На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 694
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 765
Бихте ли ми препоръчали хотел с басейн и по възможност открит/закрит детски кът в района на Севлиево, Троян, Ловеч, Чифлика?

# 766
ivi4kabs в района има много хотели с басейн с детска част ...но ако става въпрос за посещение в най кратки срокове  освен в Чифлик където водата е топла минерална и може да се къпеш и  навън  , на другите места водата се подгрява ... и трябва да си в закрит басейн...

# 767
ivi4kabs в района има много хотели с басейн с детска част ...но ако става въпрос за посещение в най кратки срокове  освен в Чифлик където водата е топла минерална и може да се къпеш и  навън  , на другите места водата се подгрява ... и трябва да си в закрит басейн...
интересувам се за месец юни, така че би трябвало да използваме външните басейни, ако има и други конкретни предложения, ще се радвам да споделите Simple Smile

# 768
м юни/дори и юли / на планина за открит басейн - ако не е минерален/топъл/с изключение на часовете около обяд ,си е доста студено особено за зиморничава като мен ... затова оставам на мнението си за Чифлик и Шипково /признавам без опит/ заради минералната вода...

# 769
ние ходим в хотел Балкан ,с.Чифлик и сме доволни,водата е топла,условията са прилични има ги и на ваучери.

# 770
м юни/дори и юли / на планина за открит басейн - ако не е минерален/топъл/с изключение на часовете около обяд ,си е доста студено особено за зиморничава като мен ... затова оставам на мнението си за Чифлик и Шипково /признавам без опит/ заради минералната вода...
На планина дори и август басейните, ако не са минерални, стават за ползване само след подгряване.

# 771
  • В.Търново
Какво мислите за хотел Планински рай в Шипково? Басейна е с мин.вода, но в сайта им пише, че е 30гр., което ми се струва малко за минерален басейн.Хотела добър ли е, кухнята?

# 772
това имах и аз предвид затова предложих Чифлик /от опит/ и Шипково за който знам че има мин вода.. без да съм отсядала /само минавала /, въпреки че съм била и на басейн с подгряване в района

# 773
  • В.Търново
В Чифлика поддържат високи цени хотелите, дори с ваучери ни идват скъпо, защото сме трима възрастни и дете, което също таксуват в хотелите на Чифлика.Този хотел в Шипково е с добра цена, но не е много топъл басейна.

http://www.planinskirai.bg/

# 774
  • Русе/ София
Здравейте, ще се върна да изчета старите теми,  линковете и отзивите които сте дали, но да попитам и аз за подходяща семейна почивка според нашите изисквания: Да се съберем: 2 възрастни и 2 деца (8-9 г) + бебе на 3 месеца. Досега сме ходили само в Банско, Девин и Велинград, затова сега търсим нещо в Стара планина. Да има чист басейн с топла вода (не държа да е минерална). Спа процедури не ме вълнуват, за детски кът вече сме големи, но да е тихо, спокойно, с поляни за пикник наоколо, дървета, сянка.... Ако може отделни къщички или ниски постройки защото ще сме с количката. В малките хотелчета рядко има асансьори за да я качим. Да има включена поне закуска или в района да има възможност за хранене. Знам че капризите ми станаха много, но ако се сещате за нещо подходящо, ще съм ви благодарна. bouquet

# 775
  • Резерват "Северозапад"
Погледнете Боженци - много е добър хотела и почти покрива изискванията.

# 776
Здравейте, ще се върна да изчета старите теми,  линковете и отзивите които сте дали, но да попитам и аз за подходяща семейна почивка според нашите изисквания: Да се съберем: 2 възрастни и 2 деца (8-9 г) + бебе на 3 месеца. Досега сме ходили само в Банско, Девин и Велинград, затова сега търсим нещо в Стара планина. Да има чист басейн с топла вода (не държа да е минерална). Спа процедури не ме вълнуват, за детски кът вече сме големи, но да е тихо, спокойно, с поляни за пикник наоколо, дървета, сянка.... Ако може отделни къщички или ниски постройки защото ще сме с количката. В малките хотелчета рядко има асансьори за да я качим. Да има включена поне закуска или в района да има възможност за хранене. Знам че капризите ми станаха много, но ако се сещате за нещо подходящо, ще съм ви благодарна. bouquet
Погледни и това: http://www.ostrova-bg.com/index.php

# 777
  • Резерват "Северозапад"
Да, подкрепям за Острова Peace, също е много добре.

# 778
  • Русе/ София
Благодаря ви.  Hug  И аз на този Остров се спрях от предложенията и от видяното на сайта.  Гледахме и други сходни оферти: Панорама - в Априлци, Усоето - Елена, Синкевица - Габрово, Боженци...Още веднъж благодаря за насоките.  bouquet Точно за такъв вид почивка става дума. Wink

# 779
виж Добринище, очарована съм от там или село Баня до Банско Peace

Общи условия

Активация на акаунт