154 Американски Летни Глезотии

• 45 892
  • 537
  •   1
Отговори
# 375
Бре, Джейн! Изследвания ли ти правиха? Какво я провокира?

Не, нищо. Сигурен бил лекарят  newsm78
Нямало нужда от изследвания.

Лекраствата помогнаха. Бях на контролен преглед днес и мислех, че ще каже, че мога да ги спирам, но не би. Чудя се дали да се направя на чукната и просто да не си взема следващия прескрипшън.

Не знам какво се случи, аз си мислех, че съм болна два месеца, но бях само с кашлица и shortness of breath. На лекар отидох, защото колегите предположиха, че може да е алергия, а не вирус, с такава продължителност.

# 376
Jane, и аз така бях "диагностицирана" в Канада. Няколко години бях с инхалатор, докато не се оказа недостиг на вит.Д

# 377
Jane, и аз така бях "диагностицирана" в Канада. Няколко години бях с инхалатор, докато не се оказа недостиг на вит.Д

То така или иначе ще се наложи догодина да сменя практиката, че юпмс и хаймарк се развеждат Tired

# 378
  • WA, USA
Джейн, и ние сме с "астма" - аз и децата. При нас се оказа провокирана от алергия към боровия полен и някаква краб уийд, която разбира се имаме в изобилие. Пия си лекарствата против алергия и ми мина астмата.

Благодаря на всички включили се относно моите терзания  bouquet

# 379
Слушах новините тази сутрин за мерките, които се взимат на летище ОХера. Летището е 4 от 5 такива, на които започват тези процедури.  Пътниците пристигащи от Африка ще минават тест и ще им бъде мерена температурата. Пристигащите от Африка са около 15 човека на ден. Не знам в Далас колко човека пристигат направо от там, за да има драстични проверки.

# 380
Customs and health officials at airports in Washington, Chicago, Atlanta and Newark, New Jersey, are scheduled to start taking the temperatures of passengers from three West African countries as part of a stepped up Ebola screening program.

Customs officials say about 150 people travel daily from or through Liberia, Sierra Leone or Guinea to the United States. Nearly 95 percent of them land first at one of those five airports.

# 381
На летище Охера пристигащите са около 15 на ден. Това казаха, когато журналистът ги попита по колко човека ще проверяват. За другите летища не се спомена.

# 382
# 383
Не знам в Далас колко човека пристигат направо от там, за да има драстични проверки.

Мисля, че няма директни полети от З. Африка до Далас. Което, както е видно, не попречи нашите умници да се оакат до ушите.

# 384
Да, гледах. Като се обърне колата, пътища много.

Мисля да спра новините и да си гледам само фотографските и кулинарни блогове. Аман  Crossing Arms

# 385
Здравейте!

Отдавна не съм писала тук и вероятно повеЧето от вас не ме помнят, но сега имам нужда от малко информация и ще бъда много благодарна ако някой може да ми помогне. Не искам обаЧе да ангажирам всиЧки ви, затова на първо място да питам има ли някъде списък кой в кой град живее? Има ли някоя от вас в Бостън, Кеймбридж или района около тях?

# 386
Вяра, аз - на цели 5 мили от Харвард Ск съм...

# 387
Здравейте!

Отдавна не съм писала тук и вероятно повеЧето от вас не ме помнят, но сега имам нужда от малко информация и ще бъда много благодарна ако някой може да ми помогне. Не искам обаЧе да ангажирам всиЧки ви, затова на първо място да питам има ли някъде списък кой в кой град живее? Има ли някоя от вас в Бостън, Кеймбридж или района около тях?

Каква изненада! Много добре те помним някои, да  Hug Сега ако кажеш, че се местите в САЩ.... Simple Smile

# 388
Някой има ли опит с болка в дупето в късна бременност? Умирам от болка като ходя. От друго не ме боли. Лекарят каза да търпя, а аз се чудя дали да ида на акупунктура или на киропрактор? Колан за бременни дали ще ми помогне?

# 389
Люцканова, благодаря много!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт