На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 745
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 645
  • София
А в Аквилон как е вътрешния басейн като големина и температура? На снимките мъничък ми се вижда за капацитета на хотела  newsm78

polij може  ли да разкажеш и за ресторанта в хотела, че в групата имаме семейство с 2 малки дечица, за които обикалянето по кръчми не е вариант?

# 646
  • София
Външният басейн е топъл, не е малък, не е и огромен, но според мен за капацитета на хотела е ОК. Вътрешният е малък, плитък само от едната страна и дълбок навсякъде другаде - ако хотела е пълен,  няма да може да поеме хората.
За храната - ресторантът е малък, поне преди 2 години беше малък, не виждам на къде може да са го разширили, но пък отношението беше божествено - може дори да си поръчате храна и да ядете в апартамента си, а ако се храните в ресторанта и ви остане храна, също можете да я занесете в апартамента.

# 647
Нищо не бик могла да добавя повече към коментара на Дзвер освен това, че е възможно изхранване и в апартамента, който е оборудван за приготвяне на храна - е, не пиле с ориз, но има котлони, посуда, тостер, микровълнова. Напълно разбирам приятелското Ви семейство с двете малки деца, за които ресторантите са табу, защото ние сме с три малки деца и именно заради апартаментите ходим в Аквилон - не си и помислям, поне за сега, да обикалям кръчми по Банско, Разлог и самото село. Е, за една супа може да прескочим При Спаска, но не е ежедневна практика.

# 648
  • София
Благодаря, Дзвер и polij bouquet
Ще обсъждаме тогава и Аквилон.

# 649
  • Варна
Да побутна темата с въпросче Wink
Към края на февруари компания с деца от 2 до 10 г. искаме да резервираме за Баня - Банско и сме се спрели на хотел Пири. В с.Баня съм била в Аспа Вила, която харесвам, но няма вътрешен басейн и в Римска баня, но напоследък отзивите за последния не са особено добри.
Приемам и всякакви други идеи за там, като основното ни изискване е топъл минерален басейн bouquet

края на септември бяхме в Пири - за нас всичко беше ОК.Препоръчваме!За повече въпроси питайте на ЛС.

# 650
В "Римска баня" беше кошмарно това лято! Няма да стъпя там повече
не съм ходила това лято, какво е кошмарното, може ли да споделиш....
Копирам моя публикация от лятото:
А аз не съм доволна от "Римска баня". Имаше строеж точно до хотела и беше шумно-вечер поне до 19 работеха. На практика едната тераса беше неизползваема, беше точно срещу строежа. И не почистваха, само сменяха хавлиите и слагаха тоалетна хартия. Върхът беше, че ни взеха повече пари за нощувките, а не колкото казаха по телефона, когато резервирах - 2 месеца преди това. Седмица преди да отидем, звъннах по телефона и потвърдиха същите цени. И изведнъж, като напускахме, искали повече пари на съпруга ми и той платил! Нали затова човек резервира по-рано - ако го удовлетворяват цените и условията. Та трябваше да споря, за да ми върнат разликата. Как е възможно, резервирах на определени цени, а искат повече! За мен 57 лв. не са малко. Абе няма да повторя във всеки случай.

# 651
  • Варна
Да побутна темата с въпросче Wink
Към края на февруари компания с деца от 2 до 10 г. искаме да резервираме за Баня - Банско и сме се спрели на хотел Пири. В с.Баня съм била в Аспа Вила, която харесвам, но няма вътрешен басейн и в Римска баня, но напоследък отзивите за последния не са особено добри.
края на септември бяхме в Пири - за нас всичко беше ОК.Препоръчваме!За повече въпроси питайте на ЛС.
Мисля че ще доволни от избора си.
По наше мнение Пири е най - свесния комплекс с минерална вода в района на Банско.В комплекса на вътрешния топъл минерален басейн има освен съблекалня още сауна и парна баня.Няма значение какво изхранване сте предплатили , на място на рецепцията може да си плащате обяд или вечеря ден за ден без предварителна резервация , мисля беше 10 лв./човек.Блок масата и за трите хранения според нас беше напълно достатъчна като разнообразие и добра по качество за категорията на комплекса и неограничина по количество - можеш да си досипваш без ограничения.Намиращата се в комплекса кръчма ''при Баба'' със сигурнос е в топ 5 в района на Банско.Не пропускайте да пробвате ''сувла'' , реплика на прочутите гръцки ''контосувли''.

