Има-няма лято, ЯНУАРЧЕТО с усмивки е богато! (53)

• 53 615
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Люба, давай ги, чудно четиво за една кърмачка! Joy
А относно решението ти за работата-изненада ме, но егоистично погледнато ще имаш повече време за мен! Heart Eyes

Еми,  Hug Алекс е добре, малко, сладко и добро бебче е! Heart Eyes днес се завърнахме от почивка. Бяхме за 5 дни във Велинград и мога смело да кажа, че толкова добре не съм си почивала от както Виктор се е родил. Макар и с две деца беше чудно. Имаше много деца, топли басейни, детски кът и Вики беше супер щастлив. Даже забрави да мрънка и неслуша! Mr. Green А Алекс само хапваше и спинкаше, направо беше чуден!
Пу-пу, да продължават все така! Grinning

Ей, бременните, как сте? И аз чакам да се отчетете! Heart Eyes

# 211
Какче искам снимка на Алекс на лични!   Laughing

Аз започвам да стягам багажа за България, ще ходим днес и до sportsdirect. О, да голям кеф всякакви магазини, от които купувах онлайн да ги има тук  Heart Eyes

Дано издържим без болести тази седмица. Praynig

люба  Hug Hug

# 212
Какче, все така да са ти послушни и доволни децата. Радвам се за прекрасната ви почивка.

Зая, супер за магазините! Стискам палци да са здрави децата.

Ние отиваме на вилата. Времето обаче все в събота и неделя се смотва.

Приятни почивни дни на всички! Hug

# 213
  • sofia
Какче, заминавате ли утре? Много се радвам, че сте си изкарали добре. Не съм ли ти казвала за работата?

Еми, тук още не се е скапало времето, дано и при вас е добре. Лия ще я вземем на връщане от морето. Няма кой да я гледа сега, а така ни е мъчно.
Зая, да се обадиш като си дойдеш, или към Смолян отиваш?

# 214
Нещо изпуснах темата с децата, макар че ми се искаше да се включа по-подробно. На мен ми е направило впечатление, че чуждите деца са по-освободени откъм поведение. В смисъл, че тук постоянно се чува, Не се люлей толкова силно, Ще паднеш, Ще се удариш, Ще се изпотиш.  Дори веднъж на майка ми и баба ми им казах, че за тях едва ли не идеалното дете е да седи мирно, кротко и да не му се чува гласа.

Нюансите сигурно и аз няма да ги прочета. След тази реклама, която им направихте  Mr. Green В момента съм започнала едни разкази на Оскар Уайлд. Ще видим кога ще ги продължа, пък и да ги свърша.

Много се радвам на всички починали си. И аз тази година успях да си почина на морето, въпреки че бяхме с двете деца. Вярно, че имахме и помощници, но пък без тях почивка нямаше да видим.

На Калоян пак му протече носа. Вече ми омръзна. Тъкмо мислехме да го оставяме при баба му и дядо му за една седмица. Още не сме решили, но може и да го оставим, пък ако нещо стане по-зле положението ще ни го доведат.

ПП. Аз нямаше да мога да издържа на напрежението да не знам пола, въпреки че съм си го мислела дали да не го направим.

# 215
  • ул. "Мечтание"
Привет!  Hug

Чета ви, но нещо не мога да се напъна да пиша. Simple Smile Та общо взето минавам за едно "Дзак!".  Mr. Green

Всички сме добре. Мен на моменти започва да ме налазва нетърпението бебето да се ражда, но за сега е в рамките на търпимото. Simple Smile Crazy

С Божидар и Искрен не искахме да знаем пола, но и двата пъти лекарите се дънеха. Въпреки, че изрично казвахме, че не искаме да знаем те ни казваха.  Crazy

Чудя се дали да не пратя Искрен и Божидар за няколко дни при дядо им.  Thinking Хем ми се ще да са си при мен, така да си се порадваме един на друг, докто бебето не се е родило. Хем ми се ще да им разнообразя малко ежедневието. А аз не искам да ходя с тях, че ми идва натоварващо.... Ще видим...

# 216
Ей , не мога да ви изчета - не че имам и такова време за пред компютъра де  Mr. Green

Зая аз май повече от нея се вълнувам.(първокласника)

Буби  Hug благодаря.

И ние сме с детска паста за зъби.

Елч, как си - подкрепям мамите с изказванията за "влизането под кожата" на малкия разрушител. Казвам ви момичета , че ако той се беше родил първо , сериозно щях да се замисля за второ. Няма такъв терминатор - и пак по - често от на сестра му му се разминава. А колко ми беше странно като излязох от упойката и имах синя гривна  Laughing. Определено ми трябваше време да се настроя психически , че наистина ще трябва да отглеждам и терминатор редом с малката ми принцеса  Crazy

Амнезия , Нощни и Пепинка вие как сте?

Дейзи и аз така преди да забременея с каката исках момче , след нея пък исках да е сестричка , но съм благодарна на Бог и за двамата.

Ооох , и аз в омагьосания кръг нерви и  НЕ -тата. Не е до презадоволени май - имаме едни познати дето каквото им поиска детето ,го има. И пак се тръшка колкото нашите двете заедно.

Люба ,радвам се , че си по- добре. Аз също се старая да обяснявам и да изслушвам ,но нещо някъде не ми се получава - и се улавям как си повтарям а те си вършат каквото им скимне. Просто ме изпитват до N - та степен ако може да стане на тяхното.Но и често отстъпвам. Пък като го направя за единия , другия го вижда и .....ами май си знам грешката , но не мога да се коригирам.

Буби незабравимо да се позабавлявате.

Какче дано все така да са дечица  Praynig

Зая никакво боледуване  Praynig  fingerscrossed

Емили времето няма да ви попречи за един хубав релакс.  Hug

Амнезия бързо да ви минава и без усложнения.  Praynig

На мен добре ми се отрази престоя при нашата бабка , но много бързо ни мина времето и се прибрахме още в четвъртък , но все не успявам де се добера до компютъра. Днес до обяд каката повръща и беше със силни спазми в коремчето (дадох каквото имах под ръка), но от след обяд-а няма нищо - слава Бог-у. Дано утре е чисто нова -угадна ми вече от тези вируси.

Качествено се "олях" ама ще ме прощавате  Laughing

Здраве на всички от нас  Hug - писах, писах и накрая го пост-нах в темата за първолаците  Crazy  Joy

# 217
ето ме и мен! аз тези дни на 2 пъти се опитах да пиша и все нещо ставаше и ми изчезваше написаното. нарая се изнервих Simple Smile))))

бубе, не е важно как действат на нюансите на теб, а как се отразяват на семейния сексуален живот Laughing Laughing Laughing

и аз като пепинка мисля, че чужбинските деца са по-спокойни, защото родителите не ги тероризират със забрани и крясъци. и на мен ми е проблем да обясня на бабите, че трябва да оставят Дара сама да се оправя, да си играе, да яде, да пие. в къщи дара се обслужва съвсем сама, само където не си готви детето Simple Smile))) като иде при тях за 2 дни и се върне пак е бебе - иска да ходя с нея до тоалетна, да й сипвам вода и т.н. еее, айде холан! много се ядосвам!

ааа, люба, без завист, някои го могат това с оргазмите :-Р

мохита, ама аз и "здрач" съм чела Simple Smile))
амнезия,и оскар уайлд много обичам! ей, голям литературен помияр съм, чета наред, само философски книги не обичам и нещо с Елиф Шафак и Орхан Памук не можахме да си допаднем Simple Smile аз откакто имам рийдър чета на конвеер, денонощно, кефът е просто огромен!

иначе аз съм добре, прескочих лъва и сега ми е все тая, ще си имам гадна дева и това си е Simple Smile)) (прощавай, рали!) Simple Smile)) естествено, досега зор контракции, болежки, сега от 3 дни кьорава контракция не съм имала, само където съм се издула като поничка, иначе съм си екстра, търкалям се и пръхтя.

# 218
Фея Ох, дано каката се оправи бързичко, напълно те разбирам и моите лапета се чупят в момента да боледуват  Cry

Елч Тц, тц вкъщи сме точно 3 деви и 1 водолей. Нема по яки от нас!  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

# 219
АААААААААА Елч, що така за девите? И аз съм девичка. Чета ви ама все не пиша. добре сме дребното няма търпение за градина, мен ме чакат разпределения, зипове, сипове ама нещо не ми се чува

# 220
  • sofia
Децата ви тренират ли нещо?
Мислите ли в тази насока?

# 221
люба да, Калин има мега много енергия за харчене, записах го на детски футбол. Та търчи  и рита топка 2 пъти седмично, добре му се отразява. Е, и е много сладък в екипче и бутонки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 222
  • София
Привте, ето ни и нас обратно в София.
Свърши отпуската, но съм доволна, доста обиколихме и се разнообразихме, море, планина, всички баби:) Дано скоро пак се случи. Имам ужасния навик да си вземам отпуск само лятото, после цяла година бачкане без почивка, ако не се наложи нещо извънредно. Все се заричам да изляза в отпуск и зимата или пролетта и все пропускам.

Фея, бързо оздравяване на малката.

Люба, в детската градина имат плуване, танци, футбол, бойни изкуства, английски и май йога. Мисля д я запиша на плуване или танци, ако тя поиска, живот и здраве. Досега в яслата нямаха нищо странично.

Вашият цикъл влияе ли се от промените в климата? Моят - да. А сега след морето и планината почти никакъв го няма newsm78 Чак се замислих за тест за бременност, макар че не ми се вярва да е това.

# 223
  • sofia
На мен минАлалата година след море и планина ми изчезна за кратко

# 224
Здравейте мацки Hug

Чета ви редовно, но нещо съм се сдухала отвсякъде и не ми се пише Sad Налегнала ме е депресия след отпуската и направо ми идва да се #2gunfire  Sad След хубавото море,което си изкарахме,прибрахме се и аз на следващия ден на работа....ама точно като топъл хляб са ме чакали...душицата ми излезе..... по 8 часа /че и повече/ на ден яко бачкане - само две колежки останахме в работата и не можем да смогнем ..... Вечер ми се спи, та две не виждам,прозявам се по цели нощи и не мога да заспя. Ставам сутринта и пак на работа, и така вече две седмици..... Стопих се отвсякъде, 45 кг с мокри дрехи ooooh!  Оф,ще мине и това,ама направо не знам къде съм вече.....

Еми - почивай си, миличка, радвам се че сте добре Hug Радвам се и за Маринка,че си е намерила ново другаче  Hug

В нашата детска градина има танци, вокално пеене, английски. Мисля да запиша Буба на танци. Peace
Каката вече съм я уредила за новата учебна година да ходи на рисуване,математика,английски Crazy

Mohita Цикълът ми обикновено след море ми идва с два-три дни закъснение - нормално е  - от смяната на климата е Peace

Eлч, Нощни - радвам се,че се отчитате редовно,да не ви мислим Simple Smile Леко бременеене до края, малко остана Hug

Нюансите май ще ги пропусна, особено след прочетеното тук Joy Дали пък няма да заспивам по-ласно,ако си ги сваля newsm78 Laughing

Прегръщам ви всички Hug До писане Hug

Общи условия

Активация на акаунт