Има-няма лято, ЯНУАРЧЕТО с усмивки е богато! (53)

• 53 614
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
mrm Ето и Люба добави, наистина са много студени откъм емоции. Примери милиони, като си вземам децата към 5, засичам австрийците. Виждат си детето, няма емоция, обличат го в мълчание, хващат го за ръка и си тръгват. Детето през това време се радва на родителя, усмихва се...после спира.
Калин и Мишо ме виждат, Михаил си хвърля шишето на земята и почва да търчи към мен ревейки, Калин си прибира играчката с която играе в момента, мята ми се на врата и почваме да се млящим хахаха.
После що ме гледат странно хахаха.

# 196
Въпреки че, по извратено нещо от мен не съм срещала, нооо да видим.

Joy Joy Joy  Заяяяяя!

Mr. Green Mr. Green Почнах ги тея нюанси....ми засега няма тръпка нещо...

# 197
  • sofia
Зая, аз ги почнах с ентусиазъм, ама ги завърших с досада. Ебати секса, ебати чудото. Тоя не я е докоснал още, а тя оргазми, бие я, оргазми хахаха

Зая, сигурно се чудят защо подяволите ги целуваш тези деца хаха и на кого е нужно

# 198
  • София
Май само аз не съм ги чела тия Нюанси, но нещо не ме вдъхновяват. Виж, ако ставаше въпрос за любов, не за секс, нещо по-романтично като "Здрач" примерно. Сега ще ми се смеете колко съм инфантилна:)
Леприкон, пепинка, много се радеам, че свестни хора решават да се върнат тук. Това е страхотно. Успех и дано не се разочаровате
Зая, ти ме уби с тия австрийци, дето не си целуват децата в градината. Че това ми е любимият момент от деня!! Даже и приятелчетата й прегръщам понякога, редят се на опашка за гуш:)) много са сладки
Спането по пода според мен е компромисен вариант, предполагам нямат пространство или отделно спално помещение, затова.
Мрм, и моето се държи ужасно в ресторант, все се лигави, яде само пърж. картофи или скара и нищо друго, ако сме в заведение. И става на всяка минута. Лиготия пълна. Сега сме на ол инклузив и от 10 манджи не може да си избере нито една, едва я карам да хапне половин купичка таратор примерно да не стои съвсем гладна. А тя се чуди кое дете от съседната маса да извика да се гонят. Е, поне е доста социална:)

# 199
Зая, аз ги почнах с ентусиазъм, ама ги завърших с досада. Ебати секса, ебати чудото. Тоя не я е докоснал още, а тя оргазми, бие я, оргазми хахаха

Хахахахах!  Joy Joy  Е, няма нужда да ги чета, забавлението от преразказа на Люба е пълно!  Hug

Пепинка, добре е Зоринка, размина се.  Whistling Изпратих я при свекърва ми. Багажите са ни готови, само ще мина да видя Митачето, взимам ММ от работа и потегляме.  Party
Права си, че много казваме НЕ. Аз самата също се улавям, че го правя често. Но при мен НЕ-тата са винаги свързани с някаква физическа опасност. Ако е нещо друго, не ми пука, но откак Зори си счупи ръчичката преди две години нещо се повредих и ужасно се страхувам да не стане нещо отново. Знам, че не може да се гледат под буркан и не всичко зависи от нас, но изпитвам ужасна вина, че не успях да предотвратя онази история тогава...  ooooh!

Зая, и аз не мога да си представя да не ги гушна и целуна като сме били разделени даже за малко. Млящя си ги нон стоп, ама сега му е времето, ще пораснат и вече няма да можем да ги мачкаме. Сега са мънички и са най-прикрепени за нас, не мисля, че това ги глези, това са ласки, прояви на обич, не мога да си представя живота без това!   Confused

Леприкон, Пепинка, приветствам всички завърнали се аз и не, не мисля, че сте луди!  Hug

Мохита, и от инфантилните с теб!  Hug

# 200

Зая, сигурно се чудят защо подяволите ги целуваш тези деца хаха и на кого е нужно

Дам, имаме една сръбкиня дето е леличка на децата и постоянно ми се жалва как родителите са студени с децата си. Да има изключения, виждала съм по площадките и нормални хора хаха, доста говорят, обясняват, гушкат се.

Буби  Hug Hug Hug Хубаво да си изкараш!! От време на време, наистина човек трябва малко да презареди без децата. Майка като беше тук, с мъжът бяхме на вечеря сами в американски ресторант. Натъпкахме се като прасета и бяхме мега доволни хаха.

Люба Пфу тъпо звучи, кви са тия оргазми бре алооуу.

# 201
Не успях да изчета всичко, нещо таблета ми ми изневерява. Но понеже темата живо ме вълнува ще кажа, че моето дете е безобразно  напоследък и вече съм на етап, в който ще търся помощ от психолог. Последния 1 месец прекара в много нервна обстановка и това страшно зле му повлия. Държи се грубо, нервничи, капризничи, удря, плюе, хапе. Абе все едно не е той. Направо пяна му излиза от устата. Само да се приберем от отпуск/който е кошмар заради това/ ще търся психолог. абсолютно съм съгласна, че нервни родитетели, нервни деца

# 202
  • sofia
Ей, Буби, да сизкарате страхотно!!!
Аз съм много ЗА да сте само двамата известно време.
Ние на 30ти заминаваме за Марина Диневи. Този път прежалихме повече пари, но сутрин ще гледам яхтите, а вечер ще се храня в добри ресторанти. Плажа е до входа на хотела. Много съм щастлива.

# 203
  • София
Ох, коремът ме заболя с вас, големи сте скици! Mr. Green темата за Нюансите искрено ме забавлява. И аз не съм ги чела, но мисля да им тегля едно око!

Буби, весело изкарване!

# 204
  • sofia
Какче, ще ти ги подаря да не ми пречат

# 205
Хей мацки, много горещо станало в темата с тия Нюанси... Mr. Green

Аз ги започнах с голям ентусиазъм, четях нощем до 2-3 часа, но последната част вече я четях през 3-4 страници на диагонал. Отегчи ме и ми писна. Люба я описа много добре в едно изречение.

На мен ми е чужда и странна студенината към децата. Не мога да си представя да не прегърна и целуна децата си. Това е най-хубавото усещане.

Относно нервността на децата - наблюдавала съм абсолютна зависимост между моето състояние и това на Сами. Винаги когато аз съм изморена или нервна, точно в тези моменти, той също е непоносим. И обратно - когато съм весела, говоря му спокойно, обръщам му внимание без да съм напрегната - той е душица.

Пепинка, Леприкон - много се радвам за решението ви да се върнете в България.

Буби, приятно изкарване с ТМ насаме, хубаво е да има и такива моменти.

Люба, много хубаво звучи твоята почивка.

Елч, отчети се, да не ни изненадаш ей...

Нощни, как си и ти?

Какче, как е Алекс?

# 206
  • sofia
Елч, какво стана с болежките ти. Ей го дойде края на август и ти си още бременна. Виждаш ли, че не е толкова страшно.
Еми как е Сами?

# 207
Люба  Hug Сами е добре. Гледаме се, навън постоянно, и на мен ми е готино, че не съм на работа. Бърбори все повече, другата седмица ще ходим по изследванията, нужни за градината, че то наближава.

А ти вече оздравя ли напълно?

# 208
  • sofia
Ами предполагам,  че съм Simple Smile

Аз реших, че тази работа не е за мен и няма да си продължа договора- реших го.

А довечера имам среща с Жужка и Ел. Ще ядем торти в Хепи.
Нещо ми беше кисело тези дни. Но настроението ми се оправи с наближаването на уикенда Simple Smile

# 209
Люба, щом така си преценила, значи постъпваш правилно. Човек трябва да усеща работата си, да я върши с удоволствие.

Лия още ли е на село?

Днес си пишем само двете, хихи, къде сте всички...?

Елч, драсни някой ред.

Общи условия

Активация на акаунт