем,но мисля че и да не се ползва няма да има проблем..Моят крем е от Германия,другият път ще си взема 5% този е силен.

# 610
  • Варна
Тъкмо щях да питам дали може да се вземе от Германия, имам братовчедка там. Само не разбрах, всичките ползвате един и същ крем или различни, които съдържат бензоил пероксид?

# 611
Моето е това струва 12 евро доколкото се сещам

# 612
  • Бургас
Откъде си купихте крема с бензоил пероксид? Може ли да се намери в България?

От OLX, има хора, които го внасят. Аз ползвам PanOxyl.

# 613
  • София
Здравейте, аз пробвах със шипковото масло , може би белезите поизчезнаха, но продължават да ми се появяват най вече преди цикъл големи червени пъпки.
Ще отида на дерматолог аз, това ме влудява, не стига , че имам суха кожа с бръчки , ами и акнее ..

# 614
  • Варна
Ще може ли да ми кажете цената на Panoxyl aquagel 2,5 % ?

Общи условия

Активация на акаунт