На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 706
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 600
http://www.aglikapalace.com/ - набелязала съм си това, но все още нямам лични впечатления. Ако някой има да се включи.

# 601
http://www.aglikapalace.com/ - набелязала съм си това, но все още нямам лични впечатления. Ако някой има да се включи.

Доста добре изглежда.Не видях обаче никакви цени за настаняване.

# 602
  • София
За Kоледа сме в Хотел Дрийм Банско.
Има всякакви екстри и каквото и да попитах, асистираха ми за всичко.
Малко е трудно 3 семейства с малки деца Simple Smile , но там ни приеха с всякакви изисквания.

Направихме резервация от сайта им. Една приятелка ми го препоръча, защото се чудехме къде да ходим.

Имат много добри оферти с цени, условия за малки деца-ние сега сме на 3,5 месеца.
Нямам търпение, за 1ви път ще сме е детенцето на почивка, от както се е родило.
Някакви идеи с какво бихме се сблъскали?
Ще пробваме и ски за малките, дано да има сняг Simple Smile

http://dreambansko.com/koleda-nova-godina-v-bansko.html

Дали е топла водата в басейна?

Някой да е отсядал в Русковец, Добринище?
Ние бяхме този уикенд в Русковец.Останахме много доволни .Апартаментите са хубави ,луксозни ,новички .От хотела има страхотна гледка към Пирин !
Спа центърът и басейните са супер .Има вътрешен за плуване ,детски и страхотен вътрешен ,който е тип лежанка и е с хидромасаж  Laughing (там се улежах) ,външни джакузита бурета  ,парни бани и сауна и масажи .
Детския кът е хубав , кофти е ,че аниматорката е до 5 ,а и в неделя не работи .Въпреки това нашите деца си играха до късно вечерта в детския кът.
Храната на блок масите е прясна и вкусна ,но не е много богата .Има и пицария ,но цените там са малко високички (пържоли около 15 лв ,пиците и те толкова ,салатите почват от 7 лв ) .
Нооооо това ,което ми хареса най-много беше опцията за късно напускане ,до 16:00 няма никакъв проблем ,а така реално печелиш още един ден Simple Smile .

# 603
  • Някъде там
Здравейте,
искам да направя изненада на половинката .... бихте ли дали съвет някъде около Варна или Бургас до към 100- 200км - планинка, гледка, рекичка/ язовирче. ( нещо красиво да се види) newsm78

Комплекс Барите http://www.complexbarite.com/bg/

Еко комплекс шерба http://sherba.eu/

# 604
Здравейте,
искам да направя изненада на половинката .... бихте ли дали съвет някъде около Варна или Бургас до към 100- 200км - планинка, гледка, рекичка/ язовирче. ( нещо красиво да се види) newsm78

Комплекс Барите http://www.complexbarite.com/bg/

Еко комплекс шерба http://sherba.eu/

Благодаря  bouquet Ще разгледам предложенията

# 605
Здравейте момичета! Искам да попитам в Русковец - Добринище водата в басейните достатъчно топла ли е за този сезон и има ли фитнес в хотела, че синът ми се интересува най-вече от това. Благодаря!

# 606
  • София
Здравейте момичета! Искам да попитам в Русковец - Добринище водата в басейните достатъчно топла ли е за този сезон и има ли фитнес в хотела, че синът ми се интересува най-вече от това. Благодаря!
Достатъчно топли са басейните ,като този за плуване е с най-ниска температура ,но пак е топъл ,водата е минерална.Като ориентир ,не съм се притеснявала да вкарвам вътре синът ми ,който е на 8 месеца .
Фитнес стаята май не е нищо особено и доста бедна на съоражения ,ако е това ,което видях ,но аз не съм се и интересувала ,а само мернах до детския кът помещение ,което реших ,че е фитнес.

# 607
Благодаря за отговора! Успех!

# 608
  • Варна
Здравейте,
Върнах няколко страници назад но така и не намерих инфо за хотел DianaMar в Павел Баня. Хотела е нов и няма като че ли много отзиви. Ние сме ходили няколко години подред в Севтополис в Павел баня, ако някой се интересува за хотел мога да дам отзиви. Мъжа ми тази пролет беше 10 дни в Маркони, но Диана Мар все още не беше отворен. Така че всякакво инфо на някой който е посетил вече ще ми е интересно и полезно.

# 609
Здравейте,
Върнах няколко страници назад но така и не намерих инфо за хотел DianaMar в Павел Баня. Хотела е нов и няма като че ли много отзиви. Ние сме ходили няколко години подред в Севтополис в Павел баня, ако някой се интересува за хотел мога да дам отзиви. Мъжа ми тази пролет беше 10 дни в Маркони, но Диана Мар все още не беше отворен. Така че всякакво инфо на някой който е посетил вече ще ми е интересно и полезно.

Много хубав хотел.Само не можах да се ориентирам къде е.Ние също посещаваме Севтополис и беше време да има конкуренция.Определено ще го посетим.

# 610
Много ме заитригувахте с Диана Мар. Водата в Павел Баня става ли за малки деца? И в самото градче има ли къде да се разходи човек?

По принцип търсим хотел в този район за края на месеца. Бяхме се насочили към Старосел, но липсата на топла връзка с басейна малко ме притеснява. А и хотела е малко изолиран сякаш  newsm78 Отделно трябва да мъкнем детска кошара, защото не предлагат. Затова имаме още няколко дни да умуваме  Simple Smile
И мнение за Севтополис ще се радвам да чуя.

# 611
Достатъчно топли са басейните ,като този за плуване е с най-ниска температура ,но пак е топъл ,водата е минерална.Като ориентир ,не съм се притеснявала да вкарвам вътре синът ми ,който е на 8 месеца .
Фитнес стаята май не е нищо особено и доста бедна на съоражения ,ако е това ,което видях ,но аз не съм се и интересувала ,а само мернах до детския кът помещение ,което реших ,че е фитнес.

Благодаря, Гери! Може би натам ще се насочим.  Hug

# 612
Много ме заитригувахте с Диана Мар. Водата в Павел Баня става ли за малки деца? И в самото градче има ли къде да се разходи човек?

По принцип търсим хотел в този район за края на месеца. Бяхме се насочили към Старосел, но липсата на топла връзка с басейна малко ме притеснява. А и хотела е малко изолиран сякаш  newsm78 Отделно трябва да мъкнем детска кошара, защото не предлагат. Затова имаме още няколко дни да умуваме  Simple Smile
И мнение за Севтополис ще се радвам да чуя.
Аз това се учудих че в Диана има детски басейн.В Севтополис децата /а и ми прави впечатление че не го посещават много деца/след 20минути ги карат да излизат защото не е полезно да стоят толкова .Аз лично от Севтополис съм много доволна.Даже сега доколкото знам е бил реновиран.В самото градче няма какво да се прави.Но пък е тихо и спокойно.

# 613
  • София
Здравейте,

Здравейте,

Интересувам се, дали знаете, семейства с 2 деца, как се настаняват в двойна стая? Има диван ли, разтегателен фотьойл ли? Не мога да се ориентирам по снимките. Водата в басейна топла ли е зимата?

Благодаря Simple Smile

# 614
  • Варна
Bella Bella,
още едно предложение Вила Булгара Еко, до Мадарския конник.
Природата е хубава.
Поддържано.
Има поверие за лековита вода, която излиза от скалата.
Може да се качите на върха на платото и да видите останки от крепост,
и разбира се страхотната гледка.

Кухнята във Вилата е много добра.
В стаите не съм влизала, но съдейки по снимки е право в целта "изненада".

Общи условия

Активация на акаунт