Има-няма лято, ЯНУАРЧЕТО с усмивки е богато! (53)

• 53 617
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • sofia
Рал, не звучиш добре. С книга в ръка е вероятно по-лесно да заспиваш. Дано се нормализират нещата при теб Simple Smile
Аз чакам Ирен да си дойде от морето, баща й трябва да ми я докара всеки момент. Много ми липсват децата.

# 226
Колко е хубаво, че се разписахте Simple Smile) Особено като за събота и неделя.

Рал, дано по-бързо мине напрежението в работата.

От физическите дейности Калоян ще имат футбол и танци в градината, та на едно от двете със сигурност ще го запиша. Той има изключително много енергия за изхабяване.  Иначе ММ ходи два пъти в седмицата да рита с колеги от работа, та водя Калоян след това да рита с баща си.

# 227
  • sofia
Аз в детската съм я записала, имам предвид дали водите децата извън това в школи или стадиони?

# 228
Засега не. Мисля по-нататък като порастне.  Засега знам, че му харесват футболът и народните танци, но виждам как понякога е разсеян в това какво прави и смятам, че не му времето все още. ММ му обяснява как да рита топката, а той си прави каквото иска. Аз му обяснявам някакви стъпки, той пак си подскача както си знае. Може би на друго място би бил по-дисциплиниран, но и за толкова малки деца мисля, че изборът от към занятия е по-малък.  Но не съм търсила и може да греша.

# 229
Здравейте и от нас!

Прибрахме се от морето, сега ще трябва да си почивам от почивката  Sunglasses
Не знам що така си мислите за българските деца. Аз нямам голям опит с чужденци, но на морето обикновено българчетата са по-възпитани.
Даже съм сигурна, че на МРМ и е писнало от нейните, затова така говори, но ако ги познаваме, ще се окаже, че са доста добре възпитани деца, които е нормално да не могат да седят на едно място

Фея, и аз често си мисля, че ако Кирил беше първи, доста щях да се дърпам за второто. Той е в пъти по-спокоен от кака си и въпреки това се гледа по-трудно от нея. Успех с първокласничката.

Дария не ходи на нищо, но и ние нямаме голям избор.

Елч, някъде слушах, че четенето на ел.книги не било истинско четене, защото след това човек помнел много по-малко отколкото ако е прочел хартиена книга. При мен май е вярно.

# 230
Привет! Толкова се радвам като пишете всички, и то много.  Малко останахме, ама все по-мили и незаменими ми ставате! Heart Eyes

Елч, Нощни, добре направихте,че се разписахте, малко остана, да ви е леко и спокойно, че на мен ми беше кошмарен 9 месец. Елч, не така за Девите...Абе чешити са, ама са и много готини-свиква им се / мм е дева/.

Фея, мохита, дейзи, радвам ви се на всички за почивките.

Раличка, днес мислих за теб. Мен ме чака абсолютно същото като се върна от отпуска. Като си помисля и направо не ми се ходи на работа. Гледам да не мисля, за да не си развалям почивката, но те разбирам напълно. Преуморяваш се и затова не можеш да заспиваш...и на мен ми се случва. Прегръщам те, дано това напрежение намалее и си добре!!!

При нас не знам изобщо в градината дали ще има някакви занимания, извън нея за толкова малки тук няма нищо.

Люба, представям си колко ти липсват децата, нагушкай си сега поне Ирен, а после след почивката и Лия, времето ще мине бързо. Поне свикват да не са залепени за теб.
Понякога се притеснявам, че Сами е много залепен за мен, ние няма при кого да го пращаме.

Кака Рала как ли са?

# 231
  • sofia
Кака Рала са в отпуска и по почивки. Не ги мислете... Ще я преслушам утре Simple Smile

# 232
Благодаря ви момичета - няма ни нищо - всичко приключи още на деня.

И аз не съм чела нюансите , но като чета , не съм на такава вълна така че няма да ги чета на този етап  Simple Smile

Рал ще влезеш в ритъм. Peace

Благодаря Дейзи

Hug

# 233
Много пишете, човек да не иде на дълъг уикенд някъде!  Mr. Green

Фея, явно сте карали нашия вирус, Зоринка ми го спретна същото миналата сряда.

