На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 700
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 735
Не се притеснявай, това е слабо минерализирана вода. Държала съм сина си с часове като малък, питай все пак, но не вярвам някой да ти каже, ще кажат не повече от половин час. Има забрана за Павел баня и за Сапарева баня не повече от 30 минути и за възрастен. Никой не го спазва. Аз съм ходила на повечето места с минерална вода. Искам обаче да ми кажеш за Русковец впечатления, стаи, храна, цени в ресторантите. Не е ли малко скъпо или сте с ваучер, гледах, че са пуснали.Искат ли капаро предварително, всичко ме интересува. И най -
вече басейните, спато не толкова,не съм му любител. Топла ли е водата в басейните, чисти ли са, другото го преглъщам Hug. Благодаря предварително и хубава почивка  bouquet

Русковец много ни хареса предния път. Затова и сега искаме пак да отидем. ПОследно време където и да сме ходили, все оставаме разочаровани от нещо и с чувството на "прецакани", защото цената не отговоря на качеството. Русковец наистина е скъпо, но пък си заслужава ... както се казава с кеф си си изхарчил парите Simple Smile. Цени рецепция са безобразни, но пускат постоянно някакви оферти, които са приемливи. Водата в басейна е топла, спато е поддъражо, чистотата е на ниво, апартаментите са комфортни, персоналът е много любезен. Когато ходихме предния път, първият ден от престоя ни в целия хотел бяхме ние и още едно семйство. Въпреки това целият персонал беше "строен" и готов за работа. А не като на повече места един човек да те обслужва и на рецепция и в бара и в ресторанта. Но това, което най-много ми хареса, бе че храната е на ниво, много вкусна, с много качествени продукти. Има пицария и един основен ресторант. Ресторантът е тип гурме, предлагат изискани специалитети, скъп е доста. В пицарията са по-приемливи цените

# 736
Водата в басейна е топла, има вътрешен и външен басейн и малък детски. В малкия водата е малко по хладка за децата. И там както на всякъде за децата не се препоръчва повече от 20 мин. Храната става - закуска и вечеря, а за обяд в близкото заведение има винаги сготвено и порциите са мн.голями. В хотела има и детски кът. Процедури не съм правила, но на сайта им има доста информация, ако се интеруваш за цени. Срещу хотела има приятен голям парк. В близост има и пешеходна зона и става за колела, тротинетки и ролери.

# 737
  • София
И ние бяхме в Русковец есента и много ни хареса.Имат оферти за майските празници и много му се чудя.единственото ,което ме спира е липсата на външен басейн.Някак си за края на май си представям да се плицукаме с децата на открито Grinning .

# 738
Мога да препоръчам горещо хотел Исмена в Девин. Последно сме били там преди 3г., беше едно от най-добрите места за планина. Идея по-ниско се намира от Русковец, което значи и по-топло време за басейн. Ние въпреки че бяхме лятото, честно казано на открития басейн можеше да се седи само през деня, а вечер си ставаше студено. Разбира се има закрити басейни, но кой ти седи на тях лятно време?
За Май месец на открит басейн в планина, не знам, до голям късмет си е да нацелиш горещо време за да става.

# 739
Благодаря, момичета, много сте ми полезни, мисля за 24 май да отидем за 3 нощувки Hug

# 740
И мен ме спечелихте за Русковец  Wink Сега се чудя дали за 3-ма възрастни трябва да резервирам 1-спален (има разтегателен диван) или 2-спален апартамент. Някой с мнение? Писах им, но нещо не отговарят, а все пак има значителна разлика в цената Simple Smile

# 741
Bebitta, апартаментите не са много големи, но мисля, че трима възрстно спокойно се събират в едноспален апартамент.

# 742
Благодаря, Еdora!  Това е по-приемливия вариант за нас, защото за края на май си мисля, че няма да се задържаме много в стаята. От години не съм ходила в района на Пирин и много места искам да разгледам. Сега остава и от хотела да се съгласят с това настаняване.

