154 Американски Летни Глезотии

• 45 881
  • 537
  •   1
Отговори
# 420
  • USA
Атти, не, в CCSU.

# 421
  • Чикаго / София
Маймун далеч ще избягате значи Simple Smile Дано ви е на късмет! Аз нямам информация за този район.

От Ебола не ме е страх, но и нямам допир до хора, които биха могли да са потенциално болни. Дано не се окаже болен от Ебола пациента и да е добре.

# 422
Маймун, ние живяхме в Кънектикът 6 години, в бреговата област на юг от Ню Хейвън. Какво те интересува?

# 423
Ох, сега сигурно ще ви срина, ама... Предупреждавам, гнусничко е.

Имам колега, човек на около 45-50 год, който си яде
Скрит текст:
сополите. Седя така, че в момента, в който си вдигна очите, виждам тоя тип. Той работи прав. И когато мисли (= не ползва клавиатурата), ровчи в носа си, вади и яде. Ама бързо, като катеричка. Побърква ме тоя човек. Иде ми да му оставя кутия носни кърпи на бюрото, но едва ли ще има полза. Виждала съм го да прави същото нещо и докато е в срещи. Май съсредоточеното гледане на монитор провокира поведението...

# 424
  • WA, USA
Хахаха, ох не мога ....направо си го представих, ще ме умориш.

# 425
 Joy ох Фея, не свършва снака? какъв е тоя нос?

При нас има бан за трипове то Guinea, Sierra Leon, Liberia, но все още пътуват до Nigeria i Congo, Ghana, контактувам с хора които постоянно пътуват до там, някой от тях са на ротейшън, надявам се и аз да спазват инструкциите за безопасност. Постоянно пращам хора за Ангола, там обаче правителството отрича да имат Ебола, а не официално се смята че имат над 100 случая.

# 426
Соу, високо КПД  Laughing

Сериозно. В профил типът прилича на белоглав лешояд: изгърбен, черен силует с дълъг, крив нос.

Ох, представа си нямаш как се опитвам да игнорирам ставащото и да съм толерантна към (дори този) избора на другите... Ужасно, ужасно ми е трудно...

# 427
Фей, прати му мейл "Is it yummy?"  Laughing

# 428
Фей, прати му мейл "Is it yummy?"  Laughing

Joy "Low-calorie, easy-to-digest snack"  Joy

Блях, блях!  Sick

# 429
Бррррр!   Stop

# 430
Мише, извинявай, спирам.

# 431
Минавам транзитно, както винаги с въпрос.
Майка ми има 10 годишна виза . Тази година беше за 1 месец в САЩ, на границата са и дали право да прибивава в САЩ до 4 март02015. Вече е в БГ, но искам да дойде за Коледните и новогодишни празници, ще имали проблем да влезе 2 път?

# 432
... ще имали проблем да влезе 2 път?

Не.

# 433

Не, но пак е въпрос на преценка на митничаря дали и за колко време ще я пусне.

# 434
Престоят с В1/В2 в рамките на 1 календарна година сумарно не може да надвишава 6 мес, така че ако е престояла 1 мес през 2014 и влезе отново слагат разрешение за остатъка (5 мес); т.к жената ще влезе непосредствено преди НГ ИМХО пак ще и дадат стандартните 6 мес.
Винаги е преценка на офицера дали да пусне, когато пуснат спазват гореизложеното.

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 15:43 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт