На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 724
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 705
  • София
 peterky2002,
Не сме доплащали за закуска 5 лв., а беше в цената и за 2 нощувки в апартамент платихме 250 лв., така че е нормално да очаквам поне прилична храна. Не съм търсила трюфели определено Mr. Green 

# 706
  • Варна
Ти шегуваш ли се? За 5 лева закуска и 10 обяд могат да се предложат много читави продукти. Има цял океан между маргарин и трюфели.
Нали не става въпрос само за продукти , но и за готвенето , сървиса...Освен всичко друго избора е свободен , никой не те задължава да включиш хранене.60 лв е и в момента апартамента за 2ма възрастни , децата безплатно.Ако се включи храна става на човек 30 +5 + 10 + 10 като можеш да си избираш.Две нощувки струват 220 лв. с 3 хранения , не знам защо са ви взели 250 newsm78

# 707
Аз мисля,че храната на закуска е най-малкия проблем,когато се касае за мухъл,задимена кръчма и цигански оркестър!Не бих отишла никога,най-малко да заведа детето си!
 valya_v,благодаря за коментара,понеже и аз бях набелязала мястото след препоръки от тук!

# 708
  • Резерват "Северозапад"
Здарвейте Heart Eyes,
отсега планирам майските празници и се опитвам да начертая маршрут ooooh!. Габрово - Етъра - Трявна за 2 дни - Боженци,  и после 2 дни във Велико Търново. За Търново мисля да пробвам новия хотел Асеневци за 6-ти, но проблемът ми е за първите 2 дена. Препоръчайте къде е по-добре - Калина палас в Трявна или хотел Боженци newsm78...

# 709
  • Варна
Аз мисля,че храната на закуска е най-малкия проблем,когато се касае за мухъл,задимена кръчма и цигански оркестър!Не бих отишла никога,най-малко да заведа детето си!
 valya_v,благодаря за коментара,понеже и аз бях набелязала мястото след препоръки от тук!

От 12 г. имам много гаден шип на дясната бедрена става и единственото спасение е на 6 месеца да се кисна в минерална вода и смело мога да заявя , че от 20тината комплекса в които сме ходили просто няма идеален Sad .Друго което бих казал , че ПИРИ  ми е в челото нА личната ми класация за което естествено никого не ангажирам с нея.Кръчмата е задимена и с цигански оркестър само петък и събота вечер , а и да не останете с впечатление , че ''Кръчмата на Баба ''е ресторант на комплекса.Ресторанта в който се хранят клиентите е съвсем отделен , на шведска маса и без музика и цигари.''Кръчмата на Баба ''е просто селска кръчма в същия двор и е на свободна консумация .Между другото кухнята в ''Кръчмата на Баба ''е много добра.Ако я посетите задължително пробвайте ''СУВЛА'' , много вкусна  реплика на гръцките контосувли.Ако се настаните във вътрешния двор в който бяхме ние съвсем уверено ще заявя , че никаква музика и шум не се чува.

# 710
Здарвейте Heart Eyes,
отсега планирам майските празници и се опитвам да начертая маршрут ooooh!. Габрово - Етъра - Трявна за 2 дни - Боженци,  и после 2 дни във Велико Търново. За Търново мисля да пробвам новия хотел Асеневци за 6-ти, но проблемът ми е за първите 2 дена. Препоръчайте къде е по-добре - Калина палас в Трявна или хотел Боженци newsm78...
Нееее Калина палас

# 711
  • Резерват "Северозапад"
Мими, сподели Heart Eyes...или къде да отседнем два дена през май в Трявна newsm78.

# 712
Мими, сподели Heart Eyes...или къде да отседнем два дена през май в Трявна newsm78.
Виж в темата за Трявна.Ние ходихме може би преди 2 години но преди няколко дни имаше мнение препокриващи се с моето.Единствено което ми хареса от хотела е чистотата и панорамата.Намръщен персонал.Басейна студен.25-26гр за мен е студ.Докато стигнеш до него минаваш сякаш през мазе.Няма еднократни чехли и халати.Паркинга се заплаща.Закуска  newsm78 ами то да те е срам да си вземеш толкова бедно и по малко сложено.В ресторанта цените са космически.

