154 Американски Летни Глезотии

• 45 888
  • 537
  •   1
Отговори
# 390
Болката в кръста ли е?  newsm78

В опашката? newsm78

# 391
Болката в кръста ли е?  newsm78

В опашката? newsm78

В дупето на нивото на опашката и по-ниско. Кръстът не ме боли. Имам за кратко облекчение от йога пози за бременни, които общо взето или разтягат мускулите и лигаментите на таза, или просто отнемат от тежестта - примерно наведена или на 4 крака.

# 392
  • WA, USA
Сциатика или както е там на бг, при мен болката минаваше отзад на хълбока и вървеше надолу по крака. Аз ходех на кайропрактор и помогна, но не всички са за кайропрактор. Изменя се доста стойката в последните месеци заради тежестта на корема и то това се получава.
Пробвай да правиш в къщи малко разтягане, на четири колена и извиваш гърба нагоре и после го отпускаш надолу, имаше някакво име тази поза ама забравих сега.
виж тук за идеи:

http://spinningbabies.com/techniques/activities-for-fetal-positi … ning/pelvic-tilts

# 393

На тази й имам цялото видео и го правя религиозно от месеци. Помага ми за кратко, но ако трябва да извървя половин миля и ми иде да се гръмна.

# 394
Ами много е неприятно, аз го имах в началото на бременността и майка ми обясняваше как не съм можела да го имам това неразположение, защото то се случвало само в края на бременността. Ако ходиш на акупунктура трябва да намериш някой кадърен.

# 395
.

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 18:50 от Цонна

# 396
  • The QC to be!!!
Хиър, физотерапия също помага, но малко като каиропрактор и акупунктурата - трябва да с инамериш мн. добър за да ти помогне.  Confused Стискай кълки и зъби, малко остана да прехвърлиш и ей го на, бебето ще дойде.  Peace

# 397
Имах сциатика 2м преди да родя Ния,куцах си съвсем напълно и непрестанно.Болката е от бузата на задника към крака вертикално надолу,остра или не,но винаги там.Мина като родих
Хиър-огън,служба не останаааааааааааааа! стискай зъби,цял човек се готви,не е майтап!

# 398
Ами да, освен да стискам, няма какво друго. Ще пробвам акупунктура, йогата помага колкото помага, но явно с ходенето и фитнеса приключихме. Да се надяваме бебето Гошко няма да закъснява много.

# 399
Хиър, аз и с двете бременности куцах накрая. С Гергана беше силна болка, а с дребния тъпа болка и изтръпване на бедрото отпред. Дано Гошко дойде навреме  Heart Eyes.

# 400
 Ох и досадната ''госпожа аналогичен случй '', ама куцах по едно време и аз, към 7-8 месец най-болеше, в 9ти сигурно съм свикнала, от тогава повече си спомям киселините. Но то как да нямям киселини, каквото не бях видяла тове не бях изяла и си ми личеше.
Нямам съвет, просто да си кажа.

# 401
Въобще не сте досадни; поне знам, че ще мине.  Hug

В моята практика държат киселините да са под контрол и ме сложиха на Пепсид. Та поне там нямам оплаквания.

Гошко ви праща един шпагат с главата надолу.

# 402
Много ти благодаря, Agent Provocateur! Пуснах ти ЛС. 

# 403
 Браво на Гошко!

# 404
  • USA
Люси, благодаря!
Благодаря, момичета за комплиментите!
Хиър, браво на детето! Дано не закъснява!
Аз такива болки не съм имала, освен на опашката, но си имах други екстри в излишък.

Общи условия

Активация на акаунт