ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::22::.

• 86 816
  • 717
  •   1
Отговори
# 315
Аз още съм в шок от последните два мача. До онзи ден бях твърдо за Барса и твърдо вярвах, че ще отидат на финал и ще станат шампиони. Симпатизирах и на Аякс. За първи път ще гледам финала на ШЛ с отвращение. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 316
  • Манчестър
Аз още съм в шок от последните два мача. До онзи ден бях твърдо за Барса и твърдо вярвах, че ще отидат на финал и ще станат шампиони. Симпатизирах и на Аякс. За първи път ще гледам финала на ШЛ с отвращение. Stuck Out Tongue Winking Eye

При мен ще е втори - след 2008 ( Ман Ютд - Челси).

# 317
  • sf
При мен е всеки път без Барса на финал 🤣
Аз наистина нямам думи за това развитие на нещата. Не искам да вярвам, че всичко е сценарий както четох някъде.
Както и да е, вече чакам новия сезон. 😁

# 318
  • София
Със същите чувства съм. Не бих казала с отръщение, но без грам интерес. Определено ми се гледаше финал Барса- Аякс, а то какво стана?!

# 319
Много се радвам,  че два английски отбора са на финала на ШЛ. Английската висша лига е най-силното клубно първенство, във всеки кръг има изненади. Крайно време беше такъв финал да видя на ШЛ.
Аз съм фенка на Челси и довечера съм на линия.

# 320
Драматичен мач на Стамфорд бридж. Велик Кепа Арисабалага.

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 07:53 от lu_lu

# 321
  • София
Още един английски финал: Арсенал-Челси.

# 322
Радвам се на победата на Арсенал, но ме е яд за Айнтрахт......
Арсенал да е победител, силно се надявам! 1️⃣💯👊

# 323
Завърши най-вълнуващото клубно първенство в света. Честито на гражданите!  Догодина Челси шампион!

# 324
Фенка съм на Сити и съм много доволна !! Много силен сезон !!

# 325
  • sf
Радвам се, че Пул издухаха. На 1ви пак. 😁 Тази година съм особено злобна 🤣

# 326
  • София
Тежко е да си фен на Пуул в такъв момент и при такъв сезон. Само 1 загуба, изравнен рекорд по победи в един сезон, близо 100 точки и не са шампиони?!  Shocked
Завърши поне за мен най-силния шампионат в историята или поне откакто аз гледам. Толкова силна Висша лига не помня да е имало. Сити и Пуул почупиха една камара рекорди, четири английски отбора на финал в ЕКТ -> рекорд ; три отбора от един град -> пак рекорд. До последно борба на всичи фронтове с изключение на изпадащите.
Догодина вече прогнозирам титла на Пуул, а Гуардиола и Сити трябва да хвърлят всички сили за ШЛ, защото без нея приказката остава недовършена. Челси успяха, въпросът е дали и МС ще успеят в мисията си да седнат на масата на големите.

# 327
Ех, жалко че Аякс не успяха. Много са ми симпатични. А и като че ли финалът в ШЛ щеше да бъде малко по-интересен. Но нищо...явно това е годината на английските отбори.

# 328
  • София
Скрит текст:
Ех, жалко че Аякс не успяха. Много са ми симпатични. А и като че ли финалът в ШЛ щеше да бъде малко по-интересен. Но нищо
...явно това е годината на английските отбори.
Определено.

# 329
  • София
Е, за първи път в историята имаме 4 отбора от една държава в двата финала.
За първи път в историята имаме и три отбора от един град на финали в ЕКТ.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт