ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::22::.

• 86 821
  • 717
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ако Аякс вземат купата, това ще е изненадата на целия сезон.
То ако Тотнъм я вземе ще ме шокира повече 😂👌🏻
Вече нищо не може да ме изненада в този сезон на ШЛ.😂

# 301
  • sf
Аз нямам думи. Бях с хлапето в бара, пълен с фенове на Пул. Мнооого тежко. Той се разрева, аз почти. Евала им обаче, че минаваха след това да го успокояват. Не че ме грее мен, де.
Язък ни за требъла!

# 302
  • София
Според мен и Барса не можаха да разберат какво им се случи тази вечер.

# 303
Така както на Камп не влизаха в нашата врата, така и на Анфлйлд не влизаха в тяхната. Късмет. Смятам, че Барселона имаше силна защитата първото полувреме и няколко минути от второто, но камъка си тежи на мястото. След толкова атаки беше напълно нормално да влязат..... Разочарована съм, жестоко!

# 304
  • sf
В такива моменти се чудя защо не си избера спорт, зависещ от хронометър. 🤣
Не можах да спя, много си бяхме повярвали, вече се виждахме "кралете на Европа". Много боли, ама това е- днес ние, утре друг, и така.
Ще стискам за Аякс.

# 305
  • София
Вярно е, че Барса се виждаше на финал. Явно отиде на "Анфийлд" на разходка. Аз ги виждах вече с купата. Това е истината.

Радвам се за Ливърпул, не съм им фен, но пък се раздадоха на 200%. Заслужаваха повече финала.

Barcelona: We have Messi.
Liverpool: We have a team.

# 306
Вярно е, че Барса се виждаше на финал. Явно отиде на "Анфийлд" на разходка. Аз ги виждах вече с купата. Това е истината.

Радвам се за Ливърпул, не съм им фен, но пък се раздадоха на 200%. Заслужаваха повече финала.

Barcelona: We have Messi.
Liverpool: We have a team.

Пълната истина. Харесвам Барселона и аз си ги представях вече победители, но......... Те наистина отидоха на разходка до Ливърпул.
Не може всяка топка да минава през Меси, то става предксзуемо......
Всеки завършващ удар, Меси. Ми не може!!
И аз не харесвам Ливърпул, но бяха прекрасни вчера.
Александър Арнолд ми направи огромно впечатление. За онзи мач, когато липсваше, се усети липсата му, много силно!
Той разтегля играта напред, а това центриране..... Оооооо беше невероятно

Ще стискам палци на финал Аякс да победят и толкоз! 😂❤️

# 307
  • София
Има нещо вярно, футболът е наистина отборна игра и може би закономерно отбори като Ливърпул и Аякс стигнаха до 1/2 финали (Пул вече и на финал). Те са отбори, всеки бяга, всеки се бори. При Барса го има това, че зависят основно от един играч. Очаква се от Меси да се нагърби с отговорността за всяка победа.
Още срещу Леванте ми се стори, че нещо играта не спори, ама си казах, че се пазят за ШЛ. А то какво стана?!

# 308
Има нещо вярно, футболът е наистина отборна игра и може би закономерно отбори като Ливърпул и Аякс стигнаха до 1/2 финали (Пул вече и на финал). Те са отбори, всеки бяга, всеки се бори. При Барса го има това, че зависят основно от един играч. Очаква се от Меси да се нагърби с отговорността за всяка победа.
Още срещу Леванте ми се стори, че нещо играта не спори, ама си казах, че се пазят за ШЛ. А то какво стана?!
Жалко наистина, жалко!
😢
Меси си е Меси, но той не е 11 човека ❤️

# 309
  • София
5 секунди!!!!! Не мога да повярвам какво стана и днес. ooooh! Английски финал в ШЛ.

# 310
  • Манчестър
Оффф, така да не исках Тотнъм да продължат. Английски финал е много отегчително.

Ама снощи Ливърпул не спа....😀

# 311
  • София
Аман, аман от грешки!!!!!! Последна минута!!!! Нямам фаворит за финала.

# 312
  • София
Аз съм безмълвен.  Sick Shocked

Респект и за двата отбора за уникалното и невиждано второ полувреме. Каква скорост, каква динамика, каква драма.
Този сезон е тотален триумф на бързия и директен футбол или следващото ниво/еволюция на играта, нещо загатното преди години още, но вече е в своя апотеоз.

Лично за мен най-вълнуващия сезон в цялата история на ШЛ.  bowuu

А за снощо какво да кажа, то вие всичко сте казали. Ще напиша само, че Пуул не прави такъв невъзможен обрат за първи път. Някои отбори просто са си орисани за подобни неша, а Анфийлд наистина е магически стадион.  Simple Smile

# 313
С една дума "изумително".
ШЛ не е била толкова интересна скоро.
Истината е, че подкрепях Акяс, но тайно се надявах победата да отиде при Тотнъм, защото са по сплутения отбор.
Харесвам да гледам далгоналните им пасове, играта с по едно докосване и фалцовете.
Аякс са много добри и ги харесвах, но Тотнъм бяха много добри в реванша, особено във второто полувреме.
А този Хет-трик.... 👌🏻👌🏻👌🏻
🤔🤔 Ами сега? Ливърпул VS Тотнъм.
Вие за кой ще викате? 😂😂
Аз лично ще си подкрепям Тотнъм ❤️

# 314
  • София
......
🤔🤔 Ами сега? Ливърпул VS Тотнъм.
......

За мен лично няма значение. Предполагам, че Пул ще бият.

Общи условия

Активация на акаунт