На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 699
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 750
Някой с отзиви за Додовата къща Говедарци

# 751
Здравейте, в Русковец основната хотелска част има ли топла връзка с басейните?

Има, да.

# 752
  • В полите на Пирин планина
Мисля, че трябва да си направим нова тема, защото тази ще бъде заключена ...

# 753
Мисля, че вече няма проблем със страниците в темите.

# 754
И аз мисля, че от известно време ограничението не е 50стр.-гледам и други теми из форума са много повече newsm78

# 755
Ние се върнахме преди 2 дни от Аквилон-Баня.Спрях се на него по много причини и наистина оправда очакванията ни.Като разположение на самия хотел ,храна,стая,Спа,всичко ми хареса ,без забележки.Селото не е нищо особено,малко,китно,много чисто,и много близо до Банско,РАзлог и т.н.
Направихме разходка до Добърско и Белица-уникални места,след това и до Бъндеришка поляна,Пирин е уникална планина,природата и гледките са много зареждащи.
Ако някой има конкретни въпроси,ще отговарям.

# 756
Ние се върнахме преди 2 дни от Аквилон-Баня.Спрях се на него по много причини и наистина оправда очакванията ни.Като разположение на самия хотел ,храна,стая,Спа,всичко ми хареса ,без забележки.Селото не е нищо особено,малко,китно,много чисто,и много близо до Банско,РАзлог и т.н.
Направихме разходка до Добърско и Белица-уникални места,след това и до Бъндеришка поляна,Пирин е уникална планина,природата и гледките са много зареждащи.
Като сте ходили до Бъндеришка, пътят до хижа Вихрен отворен ли е за коли вече? Благодаря предварително. И на самата Бъндеришка има ли вече детски атаркции като миналото лято - дървените люлки, батута...

# 757
Днес четох по новините, че дори сняг валяло на предела и в Банско.
Както го дават да се задържи хладно следващата седмица, може хората да извадят късмет да се порадват на снега в планината.

# 758
Чета и все повече се навивам за 24-ти май да посетим Русковец. Гледам, че имат някакви прилични пакети на база ВВ, НВ вече ми идва повечко. Та в тази връзка да попитам тези, които са го посещавали, има ли в близост прилични заведения, където да се хапне.

# 759
На около 10-тина минути пеша е центъра на Добринище, където има няколко механи. Прословутата кръчма Македония е също наблизо. Но като теглиш чертата не съм сигурна, че ще ти излезе по-евтино отколкото HB.

# 760
Зависи дали в НВ е включен алкохолът и на какви цени го предлагат за свободна консумация в ресторанта им 😊. Не че с ММ сме чак такива пиячи, ама не караме и на вода...

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 15:36 от pepina80

# 761
  • София
Миналото лято бяхме там 5 дни с ваучер. Доволни сме, имахме закуски и вечери. Хотелът е чист, домакините любезни, храната прясна. В двора има има батут и люлка, та и детето беше доволно

# 762
Миналото лято бяхме там 5 дни с ваучер. Доволни сме, имахме закуски и вечери. Хотелът е чист, домакините любезни, храната прясна. В двора има има батут и люлка, та и детето беше доволно
Много благодаря  bouquet.Гледам офертата им за Великден която ни устройва но в този район никога не сме ходили и затова се чудихме много.

# 763
За Додовата къща не знам, но районът е прекрасен, с. Говедарци:) Има много места за посещения, чист въздух, обичам да ходя там! Съжалявам за спама  Praynig

# 764
Като сте ходили до Бъндеришка, пътят до хижа Вихрен отворен ли е за коли вече? Благодаря предварително. И на самата Бъндеришка има ли вече детски атаркции като миналото лято - дървените люлки, батута...

Да,беше отворен,наши приятели продължиха и ходиха до хижата,но все пак имаше условия,а с днешните прогнози за сняг на Предела-не съм мн сигурна.Няма нищо още на Бъндеришката,децата потичаха,и си тръгнахме,температурите бяха щщо-годе нормални-6-7 гр за сезона,иначе сега са отрицателни.

Общи условия

Активация на акаунт