Отговори
# 645
  • Mediterraneo

Нали не си мислите, че специално за моята козметика ходи някой в чужбина...

# 646
Аз просто си мисля ,че някой хора приемат твърде лично някой коментари и се дракат излишно.
  А  и да ти ги носят специално няма нищо лошо или осъдително.
 Всеки да си живее живота както намери за добре и това ,че няма нашите вкусове ,виждания или критерии за качество , не значи ,че е
 глупав или превзет.
   Проблема се нарича липса на толеранс и уважние на чуждото мнение и инакомислие.
 Извинявам се за спама.

# 647
аз съм много толерантна и търпелива, но за бога yulmana всеки втори пост тук е твой  ooooh! извинявам се, но наистина е досадно да чета тук неща, които не са по темата.

# 648
  • София
Имате ли представа какво е положението с календарите на Билла? В събота бяха свършили (заредени в петък!!!) и ми казаха, да проверя в понеделник. Дали има повторно зареждане? Хем мързи да ходя, хем ми се иска да взема календар, а и имам да пазарувам.  Mr. Green

# 649
Имате ли представа какво е положението с календарите на Билла? В събота бяха свършили (заредени в петък!!!) и ми казаха, да проверя в понеделник. Дали има повторно зареждане? Хем мързи да ходя, хем ми се иска да взема календар, а и имам да пазарувам.  Mr. Green

Как изглеждат тези календари, с една обща страница ли са, тип плакат и миниатюрни цифри или от онези, които са с отделни страници за всеки месец - да знам дали да се циганя и аз тези дни ако ходя  Mr. Green
Скрит текст:
Иначе вече имам най-удобния за нашето семейство календар от списание Good Food с последния им брой - за 2лв списанието + календарът и той е с рецепти с продуктите на Крина и е от втория описан вид по-горе, може да се записват събития по него, квадратчетата са добре измислени, препоръчвам го, ако някой има нужда от такъв.

# 650
  bouquet Моринга благодаря за съвета за календара
Скрит текст:
Иначе вече имам най-удобния за нашето семейство календар от списание Good Food с последния им брой - за 2лв списанието + календарът и той е с рецепти с продуктите на Крина и е от втория описан вид по-горе, може да се записват събития по него, квадратчетата са добре измислени, препоръчвам го, ако някой има нужда от такъв.
    bouquet

# 651
  • София

Как изглеждат тези календари, с една обща страница ли са, тип плакат и миниатюрни цифри или от онези, които са с отделни страници за всеки месец - да знам дали да се циганя и аз тези дни ако ходя  Mr. Green
Скрит текст:

На отделни страници е. Само не ми е ясно как могат да се пишат бележки на полето, което е с главата надолу.  Laughing Ето снимана една страница:

Дупката за закачане е над чушките и на 29.01 (като се смени месеца)  Grinning

Иначе не бяха заредили, както се очакваше, но отидох до друг, по-забутан магазин и видях 2-3 календара под една от касите. Разбира се, касиерката каза, че няма, посочих ѝ ги и пак твърдеше, че няма. Тъпо и упорито продължих да настоявам да погледне и най-накрая ме огря.  Mr. Green  Не ми е толкова за календара, но ме хвана яд, че ги виждам, а касиерките ми се правят на ударени.  Grinning

# 652
Ооо, хубавичък е  Twisted Evil При какви условия се подарява, в крайна сметка? Че и аз мога да бъда много упорита като искам нещо, което ми се "полага"  Joy А това за бележките, не е ли перфорирано, да се откъсне, все пак с него (списък) ще се пазарува в магазина , нали  Rolling Eyes

# 653
  • София
Не е перфориран, но има нещо като натисната черта, по която по-лесно може да се откъсне. Като поле съвпада точно с рекламните продукти и може да се отреже без проблем. Полага се за сметка над 20 лева.

# 654

Скрит текст:
Ако имаш възможност и не те затруднява може ли да снимаш календара на Good Food?

# 655
аз съм много толерантна и търпелива, но за бога yulmana всеки втори пост тук е твой  ooooh! извинявам се, но наистина е досадно да чета тук неща, които не са по темата.
Точно това е ! Не ме интересува кой, какви превръзки си поръчва и от къде.
Интересува ме мнението за продуктите в тези магазини.
По темата - "Пени" - много промо на  сладки неща, на добра цена.
Бананите потъмняха за ден и вкусът им е странен, ябълките - не ми харесаха,
но портокалите и мандарините са чудесни.

# 656
  • Варна
Момичета lavazza crema e gusto някой,някъде да е виждал на промо?

# 657
  • Пловдив
убий ме, не мога да се сетя, но някъде я гледах вчера на 6лв. Пазарувахме в Триумф и Лидл... Мъжът ми казва, че "май в Лидл", но не съм убедена

# 658
Момичета lavazza crema e gusto някой,някъде да е виждал на промо?
В Била е на 4,99 лв. http://issuu.com/proomo/docs/25_31__12?e=1907292/10594828

# 659
  • In transit
Не е перфориран, но има нещо като натисната черта, по която по-лесно може да се откъсне. Като поле съвпада точно с рекламните продукти и може да се отреже без проблем. Полага се за сметка над 20 лева.
моят има перфорация там където са бележките.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт