На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 712
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ето и снимки от нашата почивка в акватерми - https://goo(замести с точка)gl/photos/YDi4mgUxw538xDUY7
Като цяло децата са доволни. Работеха само двете съвсем малки басейнчета, по-скоро топила, но за 2 нощувки и това им беше достатъчно. Имаше голяма поляна, въжен тролей, пробваха сауната и солната пещера.
Така и не успяха да яздат коне от тези до комплекса. Опитахме да отидем до конната база, която препоръчахте тук, но се оказа, че там е със записване предварително и ако искахме да яздат трябваше да чакаме 4-6 часа. Минахме и през един язовир набързо да го разгледаме  и да се поразходим.

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 11:00 от Aila

# 721
  • София
Aila, много ти благодаря за коментара, точно се чудехме дали да не отидем за 2 дни през април - изглежда много добре на снимките!
Има ли работещ ресторант там, или си носехте храна?

# 722
  • София
Да има ресторант -
Ето тук отляво на снимката е ресторанта, където са завесите. Отгоре е спато, а отдясно горе се вижда и детското клубче. Ние бяхме настанени в сградата, която едвам се вижда отдясно на снимката в апартамента на вторият етаж.
Ние бяхме със закуска, която беше избор между пържени филии, мекици, принцеси с кайма или с шунка и кашкавал, американска закуска и тн. На обяд имаше обедно меню с мноого ниски цени, за вечеря също хапвахме там. Цените бяха много прилични, повечето неща ни харесаха, но зависи и кой какво очаква.
Както се вижда има и кухня в апартаментите, но не сме я ползвали. Имаше една леко отделена с плъзгаща се преграда стая, в която имаше две легла, там бяха близначките. В хола имаше разтегателен диван, на който бяхме с мъжът ми и отделно имаше някакво май походно легло, на което беше малката пак в хола. Дори и така достатъчно място в хола, но ние и не оставахме много в него. Иначе целият комплекс е в нещо като поле и няма дървета. Тъй като бяхме за кратко така и не се организирахме да отидем до Тракийската гробница. Женската част от семейството си носехме халати, половинката не и си взе от там срещу 2 лв мисля на ден. Имахме едно безплатно посещение за двете нощувки на солната пещера на цялото семейство. На мен не ми направи особено впечатление, поседяхме вътре половин час и си излязохме. Имаше кофички и лопатки и децата си играха със солта на пода, а ние си четяхме списания Simple Smile Сауната и парната баня мисля, че бяха ок, но аз не си падам много по тях. Те са на горният етаж на същата сграда, като има отделена и част като детски кът. Има няколко играчки, шах, книжки. Мисля, че на някои от телефоните на децата има снимки и от там, ако се сетя довечера ще кача.
Единствено не ми хареса това, че се отопляват зимата само топилата, а външният басейн е леден. Мъжът ми се престраши  и влезе веднъж, като изплува една две дължини и се отказа. Две от децата обаче не спираха да влизат и излизат, като дори се гмуркаха в буквално ледената вода да си вадят плочки от басейна.. Всички ги гледаха доста странно, включително и аз им се чудех  Joy
Първата вечер ставаше много задушно в топилата и водата беше много топла, следващите дни беше с по-поносима температура. Не става за плуване, а само кисенене общо взето, макар че когато бяхме само ние децата успяваха да си поиграят и да се погонят вътре. В едното има и дюзи, които се включват отвън и спират по желание.
Две нощувки за двама възрастни с включени закуски е 176 лв. При мен доплащах за децата над 7 г, по 19 лв на дете или общо ми излезе 214 лв за цялото семейство.

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 11:01 от Aila

# 723
  • София
Страхотно, много ти благодаря!
 bouquet

# 724
Aila , заинтригува ме , но не можах да разбера за кой хотел става въпрос и къде.Линка, който си сложила със снимките не ми се отваря.

# 725
  • София
Не съм Aila, но разпознах хотела Аква терми http://www.akuatermi.com/
Радвам се, че са изкарали добре, защото аз го похвалих от миналата пролет Laughing

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 12:34 от valya_v

# 726
Не съм Aila, но разпознах хотела Аква терми http://www.akuatermi.com/
Радвам се, че са изкарали добре, защото аз го похвалих от миналата пролет Laughing
Благодаря  bouquet

# 727
  • София
Aila , заинтригува ме , но не можах да разбера за кой хотел става въпрос и къде.Линка, който си сложила със снимките не ми се отваря.
Линка не става да се копира в бг мамата, затова съм написала в скоби даденото част да се копира и замести с точка в браузъра и ще се отвори.

# 728
  • España (Плевен)
Харесах тази оферта. Мисля, че си струва...  Peace

http://grabo.bg/na-spa-v-rodopite-0nrzkv

# 729
Здравейте,
Върнах няколко страници назад но така и не намерих инфо за хотел DianaMar в Павел Баня. Хотела е нов и няма като че ли много отзиви. Ние сме ходили няколко години подред в Севтополис в Павел баня, ако някой се интересува за хотел мога да дам отзиви. Мъжа ми тази пролет беше 10 дни в Маркони, но Диана Мар все още не беше отворен. Така че всякакво инфо на някой който е посетил вече ще ми е интересно и полезно.

# 730
За тези които питаха за ДианМар в Павел баня - много приятно място, без забележки Wink

# 731
За тези които питаха за ДианМар в Павел баня - много приятно място, без забележки Wink
Може ли повече информация.Като басейните дали са топли.Чисто ли е.Храната добра ли е.С закуска и вечеря ли бяхте.Процедури?Много ще съм благодарна

# 732
Някой има ли идея дали минералната вода в Добринище е подходяща за малки деца. Питането ми е за дете на 2 години.
 Зимата бяхме в Русковец, много ни хареса и имаме отново резервция за там. Но тогава от хотела не можаха да ми кажт дали водата е подходяща за малки деца. Аз съответно не посмях да държа сина ми повече от 2-3 мин във водата.

# 733
Не се притеснявай, това е слабо минерализирана вода. Държала съм сина си с часове като малък, питай все пак, но не вярвам някой да ти каже, ще кажат не повече от половин час. Има забрана за Павел баня и за Сапарева баня не повече от 30 минути и за възрастен. Никой не го спазва. Аз съм ходила на повечето места с минерална вода. Искам обаче да ми кажеш за Русковец впечатления, стаи, храна, цени в ресторантите. Не е ли малко скъпо или сте с ваучер, гледах, че са пуснали.Искат ли капаро предварително, всичко ме интересува. И най -
вече басейните, спато не толкова,не съм му любител. Топла ли е водата в басейните, чисти ли са, другото го преглъщам Hug. Благодаря предварително и хубава почивка  bouquet

# 734
  • Варна
Може ли повече информация.Като басейните дали са топли.Чисто ли е.Храната добра ли е.С закуска и вечеря ли бяхте.Процедури?Много ще съм благодарна
Аз бих подходила с голяма доза съмнение
към мнения написани от този профил.

Общи условия

Активация на акаунт