154 Американски Летни Глезотии

• 45 873
  • 537
  •   1
Отговори
# 435
Фей, не ти, колегата ти.  Simple Smile

Хайде девойки, запразнявате ли петъчно?  Наздраве с бяло винце!

# 436
Да, запразнявам. След малко ще прилегна в "козметичния салон" на моите фръцли. Решат ме, правят ми прически, маникюр, маски за лице (от влажни хартиени кърпи)... Ум да ти зайде!  Laughing

Последна редакция: сб, 25 окт 2014, 02:04 от Фея Кръстница

# 437
# 438
  • WA, USA
ние тъкмо се върнахме от trunk and treat от градината на децата, напълниха ми душата децата, толкова се обичат и бесняха и бягаха всички на паркинга на градината, много забавно беше. Нашата кола спечели най-страшна кола.

връщам се да редактирам, получихме си писмата за фингърпринтинг - точно деня в който заминаваме, разбира се, така че другия петък ще се пробваме да уолкнем им да видим дали ще мине номера, иначе ще трябва да ги рискеджълваме.

наздраве от мен с Мерло Flutter

# 439
  • WA, USA
Стана номера, малко ни смъмриха ама после два пъти пожелаха сейф трип. Така че не се наложи да сменяме апойнтмънта.

# 440
 Браво Руми! на къде тръгвате?

# 441
  • WA, USA
Cape Coral, FL - ще караме и обикаляме от Тампа до Нейпълс, че сме си наумили да се местим другата година в него район. Излезе два пъти по-евтино да наемем къща на канал в Кейп Коръл отколкото кондо на Санибел.

# 442
A, радвам се, че са ви влезли в положението, Руми!!!   Hug

Честит ви Хелоуин, и на празнуващите и на непразнуващите Simple Smile
Я споделете какъв вкус в устата ви оставиха безкрайните дебати из ФБ има ли празника почва в БГ... они ли криво думат, аз ли съм тъпо парче, ама не разбрах нито кой им го "натрапвал" празника, нито с какво застрашава гордите БГ традиции като кукерство/коледарство, нито как ще разкаже играта на националната ни идентичност! А като прочетох, че бил "задължителен, като манифестация преди '89" съвсем ми увисна ченето!?!???
Да ви покажа и моите плашила с неустановена идентичност Wink

PS А най-вече не разбрах, какво им пречи да се маскират като коледарчета... за 30 год живот в София спомен нямам някой да е уважил тези традиции  newsm78

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 18:31 от Agent Provocateur

# 443
Руми, супер, че сте попаднали на разбрани служители!

Агент, видях ви и в тренировъчната. Пу-пу, че сте хубави!

Хелоуин в Ситито е абсолютно различен. Много интересно изживяване.

Не съм чела разправиите във Фейсбук, но ги споменаха и в новините. Няма да го бъде тоя празник в БГ. Не за друго, а защото българинът е недоверчив и ... хм, пестелив. Не би давал по 30-40 лв, само за да пълни торбичките на непознати деца, които напомнят на просяци, пребити почти до смърт.

В Симеоново всяка година минаваха коледари и лазарки.

# 444
  • WA, USA
Agent, и на мен ми направи впечатление у фейса. Даже и плакати се развяха как искали учителите да ги учат да правят кукерски маски, а не таласъми... много ми е странно цялото това отрицание на празници от други култури. Като не ти харесва не празнуваш и толкова. За себе си знам, че откакто дойдох в САЩ есента ми стана любим сезон, а преди я мразех с цялата си душа (към това може и да е допринесло неспиращия процес на правене на зимнина в БГ, който ненавиждах). Харесват ми всички есенни празници тук, както и Хелоуин, и мисчийв найт макар че моите са още малки да измислят някоя дивотия на съседите.

# 445
Мишки, искам снимка на Спас в хелоуински костюм, моля.

# 446
  • The QC to be!!!
Руми чудесни новини.  Peace Руми, и аз харесвам сента като сезон, но само ако е като циганско лято.  Blush

Агент - както винаги, снимки да се не нагледа човек! Давай още  Blush

Няма да ви казвам що народ, от къде ли не срещам дето отричат туй или онуй само защото е свързано с Ам. Имам познати които ми разправяха колко много мразят старбъкс кафе, и като ги питаш кое са опитвали - ми те никога не го били опитвали, но понеже е ам. и го мразят.  Rolling Eyes Същото и с хелуйн… и донътс… добре, че английския не са намразили още, само щото и той се говори в щатите.  Whistling

# 447
ми те никога не го били опитвали, но понеже е ам. и го мразят
  Laughing

# 448
  • The QC to be!!!
Смей се Фея… имам и познати тук дето се кълняха, че в щатите няма да стъпят, че хич не им е еня да видят щатска земя, че не виждали какво биха могли толкова да видят там, че чак пък и да им хареса… НО да видиш като отидаха как смениха и песента и тона.  Rolling Eyes Аз се скъсвам да обяснявам, че щатите са толкова различни, и гардовете и т.н…. но не та не  -  е сега вече е ясно, но това предубеждението е голям враг.  Sunglasses
Една то колежките ми, твърдеше колко много и харесва кафето от машините в работата ( Sick ) - било по хубаво и от старбъкс и като я питах и нея кое от всичките кафета в старбъкс - тя отговори всичките -  Rolling Eyes Но до момента на тази ни дискусия, и тя никога не беше лизвала старбъкс… След като и взех лате на старбъкс и не и казах от къде е - много и хареса, като и казх, веднага обърна песента пак. Такива хора не зн. дали да ги съжалявам или да им се подигравам.  Mr. Green

# 449
Фея, какви хелоуински костюми бе, ние само кукерски имаме!  Хахах, шегувам се.  Тази година решихме да пропуснем, догодина ще е вече по-голям и ще разбира какво се случва.

Но тук не съм се похвалила, че на 10 месеца и 9 дни нашето гардже проходи и от тогава не е лазил изобщо. Беше се пускал за по няколко крачки, но този ден просто се отскубна от на мъжа ми ръката и тръгна.  Спъваше се малко и го пазехме да не пада, но вече е толкова стабилен, да чукна на дърво, изобщо не се спъва, само го пазим да не пипа където не трябва.

Нямате ли чувството, че в старбъкс слагат нещо адиктив?  Всеки път като си взема, после искам още.

Я да активираме малко спама, че Хиър ще вземе да роди преди да и направим нова тема!   Heart Eyes

Кога започвате пазаруването за празниците?  Имате ли бюджет за подаръците за най-близките, вие ли решавате какво да купите?  Ние рядко си правим подаръци, но тази година ще е различна.   Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт