На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 730
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 630
И аз се интересувам от Диана Мар в Павел баня - близо ни е, но т.к. сме с две деца, не бих искала да рискувам без да знам отзиви.. Ако някой е ходил, ще съм благодарна да сподели - предварително мерси!
Аз никъде не можах да намеря и един отзив за него.

# 631
  • Варна
Здравейте - скоро няма коментари, но ако има четящи дано ми помогнат... Каним се да ходим с децата на сняг януари месец и се чудех за хотел Камелия - Пампорово - басейнът, пише че е топъл - но колко подходящ е за децата (под 5 год.)? Т.е. има ли детска зона и винаги ли е с температура 30+ градуса?
Мерси за включилите се!

# 632
  • Русе
Беше поне 35 гр, малкото всъщност е джакузи, много е малък въобще басейна. Ние бяхме на 4 като ходихме, става за тях, но моите не ги е страх, скачат, гмуркат се, сега вече плуват съвсем. Но ако има хора, не знам как става в тоя басейн, а и работеше до 5 ч мисля. Ние не бяхме на ски, беше есента. Иначе е много хубав хотела, няма 2-3 мин от лифта и пистите.

# 633
  • Варна
а детският им кът - до колко е занимателен? Става ли за продължителна игра или няма да имаме успех там?

# 634
  • Русе
Има детски кът, но не се сещам точно на етажа на ресторанта дали беше. Мисля, че да, голям е, откарваха по 2-3 часа там.

# 635
Зависи от децата.
Хотелът е добър, басейнът - топъл и много малък. Децата е добре да са с придружител. 130-140 см е дълбок. Клубчето с 7-10 се задръства, но не е лошо.  Peace   

# 636
отзив от съпруга - там имаха коледно парти - басейна е "локва" - влязохме 10 човека и за повече нямаше място ,  за плуване не говорим , температура -около 29-30о - за толкова голям хотел е просто много малък , същото се отнася и за сауната.
Сестра ми бе през лятото-  независимо че в хотела са били заети 5-6 апартамента и според тях басейна е малък.  Иначе са доволни от хотела.

# 637
  • София
Да побутна темата с въпросче Wink
Към края на февруари компания с деца от 2 до 10 г. искаме да резервираме за Баня - Банско и сме се спрели на хотел Пири. В с.Баня съм била в Аспа Вила, която харесвам, но няма вътрешен басейн и в Римска баня, но напоследък отзивите за последния не са особено добри.
Приемам и всякакви други идеи за там, като основното ни изискване е топъл минерален басейн bouquet

# 638
Комплекс Изгрев, Вита Спрингс с не особено добра храна , казват , Минерал 56, комплекс Изгрева. На мен фаворити са ми Римска баня и Аквилон. В Аспа Вила не бих почивала Peace

# 639
  • София
А за Три планини в Разлог нещо да споделите?

# 640

Посетихме хотела и останахме много доволни. Определено ще го посетим пак. Много чисто, храната изобилна и вкусна. Много подходящо за семейства с деца. Тишина,спокойствие и чист въздух.
В Грийнууд вътрешния басейн с топла вода ли е? Става ли за деца? Гледам оферти за AI там, но не съм ходила никога и имам куп въпроси....  Rolling Eyes

# 641
Три планини не е с минерална вода и не е топла със сигурност поне не беше сега не знам Hug. Нейните посетители идваха в Римска баня, там басейните са чудо топли и големи.

# 642
В "Римска баня" беше кошмарно това лято! Няма да стъпя там повече

# 643
Не препоръчвам Римска баня, басейните в Три планини и Грийн Ууд са студени, последният проверен през август 2015 - не вярвам да са се променили много нещата. А и лично на мен там храната не ми хареса - доста мазна, с ниско качество продукти. Втора зима ще почиваме в Аквилон в с.Баня, проверяван и през останалите сезони - добър. Препоръчвам, с малки заБележки, които се преживяват.

# 644
В "Римска баня" беше кошмарно това лято! Няма да стъпя там повече
не съм ходила това лято, какво е кошмарното, може ли да споделиш....

Общи условия

Активация на акаунт