154 Американски Летни Глезотии

• 45 873
  • 537
  •   1
Отговори
# 450
Аз съм от хората, които не харесват Старбъкс... но аз така или иначе пия само определен вид кафе. Донътс също не ям (ужасно са ми сладки)

# 451
Нищо против празника. Само от д. градина на детето да не искат 20 индивидуално опаковани торбички с бонбони. Чистката мина, останаха шоколадът, острилките, гумичките и тефтерите.
Не подценявам българските традиции, не разбирам това противопоставяне.

Всякакво кафе пия и тц, не мисля, че в шоколада, кафето, алкохола слагат нещо. Сладкото почти напълно отказах точно тук. Като отрова ми действа.
Не мога да понеса само кафето в пенкейк хауз. Пия само ледена вода.

Моето проходи на 1г.1 месец Simple Smile Флиртува с напълно непознати, пее и танцува (нищо такова с по- голямата).

# 452
Тю бре, Мишки, такива готини бебешки костюмчета има...

Старбъкс просто са докарали комбинацията аромат + вкус. Както от всяка кофеинова и/или подсладена напитка се ожаднява, а искаш още Старбъкс, понеже ти допадат ароматът и вкусът. Ако предпочиташе Кока Кола, тя щеше да ти се припива след като си я пила до преди 20-30 мин.

Аз не съм много по кафетата, но изпивам едно на ден. Изключително рядко пия купешко кафе (Illy или Старбъкс), а бълвоча в офиса изобщо не ща и да помириша. Правя си Неспресо вкъщи, сипвам в дълга изолирана чаша и съм готова.

За коледните подаръци ще замълча, защото както знаете у нас не отбелязваме тоя празник.

# 453
Браво на Спас,сега си има свободни ръце са пипа Joy
*
СтБ бойкотирам (освен ако съм много за зор,случва се Embarassed). Адитив не мисля че може да има в черно кафе,инак в измислените им мокачино -нещо си кой знае какво има..
*
децата получват по 1 голям подарък и два по-дребни (книги). Стефан иска електонен скутер,другите не са се изказали. Толкоз. Бюджет съвсем фиксиран няма,но като цяло я караме много полека. Миналата година дете 1 и 2 получиха по един голям лего сет (80ина кинта всеки) на човек,по една борд игра и книга..

# 454
Привет, дами!

Не го разбирам този страх от чужди традиции. Халоуин започва от християнски (католически) обичай, бонбоните са измислени за децата и т.н.
Миналата година докато живеехме сред болшинство индийци, Ейдж участваше (винаги ни канеха) във всички техни религиозни празненства, вкл. мяташе дупе на ритмите им. Даже недоволстваше, че не можел точно като тях да танцува. Laughing А те от своя страна извадиха тиквите и бонбоните на Халоуин, децата се облякоха в костюми и беше прекрасна вечер в комплекса.

Сегашното ни училище печели до момента за празнуване без бонбони и торбички с боклуци, забранени са. Сутринта в петък смятаха дължини, височини и диаметри, дълбаха и броиха семките на 10-на тикви. След лънч трите втори класа бяха организирали игри/крафтс. Преди да си тръгнат съобщиха, че в понеделник събират от халоуинските им бонбони за войниците. Днес занесохме 3/4 от събраните в петък, плюс тези които купихме да раздаваме, но никой не дойде докато си бяхме у дома.

А в събота ходихме да празнуваме Dia de Muertos с мексиканците в ЛА.

Старбъкс е ок, особено в непознат град, но реално има много по-хубави кафета (аз само лате пия де) от техните.

Коледните ни подаръци са семейни тази година. Ноември ще ходим на ваканция, а Декември ще взимаме куче (уиш ми лък Crazy). Плюс съм набелязала няколко неща за детето от Санта, сестра ми и баща ми. Дано успея да го убедя точно тях да поръча. Mr. Green

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 21:59 от benson10

# 455
Их, че сладко разказваш, Бенс!

Я дай малко повече и за кучето. Порода, възраст, пол? Кой ще поеме основните грижи? Ще го водите ли на обучение? Пък ако вече имате и снимки...

# 456
Ние Хелоуина го пропуснахме, не иска да слага костюм господина. Викам му, че без костюм няма и бонбони, той каза ок и така. Иначе във ФБ тези, които най-много скачат срещу Хелоуин, първи ще са да празнуват на 14 февруари. Не обръщам внимание вече, то във ФБ всеки луд е с номера си, затова съм си дала малко почивка от него.
Кой спомена, че поне покрай тези празници есенните тука е малко по-приятно това време от годината. А в Бг  като започне от октомври та чак до Коледа ми е пълна депресия на мен. Едва ли някой тръгва да празнува Деня на Будителите, например.

