Има-няма лято, ЯНУАРЧЕТО с усмивки е богато! (53)

• 53 618
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Ехааа Адиссс!! Бравоооо!!! Пу пу, всичко да е наред!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Е не, почвам да стържа на мъжо за бебе хахахаха  Laughing

# 241
  • sofia
Зайке, луда си да знаеш. Не ти ли свършват силите, бе жено.
Я ме накарайте да родя, накарайте ме, затворете ме вкъщи

# 242
АдисHug Страхотна новина,бравоооооооо! /аз си признавам,че нямам такава смелост Blush/ Пожелавам ти лека да е бременността ти до финала е едно хубаво,здраво бебче Hug Hug Момче,момиченце /или ще ни изненадаш Wink Flutter?/ Марти как прие новината? Интересно ми е ,защото Али на моменти се чуди как въобще е могла да си посика да има брат или сестра ooooh! Crazy

П.С. Къде ще ходи Марти на математика?

Еми Знам,че ме разбираш Peace От един отбор сме Peace Наслаждавай се на отпуската си пък после - леко завръщане към реалността ти пожелавам Hug

Момичета,благодаря ви много за подкрепата Hug Замислила съм вече да си отскубна два,три дни насаме някъде с ММ след тоя зор..... Wink Дано ми се получи Hug Общо взето ние сме целогодишно с децата /свекърите ги гледат само през деня,докато сме на работа / а пък работата ми е доста напрегната.... Айде стига съм се оплаквала... Само здраве да е Praynig Praynig Praynig

Hug

# 243
 Адис, чудесна новина! Лека и безпроблемна бременност до края!
 Елч, 14 септември!
 Девите аз много ги обичам, но са ми прекалено праволинейни, стриктни, суетни и суетящи се Simple Smile

# 244
Ехааа, Адис, супер  Hug леко бременеене и леко раждане! После с Нощни и Амнезия (aaaaa забравих и Пепинка) ще разказвате как е. Някъде четох, че две деца се гледали трудно все едно са две и половина, три деца пак се гледали като две и половина.

Буби, друго си е да презаредиш батериите. Какво каза мъжът ти за плуването с делфините? Харесало ли му е?

Елч, 3ти е супер дата. Моят племенник е роден тогава, много кротко бебе беше и сега си е кротко дете, а и умно (но то щото се е метнал на леля си  Wink ). Аз обаче залагам на 9ти септември.

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 19:48 от Дейзи-

# 245
И Пепинка, и Пепинка Simple Smile

Дейзи, ММ е възхитен, каза, че усещането е страхотно. Разказа също, че делфините в момента са в любовен период и мъжкият, с когото плува е бил леко разсеян по повод на което.  Mr. Green Ходел все да гледа на другия басейн, където му е приятелката. Мъже, какво да ги правиш!  Laughing Иначе кожата му била гладка и много твърда, а той непрекъснато си писукал някакви делфински работи и правил разни номерца, играл си с топка, скачал през един обръч и чинно ходел да си търси наградите от треньора след това.  Wink

Люба, аз Зори на нищо не съм я записала още, но мисля да ходи на народни танци и плуване. Наскоро срещнах бившата си учителка по физическо, която е треньор по художествена гимнастика, бях със Зори и тя като я видя каза задължително да съм й я заведяла в залата догодина, но аз нещо не искам. Худ.гимнастика е много натоварващ и взискателен спорт, а аз искам тя да се забавлява, не да я правя спортистка.

# 246
ее, адис, това е страхотна новина! как може да не се похвалиш досега! ще ти дърпаме ушите! аз пък вярвам, че положителната енергия помага Simple Smile то октомври ей го е къде е Simple Smile мале, напълни ни се темичката с мами на 3, това е страхотно!

помнете залаганията! буби, и мен ме блазни 6-ти, сигурно е голям кеф рождения ти ден да е винаги почивен ден Mr. Green

# 247
Леле Адис честито! Толкова хубава новина. Даже късно казваш. Аз като видях, че има 13 нови отговора и си викам Елч или Нощни са родили. Момче или момиче чакате?

И на мен ми е голям мерак да идем до Варна да плувам с делфини. Ще видим след колко години ще стане. Буби ти защо не плува с тях?

Аз залагам на 9-ти септември. Харесват ми малките нечетни номера. Въпреки че след като Деница се роди на 6-ти, реших че е най-хубавият възможен ден  Laughing

# 248
адис, прекрасна новина!  Heart Eyes Желая ти лека бременност до края и здраво бебче!

Толкова много се радвам на всички ви с трето дете, и на тези с второ, абе на това че в тази тема ни радвате с прекрасните емоции около раждането на новите попълнения в семействата си!

# 249
Еее, момичета, благодаря ви, девойка чакаме! В интерес на истината аз от самото начало си мислех че ще е момче, и даже на два пъти, не повярвах на пола, чак на третия  Simple Smile

Рал, Марти много се радва и вълнува  Simple Smile

# 250
  • София
Адис, поздравления и от мен! Възхищавам ви се на смелостта за 3-то.
Скоро и ММ почна да ми намеква неща в тази насока - аз твърдо го отрязах, но нещо почвам и да се замислям по въпроса.
Елч, от мен - 12.09.

# 251
Честито и от мен Адис

Елч аз се разколебах между 8 ми и 13 ти.

# 252
  • София
Адис, честито!! Страхотна изненада. Скоро да си имате прекрасно, здраво бебе и много да му се радвате:))
Елч, 10 септ. си е супер дата, залагам на нея (понеже и аз родих точно на термина ми)

# 253
Елч и аз залагам за 10  Heart Eyes Heart Eyes

# 254
Елч, аз залагам на 14.09  Hug

адис, а Ивайла радва ли се, че ще има сестричка?

Аз съм вече стара за 3- то дете, а това ми беше мечта от дете, но съм благодарна, че имам двете, не вярвах, че и това ще ми се случи.

мрм, не се чуди много... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт