Ние будуваме от 3:30ч, понеже Зоринка се разповръща, очевидно се обзаведохме с някаква стомашно-чревна гадост. Преди малко изстрелях ММ с Митачето при майка ми, понеже храня някаква минимална надежда да му се размине на него.

Имахме планове утре вечер да пътуваме към морето само двамата с ММ...

Тоя Мърфи и неговите закони мамичката им!

Иначе при нас не мога да кажа, че Митачето е по-глезен, защото Зоринка ми е голяма гушанка и много ми се навира все да я целувам и прегръщам. Той също е гальовен, но си е малко по-дивичък и зависи в каква фаза ще го хване човек. Аз мисля, че съм еднакво строга и към двамата, хич не им търпя лиготиите. А ММ ги гушка и целува наред, малкият също ходи да му се муши и му дава целувки, като се върне от работа и двамата му скачат на вратата още и той се размазва. За по-нататък не знам как ще е, но засега има баланс.
И аз не съм ги чела Нюансите, но това е много характерно за мен - когато нещо добие голяма популярност се включва телческият ми инат и противодействам.
Борис също не е глезен - той пък по стечение на обстоятелствата е мъжът у дома от към 8-9 годишна възраст. Мисля, че това зависи основно от семействата, в които попада детето и характера на самото дете (разбирайте - и зодията). Вероятно, ако имам свое ще променя мнението си, но за сега категорично е такова. И все пак остава съмнението, че ако бъда мъжка майка ще съм точно толкова строга, колкото и с Владимира, защото държа на един принцип от детството ми - каквото за единия, такова и за всички останали!
Макар че те не са и чак толкова малки, Зоринка например е много спокойна и като отидем някъде с нея си стои спокойна при нас, пита дали може да иде да си поиграе с децата (,ако има такива) и като цяло не ни създава никакви проблеми да я гоним, викаме по 100 пъти и да й правим забележки не това, не онова. Виж Миташки още е в другата фаза, там дебненето да не се пребие някъде или да направи някоя глупост е постоянно, както и пристъпите му на тръшкане, но го отдавам на възрастта.
)