# 713
  • София
Здравейте ,бяхме няколко дни в спа хотел Катарино и искам да дам отзиви .Хотелът като цяло изглежда доста уютен и приятен.Стаите са поддържани просторни ,в нашата стая имаше двойно легло ,две разтегателни диванчета ,на единия спеше дъщеря ни ,и бебешка кошара.В никакъв случай не ни беше тясно.Терасата изглеждаше много примамлива ,но тъй като си беше студеничко почти не си подадохме носа на нея.Стаите са сумрачни ,осветлението е оскъдно .Това никак не ми харесва ,но забелязвам,че при хотели строени по това време си е някаква мода.Почистването е всеки ден.Детския кът на хотела е леко смешен.Сбутан е края на лоби бара ,напомня на килер ,без прозорец и около него е много тъмно и не осветено. Съораженията в него са една пластмасова къщичка ,малка пластмасова пързалка и нещо като двуместна клатушка.В общи линии нищо.При положение,че хотела е посещаван основно от семейства с деца ,могат да помислят за по-добри условия .Спа-то е горе-долу ставащо ,малко си е по амортизирано .Сауните на долния етаж са по-запазени и по-чисти от тези на горния .Басейните не ми харесаха .Твърде малки за капацитета на хотела ,липсва детски басейн.Около тях е много мокро и постоянно имаше дете ,което се беше пребило доста сериозно.Аз лично няколко пъти щях да падна сериозно и единия път ме хвана момче от персонала.Ресторанта на хотела е много уютен ,изхранването е на блок маса и има голямо разнообразие ,но за съжаление не
и качествено.Предпочитам 2-3 неща ,но да са хубави и вкусни.Едната вечер всичко беше пресолено и освен сладкишите нищо не ставаше за ядене. Последната сутрин палачинките бяха абсолютен камък ,явно бяха от няколко дена .
Определено ще се замислим преди да го посетим пак.

# 714
  • София
Също искам да попитам ,някой дали има пресни отзиви от хотел Петралийски в Огняново ?

# 715
Здравейте и поздрави отново от Елена !
Аз също много обичам вътрешните и външните топли - твърд фен съм на Огняново , но  понеже живея на 500км от там, освен когато се струпат повече почивни дни - по празници или отпуска  , за един уикенд просто не става   Sad... Набелязали  сме си няколко сравнително близки читави  места - едно от които  е Елена.Сузане бих ти препоръчала да включиш градчето в обиколката си по две причини:1. в региона е , и 2. не е така комерсиализирано като Трявна напр. Аз както споменах пиша от там защото бе нашата  отправна точка за Плаковския и Къпиновския манастир ,за къпиновския водопад - само 2-3 от обектите в един богат на всякакви / исторически , природни и др/ забележителности

# 716
  • Варна
Бях забравила да напиша тук и да споделя нашите впечатления от тазгодишната ваканция Wink
Мястото - хотел Камелия Пампорово, след 3 пъти смяна на датите поради здравословни причини, най-накрая тръгнахме на 11.03. за 5 нощувки. Впечатленията все хубави:
Хотелът е много добър, навсякъде е топло и особено ако не е пренаселено, както беше при нас - направо е неотразимо. Бяхме на 10-я етаж, след изрична молба преди да тръгнем - помолих по телефона заради малкия (под 2 год.) да сме далеч от шум и хора, за да може да спи след обед.
Бяхме в едноспален апартамент - много широк, в стаята-спалня има достатъчно място - с една бебешка кошара и пак беше просторно. А стаята-кухня и холче, децата тичаха наволя. Само кабелната нещо куцаше - едва 2 детски канала, които ние не гледахме и беше голяма драма Wink
Иначе бяхме само със закуска - достатъчно обилна и разнообразна, щом едната сутрин аз лично отидох 15 минути преди края и беше така заредена, все едно е 8 сутринта. А вечерята - пак само в хотела бяхме на свободна консумация - едната вечер на барбекюто, другите в ресторанта. За нас двамата с мъжа ми, и децата (които не ядат кой-знае какво по принцип) около 40-50 лева сметка - но в ресторанта най-хубавото ядене е Пилешкият сач - уникално вкусен и много голям .....
Друго какво, наемахме всеки ден шейна - по 5 лева на ден таксуване, даже имаше дни дето вземахме по 2 шейни, пак 5 лева ни взеха. Басейнът пробвахме разбира се, водата казаха че е 29 градуса - ние отидохме в 10:30 сутринта и бяхме сами - беше много хубаво - децата играха на воля, стояхме близо 2 часа. В детския кът също ходихме всеки ден - има разни малки неща, които дразнят, но като цяло е хубав - само може да помислят за повече "играчки", защото изключая батута и пързалката, има 2 клатушки и 5 кубчета Wink
Общо взето, много сме доволни, ходихме с колата за кратко до Смолян и Чепеларе, като в Смолян е по-удачно защото има магазини като Била и Лидл за пазаруване и разни други.
И така, в обобщение - хотелът е много топъл и чист, не съжаляваме за нищо. Ако уцелим сняг догодина, пак сме там  Peace

# 717
  • Някъде по Дунава
Здарвейте Heart Eyes,
В Боженци е много хубаво,но ако сте с малки деца по-добре в Трявна. Калина палас е хубав хотел, но не винаги водата в басейна е топла.

# 718
Въпросче,  в Калина палас кога последно сте били?  Моите впрчатления са амортизация,  неподдържано и лоша храна.. Това от миналото лято

# 719
  • Резерват "Северозапад"
Аз вече категорично се отказах от Калина палас...още чета мнения и търся Wink

Общи условия

Активация на акаунт