За подаръците - аз вече налагам лимит в обема. Сега в събота Мишо е именник и ще купуваме подарък до 20куб.см. и на гостите така ще кажа Simple Smile Дали има board games за възраст 3 години?

# 457
# 458
Хайде от мен малко вариации на тема спам и Голдфол Wink

Як им кръст на мамите на проходилите младенци  Hug оттук натам става все по-зле!

В Старбъкс пия черно кафе/еспресо, ако съм на умиране (но не съм им фен!) и passion tea без захар - много любим. Латетата и капучината им ги проклех към края на 1-вата бременност, защото втасвах и превтасвах от тях и оттогава са ми в черния списък.

Коледните подаръци точно се успокоих, че съм ги набавила на 70% и дребните намериха острова със съкровищата, та отново съм на кота 20%  Tired Малко ми трябва за да ги сектирдосам и да напазарувам подаръци по време на следколедните разпродажби...

Като казахте куче да ви разкажа как вих от смях, когато една ам. дружка на собствената ми икейска кухненска маса докато ядеше прост тиквеник рече: "Днес висях 20 мин на телефона с my dog's shrink, his separation anxiety is worse than ever"... като се посъвзехме с другата дружка я питахме колко и е рекорда на тел. с педиатър  Crazy Ох, много сме ужасни, ама както скоро Миз се кодошеше "first world problems" са ни подпукали и съвсем изкукуригваме... сега чакам Феята да ме погне с гьостерицата, че горкото животно има конституционно право на психиатрична помощ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 459
Агент, напротив. Аз съм последният човек, който би третирал кучетата като хора.

Сепарационното безпокойство няма нужда от кучешки психиатър, а от пълно изтощение на животното + няколко дни елементарно обучение. Първо на стопаните, после - на добичето. Много е лесно и е безплатно.

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 02:04 от Фея Кръстница

# 460
  • WA, USA
Само да вметна един непоискан съвет към бъдещите кучкари. Имайте едно наум че най-вероятно ще трябва да решавате един ден кога и дали да го убиете животното. Много ми е терсене откакто моят разви диабет и ослепя, все се надявам да не го измъча много докато се реша на тази стъпка.

# 461
Дали има board games за възраст 3 години?

За третия р.д. моето дете получи Hoot Owl Hoot и е голям хит и досега. На кутията пише 4+, но реално само се иска детето да мачва цветовете, няма нито броене, нито нищо. И е кооперативна игра, демек няма победители и победени  Mr. Green и съответно - няма сърдене.

# 462
Има резон в това, което казва Руми.  Имахме две кучета навремето.  Едното го блъсна кола и му счупи бедрото, сърцето му не издържа по време на операцията.  Другото разви рак и трябваше да го приспим.  Това в рамките на около година може би, много травмиращо беше за всички ни.

Не е същото с колата, само старбъкс така ми действа.

АП, имам колежка, която поради тази причина си вози подаръците в багажника на колата.  Поне при нея работи.

Иска ми се да живеем в шарено къмюнити, да имаме възможността да празнуваме всякакви празници и да научаваме неща за различните култури.

# 463
  • usa
не харесвам напитките на старбъкс, но уважавам компанията по политически/социални причини и защото са добри работодатели. чат-пат когато децата ме заведат там, пия еспресо.

стара съм, животът ме е научил вече да толерирам и да консидервам всичко. като върл атеист, за който приятели определят, че атеизмът е не е мироглед, а диагноза, не само си дадох децата в йезуитско училище, ами го и харесах въпреки библията, та не мисля, че има вече нещо, което бих отхвърлила и отказала да опитам.

кучкар съм и смятам, че освен други полезни неща, на които кучетата, а и другите домашни животни, учат семейството и особено децата, е житейския факт за смъртта и раздялата с любимо същество. намирам го за полезен опит.

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 08:01 от миз

# 464
кучетата, а и другите домашни животни, учат семейството и особено децата, е житейския факт за смъртта и раздялата с любимо същество. намирам го за полезен опит.

Миз, благодаря ти. Вече не се чувствам на ръба на нормалното, задето и аз виждам нещата така.

Общи условия

Активация на акаунт