http://www.youtube.com/watch?v=mQ8binJxCtQ&sns=em

# 652
  • Варна
Друга прекрасна за нас екстра в Пири беше наличието на добър нет по стаите - дотолкова добър , че позволява гледането на филм или телевизия на телефона в реално време , както и достатъчно добрата кабелна телевизия и наличието на втори телевизор в спалнята.

# 653
  • Бургас
Здравейте ,има ли някой инфо за АКВАТЕРМИ http://akuatermi.com/#?
Цени ,ресторант,храна,чистота,доволни,недоволни всичко ме интересува,за ползване през летния или пролетния сезон .

слагам си и тука питането,повдигнах и стара тема Embarassed

и за още два комплекса:) http://www.maragidik.com/  и  
http://www.hotel-yaev.com/index.php/lang.2/cat.76

Всичко ме интересува HugМиналата година бяхме в Исмена, много доволни,но децата  не понесоха пътя ,за това сега търся нещо по в централна България.
Да има басейни чисти и топли,студия или апартаменти (не в кутийки) за настаняване на 4 членно семейство,тревни площи за игра,анимация ако има е добре.

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 12:10 от щастливка - мързеливка

# 654
  • София
Моето мнение за Аква Терми да го сложа и тук  newsm53
Ние бяхме май месец и навън беше много приятно времето - 2 басейна са закрити с конструкция и ставаше дори за нощно къпане - те бяха доста топли около 30-34 гр. Има голям басейн, който е по-хладен и е за плуване, но и няколко топли джакузита за киснене където къпахме и едногодишни бебета. СПА центърът беше прекрасен и задължително трябва да се пробва солната пещера, а масажистът беше професионален кинезетерапевт.
Апартаментът беше около 90 лв. нощувка, но ни дадоха отстъпка защото бяхме голяма група и напълнихме почти целия комплекс. Чистотата бе на ниво навсякъде, а ресторанта направо ми се видя евтин на фона на цените, с които сме свикнали в София - имаха и страхотно обедно меню с готвени неща за по 3-4 лв.
Нямам идея обаче как е през зимата и дали не е по-удачно напролет за го посетите - има страхотни поляни за тичане на деца.

# 655
  • София
valya_v, а апартаментите освен спалня с каква друга леглова база разполагат?
Тоест за семейство от двама възрастни и три деца има ли възможност да се настанят в един апартамент или трябва да се наемат два?
Колко по-рано е нужно да се резервира за да е сигурно, че ще има свободни места? Вие почивните дни на май месец ли бяхте и кога направихте резервацията?

# 656
  • Бургас
valya_v bouquet

# 657
  • София
Aila,
В нашия апартамент имаше един разтегателен диван, но имаше с нас приятелско семейство с 3 деца и те бяха апартамент с 2 дивана, т.е. има вариант  Grinning
Иначе ние бяхме 15 възрастни с 13 деца и резервирахме 2 месеца предварително, защото за такава голяма тайфа трудно се намира място за следващия уикенд Wink

# 658
Аз се включвам с питане за Вита Спрингс в селоБаня, някакви отзиви от там има ли?
А за Пири, бяхме там миналата година по това време, няма парна баня, сауната работеше само единя ден после не.

# 659
  • Някъде по Дунава
В х.Яев бяхме на сватба май миналата година, басейн не сме ползвали. Градината е хубава, обслужването беше на ниво, стаите бяха една идея остарели, но чисти. Ние бяхме с дете на 7г и ползвахме стая със спалня и разтегателен диван.

Общи условия

Активация на акаунт