Отговори
# 660
  • Варна
sweet_maniche,ако е било на 6лв. и нещо,значи си го гледала в Лидъл.Мернах го и аз наскоро като ново в асортимента,това му е редовната цена  Peace
star in the sky ето това е оферта,много благодаря!
П.П В тази връзка,като гледах в нета за точното наименование,видях че има и друг вид Crema e gusto-за еспресо цъкАз започнах да го купувам в началото точно,заради това че беше за италианска кафеварка,а ние бяхме с такава цък.Сега обаче сме с еспресо машина..Някой да го е засичал в Бг (аз не  Rolling Eyes)?

# 661
  • Русе
П.П В тази връзка,като гледах в нета за точното наименование,видях че има и друг вид Crema e gusto-за еспресо цъкАз започнах да го купувам в началото точно,заради това че беше за италианска кафеварка,а ние бяхме с такава цък.Сега обаче сме с еспресо машина..Някой да го е засичал в Бг (аз не  Rolling Eyes)?
И аз не, а пия само такава Лаваца.
В ПЕНИ също е намалена, но дали е от вчера, да не подведа.
В Пикадили бананите дето са по 1,49 лв. са зелени като лимети. Голяма реклама им правят. Взех днес 4 бр., че майка ми искаше да и взема да сложи в торбичките на децата. Сложих ги във фруктиерата при ябълки. Дано пожълтеят малко до утре Laughing

# 662
  • София
В Пикадили бананите дето са по 1,49 лв. са зелени като лимети. Голяма реклама им правят. Взех днес 4 бр., че майка ми искаше да и взема да сложи в торбичките на децата. Сложих ги във фруктиерата при ябълки. Дано пожълтеят малко до утре Laughing

Ако са същите на цвят като тези в нашето Пикадили, ще има да чакаш ....  hahaha  Наистина се излагат.

# 663
  • София
И в Карфур са на тази цена, хубави са.

# 664
Да попитам картите от Пени или Била примерно важат ли за чужбина ? Извинявам се ако въпросът е дебатиран вече ,но нямам никакво време да чета от начало.
Една жена попита на касата важи ли австрийска карта за Била,отговориха:Не.Направиха и на момента тукашна.Предполагам,че и чужбина на важат нашенските.

Благодаря много за инфото. Вече се върнах от Виена и не ми се наложи да използвам картите ,които имам. Пазарувахме от Меркур.

# 665
Elli9502 ,

Ето как изглежда календарът на GoodFood - в последният момент видях, че снимката е настрани, ще извиняваш  Rolling Eyes
Скрит текст:
има отбелязани и празниците и разбира се, кога излиза списанието, кеото въобще не ми трябва като информация, предвид безумните рецепти вътре, за които ми трябва тълковен речник - като например това "лесно" меню за празниците - така се смях  Joy -

В нашата Била ми казаха, че календарите ги раздавали само в един ден и те тогава си и свършили - тяхната работа стана, "като ще правиш една работа, или я направи както трябва, или хич не я прави"  Crossing Arms

# 666
Elli9502 ,

Ето как изглежда календарът на GoodFood - в последният момент видях, че снимката е настрани, ще извиняваш  Rolling Eyes
Скрит текст:
има отбелязани и празниците и разбира се, кога излиза списанието, кеото въобще не ми трябва като информация, предвид безумните рецепти вътре, за които ми трябва тълковен речник - като например това "лесно" меню за празниците - така се смях  Joy -

В нашата Била ми казаха, че календарите ги раздавали само в един ден и те тогава си и свършили - тяхната работа стана, "като ще правиш една работа, или я направи както трябва, или хич не я прави"  Crossing Arms

Благодаря.  Hug Може и да го взема, макар че датите явно не са много едри, но за 2 лв. толкова.
Менюто определено е много лесно.  Mr. Green

# 667
  • Варна
Заредих се със Лаваца от Била star in the sky пак мерси  Peace

# 668
  • София
Някъде зехтини на промоция да има?

# 669
В Пени има 750 гр Екстра върджин от 6,90 на около 4,80.
http://www.penny.bg/akcia/ot_chetvyrtuk_4_5/___________________2 … aultContent1.aspx

# 670
В "Пени" - "Гауда" и "Едем" на 8лв./кг. - хубави са,
Немско масло 250гр./2лв. със срок на годност до 1.02.2015г.

# 671
  • Варна

Откога е маслото, сигурна ли си, че е само 2 лв?

Нова брошура на Кауфланд има ли, не намирам в нета?  Rolling Eyes

# 672
# 673
  • оттам, откъдето започва България

Нова брошура на Кауфланд има ли, не намирам в нета?  Rolling Eyes
Маслото е на тази цена за събота и неделя само, т. е. до довечера.

# 674
  • Варна

Да, благодаря!  Peace

Маслото е на тази цена за събота и неделя само, т. е. до довечера.

Аз тук гледам, но масло не виждам: http://www.penny.bg/akcia/superweekend/_________________________ … aultContent1.aspx

Общи условия

Активация на акаунт