154 Американски Летни Глезотии

• 45 887
  • 537
  •   1
Отговори
# 405
Сциатиката  (ишиас) мен ме хвана като родих и досега си ме мъчи от време на време. Помага почивка, лежене на една страна, не по-гръб и не седене на мека повърхност, като диван например. Също като ледна на една страна ми помага да сложа възглавница между коленете. Топъл, горещ компрес/душ много помага също, но не е за бременна жена. Много съм се влошавала от седене дори и за кратко на студена повърхност, има една пейка метална на нашата площадка, за 30 секунди да седна на нея и на другия ден куцам. Дано като дойде Гошко всичко да е наред и да премине, че може и много зле да стане.

# 406
Гошко ви праща един шпагат с главата надолу.

Laughing

Homestretch, душко! Стискай! И болката в дупето ще мине  Hug

# 407
  • У дома
Не помня такива болежки от бременността, но аз съм с къса памет.
Хиър, малко остана.

Може ли някой да ме светне по кое време се ходи на почивка на юг - Хаваи, Домениканска република... Пролетта става ли? Искам да направим една семейна почивка, но не знам кога е подходящо и къде да гледам. Приемам всякакви съвети.

# 408
В Доминикана съм ходила нормври. Предполагам ще ходите по време на ваканцията, тогава цените отиват нагоре по това време....

# 409
Благодаря ви много за подкрепата. Оказва се, че има акупунктуристи, които специализират в болежките на бременните и вчера минах една сесия.

Фея, целта ми в петък да стигна до изложбата на Салгадо и да я разгледам без много да се оплаквам Simple Smile

# 410
Леле, браво. Аз не бих се доверила на всеки. Мина ли ти?

# 411
Леле, браво. Аз не бих се доверила на всеки. Мина ли ти?

Препоръча ми я дулата. Имах облекчение веднага след сесията, но тази сутрин пак имам болки. Освен игли ползва и вендузи (на задника ми!); аз съм им голям фен.

# 412
Внимавай да не ти лепне вендузи около бъбреците, на мен една ми ги сложи така веднъж. Crazy не, че не може, но в моя случай беше абсолютно противопоказно.

Щом дулата я знае е добре.

# 413
  • The QC to be!!!
Въх Хиър, ти си много смела жена!
Скрит текст:
Дано ти помогне, но този вид болка се получава след притискане на нервите от преплъзване на интервертебралните дискове, което е пък в следствие на промяната на таза и гръбнака през бремеността или поради някакви др. причини - като неправилен стреч, дигане на тежко и т.н. Та… ако тези дискове не се наместят по някога правят херния и след това няма друг лек освен операция или ходене по кайро или физио от време на време да облекчи болката… мисълта ми е, акупунктурата ок, но тя не е решение за механичен проблем; помага за оправянето му след като механично диска се върне на мястото си - помага при инфламейшън, болката притъпява и такива ти му. Та пак да кажа, внимавай.

# 414
Китайците я обясняват със слаби бъбреци.

# 415
Благодаря ви много за подкрепата. Оказва се, че има акупунктуристи, които специализират в болежките на бременните и вчера минах една сесия.

Фея, целта ми в петък да стигна до изложбата на Салгадо и да я разгледам без много да се оплаквам Simple Smile

Ах, дано си поне толкова запленена, колкото бях аз. Велик!

Радвам се, че си имала (макар и краткотрайно) облекчение.

# 416
Аталанта, на Карибите най-натовареното време е между Коледа и пролетните вакации включително. Тогава ще са най-високи цените и най-малко избор на места ще има, защото хората предварително резервират. След Април/Май вече може да е доста горещо, а есента може да има повече дъждове, но реално може целогодишно да се ходи.
Ние сме открили че седмицата преди Коледа е най-изгодна - всичко е готово за високия сезон, но все още не е претъпкано с хора и цените са поносими. Изваждаме детето за една седмица от училище, при нас дават до 5 дни без причина.

За Хаваи нищо не знам, но и то не е на юг реално.

# 417
  • USA
ММ го приеха и на другото място, за съжаление, и най-вероятно там ще се преместим Кънектикът. Има ли някой от вас там?
Аз пак се връщам ма Ебола, но снощи са приели пациент на юнита, където ММ работи, със съмнения за нея. Той няма да се грижи за такива пациенти, има доброволци за това, но все пак ми е много притеснено. Sad

# 418
В UConn ли ще ходите, Маймун?

Аз работя с хора, които пътуват редовно до Либерия, специално във връзка с Ебола епидеията. Честно казано не съм се замисляла до сега дали се притеснявам или не, много се надявам всички да са здрави и да спазват добри мерки за сигурност.

# 419
Маймун, според мен профилактично приемат като риск от ебола всеки пациент с по-висока температура и втрисане. Така определено е по-добре, отколкото да се гледа през пръсти.

Дано въпросният пациент е добре!

Общи условия

Активация на акаунт