Елч, търкаляй се, това ти е работата сега, после ще стане купон у вас, макар че с второто нещата са много по-различни, ти ще си като машина, повярвай ми!  Hug А между впрочем за книгите - с Орхан Памук и аз нещо не се разбрах... Иначе напоследък ме дърпат яко разни биографии и очерци, не знам защо. Сега съм на едно развлекателно брит четиво, с типичния пиперлив хумор, идеално за почивка.

Какче, пожелавам ти все така да слушка Алекс и да си почиваш качествено, като ходите някъде!  Peace

Рал, дръж се, няма да се даваш!  Hug

Люба, като не те кефи работата, не се напъвай да я търпиш. Животът е твърде кратък за компромиси.  Hug

Иначе ние с ММ си изкарахме страхотно. Направо втори меден месец, плажчета, барове, изобщо малко да усетим, че сме хора, освен родители. Отрази ни се много хубаво, а той беше много доволен, защото в събота имаше рожден ден и бяхме до Варна да плува с делфин в делфинариума. И сега най-големия резил - на делфинариума се засякохме с Бенджи, обаче така и не можахме да се познаем и пост фактум се усетихме. Обаче, в свое оправдание искам да кажа, че я видях само в профил и колкото и да се напъвах да я разгледам по-добре, не успях. А тя направо се е стопила, съвсем, съвсем манекенски мерки и така и не разбрах тя ли е, не е ли. Огледах се за Краси, поне да видя нея, но я нямаше, оказало се, че е с татко си в барчето. И се разминахме, голяма тъпотия!  Embarassed

# 234
дейзи, аз по принцип не помня книги, имам услужливо забравяща памет Simple Smile) трябва нещо мнооого да ме евпечатлила, за да мога да го разказвам. иначе като зачета се сещам. не виждам никаква разлика между това дали го чета на хартия или не. може би ако си с фотографска памет и помниш обложки е проблем, знам ли.

люба, а защо се отказа от работата? с такъв ентусиазъм я започна.

буби, супер, че сте си изкарали готино с тм! не че съм се съмнявала де, много младоженски изглеждахте Simple Smile)))) а бенджи и аз я гледах, че изглежда уникално.

моят термин е 20 септ и вече приемам залагания кога ще се роди бебето. преди разправях, че ще е на 10-ти, ама вече ми се вижда много далече, та за 3-ти го глася Simple Smile)))

# 235
  • sofia
Елч, колегите не са хора....някакви надменни, все едно не съм учила и нямам висше. Ужасни са. Ама не могат да сметнат 4.6% от 54 000 , а и смятам да попътувам през зимата и на пролет имам нещо в предвид. Искам и да си полигавя малко децата, че сме като казарма. Смятам Лия да си я пооставя за седмица две вкъщи и да си купонясваме.
Много ми липсва времето с децата.

# 236
Хей, привет дами!

Не съм се разписвала отдавна, но хвърлям по едно око и ви следя  Simple Smile
Аз да се пахваля с нещо, и ние очакваме бебче, не съм казвала досега, защото аз съм от суеверните, а то малко по-малко времето си минава и наближава, е не чак толкова, но все пак... в края на октомври  Simple Smile

Рал, стискай зъби мила  Hug Математика и аз съм подготвила, да не се окаже, че са на едно и също място  Laughing

люба, аз съм записала в дг спорт, ама то моето диване отказваше да ходи, че си имала по-важна работа, прекъсвали й играта, тази година пак ще пробваме. Тя толкова е отвикнала, че не иска и да чуе за дг, бях я спряла, но съм решила да я пускам другия месец

# 237
Ехаааа, Адиис! Каква прекрасна новина!  newsm44 Честито, много се радвам!  Hug
Много, много съм щастлива, че такива свестни, отговорни и хубави хора създават нови попълнения към бъдещото поколение! Изпълвате ме с надежда!  Hug

# 238
Елч, аз залагам на 6ти септември, понеже е голям български празник и празник на град Пловдив! Пък той нали е юнак, значи тъкмо според повода!  Wink

# 239
  • sofia
Адис, новината е страхотна , честито.

Елч, да кажем 17ти септември

Общи условия

Активация на акаунт