# 743
  • София
Наши приятели ни препоръчаха също с пълна сила Русковец в Добринище и по 24 май ще ходим там силна група от 9 възрастни с 6 деца от 2 до 11г. Обещавам след това да докладвам Laughing

# 744
Здравейте, да ми препоръчате хотел в Девин или Павел баня,с басейн с минерална вода и да става за деца хотела?! bouquet

# 745
Здравейте, в Русковец основната хотелска част има ли топла връзка с басейните?

# 746
Здравейте,
Върнах няколко страници назад но така и не намерих инфо за хотел DianaMar в Павел Баня. Хотела е нов и няма като че ли много отзиви. Ние сме ходили няколко години подред в Севтополис в Павел баня, ако някой се интересува за хотел мога да дам отзиви. Мъжа ми тази пролет беше 10 дни в Маркони, но Диана Мар все още не беше отворен. Така че всякакво инфо на някой който е посетил вече ще ми е интересно и полезно.

преди месец посетих въпросния хотел Диана Мар. Базата е хубава- голям вътрешен басейн, процедури каквито си искаш. Водата естествено е минерална и не можеш да стоиш неопределено дълго време в нея. Казвам го, защото децата трудно можеш да ги извадиш от басейна/поне моите/ Simple Smile. Но храната е под всякаква критика. Обслужването в ресторанта на хотела е неприемливо, чакаш сервитьор 20 минути,при положение ,че в ресторанта има само пет маси с клиенти.  За петте дни ,в които бяхме там нито веднъж не предложиха пресен хляб!!!?!. Ако не го препечеш в парти-грила, не става за ядене. А на закуска се предлагаха мини кроасанчета и купешки кексчета?!!
Във времето за почивка, в два следобед бръмчаха прахосмукачки, защото камериерките чистеха освободените стаи. Аз не бих отишла там втори път.

# 747
Споделям мнението за закуската и за хляба. Не се е променило от както сте ходили,затова написах че става - защото зависи кой какво обича да закусва, но за съжаление не отговаря на хотел с 5 звезди.

# 748
  • Варна
Да се включа и аз завърнала се от Павел Баня преди 20дни. Тьй като нямах никакви отзиви от познати, а знам че Диана Мар е собственост на Маркони ( в смисъл един и същ собственик) предположих че храната ще е под всякакв критика, защото предната година мъжа ми беше 10 дни сам в Маркони на лечение и знаехме качеството на храната и решихме да не рискуваме с Диана Мар.
Както й да е отидохме на Севтополис, който посещаваме за 4ти път, почти всяка година откакто е открит ( без миналата). Мога да кажа че качеството на храната този път беше най добро сравнено с всички останали години( предвид че и други години сме били доволни). Тази година надминаха очакванията ми. Естествено не съм отишла да ям и пия само, но когато ти е вкусно винаги е приятно. Така че няма как да не го отбележа. Храната беше вкусна, качествени продукти, много плодове и зеленчуци пресни и за закуска и за вечеря. Почти винаги нещо тип гурме ( като терин от заешко, някакви приятни разядки) както и хубава традиционна кухня. Салати, супи (поне 2), пости, месни, винаги риба, десерти ( от баклави до пресни плодове). Закуската стандартна блок маса ( баница, понякога мекици, катми, винаги сандвичи, английска закуска, мюсли, плодове и стандартните сирене, кашкавал, салами, пастети, и два вида хляб винаги пресен Simple Smile
Спа центъра им беше ремонтиран от преди две години, чисто, топло и вежлив персонал. Масаж пробвах изключително доволна. Ние правим процедури, съвместяваме да си прехвърляме и детето, и всичко ни угодиха като часове и отношение. Никой не охка и не пъшка ама защо така или иначе.
Водата в басейна беше 35 гр топла и чиста. Вярно е че детето не излизаше повече от час и на третия ден се разболя защото лекарката предупреди повече от 20/30мин дневно не, защото е прекалено силна. Но кой ти слуша Simple Smile
Както й да като изключим болестта ни за която персонала няма вина, всичко беше ОК.
Хубав детски кът, точно срещу лоби бара. Няма аниматори, но работи 24 часа Simple Smile Има за рисуване, играчки , че и ТВ за детско, който иска.
Малко съжалих като видях Диана мар отвън колко е луксозен, но като чета коментарите тук не съжалих че сме избрали Севтополис.
Ако има с въпроси за там съм насреща.
Сега заминавам на Трявна ще дам отзиви и за там след 10тина дни Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 20:36 от Galeto..

# 749
Galeto - мисля че сте направили по-добрия избор от нас, от това което пишете. В Диана Мар трябва доста да поработят, за да са 5 звезди. 

Общи условия

Активация на акаунт