На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 619
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 855
  • There I was on a July morning
Мамекс, виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=569963

# 856
Скубиду много благодаря !

# 857
  През септември бяхме във Велинград в Роял Спа.Абсолютно честно-на по хубаво място не съм била,заслужават си напълно цената!Басейните+топилата са към 20-топли естествено,децата се плацикаха по цял ден.

Трябва да се пробва значи Crazy Децата ще са щастливи и не само те Mr. Green

# 858
Мамекс, разликата между Релакс кооп и Роял спа е огромна във всякакво отношение-те са различен клас и ако търсиш сравнение ще се разочароваш. Иначе околността на Релакс кооп е много красива, и може би само това е по-добро от Рояла. По отношение на басеин, спа и храна е съвсем обикновен.

# 859
Мамекс, разликата между Релакс кооп и Роял спа е огромна във всякакво отношение-те са различен клас и ако търсиш сравнение ще се разочароваш. Иначе околността на Релакс кооп е много красива, и може би само това е по-добро от Рояла. По отношение на басеин, спа и храна е съвсем обикновен.
 Да,да ,благодаря.Общо между двата няма,но и не търся.Сега сме на вълна планина,децата боледуват често и трябва да се надишат  Grinning.
Хигиената ми е приоритет където и да отида,направо се обривам като видя овехтели бази с мокет в неопределен цвят  #Crazy.Принципно говоря.
  Пресни отзиви за етно комплекс Канарата?
  Яко се омотах вече,май като няма места по лесно си избираш  Mr. Green.
  И от Бела в Трявна ми потвърдиха,и от Аква терми до Старосел  Crazy.
Няколко въпроса за да се доориентирам,че за цяла седмица ще бъдем:  
-На Аква терми-те освен в басейна с какво друго разнообразявахте?Много голо ми изглежда,края на юли да не се налага да стоим само в стаите заради жегата?
-В Трявна след като за 15 мин. обиколите стария град какво правите?Ходила съм три пъти там,на по скучно място не съм била,но пустия му въздух   Thinking.С деца на  4 , 8 , 6год и бебе ще сме.Има ли как поне тях да забавляваме?
   Канарата ми отпада,много пари искат само за нощувка .
Моля споделете който е ходил.
 Дописвам-и от Острова в Бели Осъм ми отговориха  Laughing,и там условията ме устройват .
Съвсем да се побъркаш  Crazy Mr. Green.За всички места четох хубави отзиви тук  newsm78.

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 18:16 от Мамекс

# 860
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Това да се надишат децата със планински въздух не го разбирам. newsm78 Как става номера,като се надишате и да не боледувате примерно шест месеца???

# 861
Това да се надишат децата със планински въздух не го разбирам. newsm78 Как става номера,като се надишате и да не боледувате примерно шест месеца???
  Казва се климатолечение.
Скрит текст:
Това ,че не ти е ясно е добре,нямала си нужда да го знаеш  Peace.Астматиците /а едното ми дете е такова, се повлияват добре дори и без процедури при по-дълъг престой в Трявна или Сандански,но там се ходи май или септември,а в Трявна може целогодишно.Така казват повечето лекари и майки също.Не че не боледуват,но по лесно изкарват болестите,без усложнения.

# 862
Мамекс, често ходим до Винения Спа комплекс на Старосел, на Аква Терми не сме били. Наблизо е тракийската гробница (всъщност те са две) и Хисар.

# 863
  • Някъде по Дунава
Мамекс, наистина в Трявна няма кой знае какво да се прави. Ако децата понасят пътуването, може да отидете до Боженци.

# 864
  • Пловдив
mameks, края на юли ще умрете от жега в Старосел. И до Хисаря да идете един ден, пак е жега. Имайте предвид, че е голо поле.

# 865
   Момичета много благодаря.Резервирах  в Острова в Бели Осъм.Ще дам отзиви като се върна.

# 866
  • Резерват "Северозапад"
Островът е приятен хотел, преди няколко години го посетих и останах доволна Peace.

# 867
Изкарахме един ден в Чифлика, хотел Фея, самия курорт не предлага нищо особено като места и начини за забавление, в хотела условията са добри, включително храната, басейн няма детски, но водата е много приятна. Като цяло сме доволни!

# 868
Здравейте! Малко без да съм изчела всичко(да не кажа почти нищо), но нямам търпение да питам: обсъждали ли сте за комплекс Вивиана и комплекс Свети Геирги и двете на Цигов Чарк? . На Св. Георги ни хареса това че е баш до язовира, според снимките, а Вивианата е с басейнче, мн приятно изглежда, но пише, че е сред борова гора. Някой ходил ли е, да ми сподели, това в дън гора тилилейска ли ще рече? Черен ли е пътя до там и колко далеч е язовира? Има ли хотели до язовира с басейнче?

# 869
  • Бургас
Здравейте можете ли да ми препоръчате някое вилно селище, комплекс от къщички или уютен семейно ориентиран хотел на планина с басейн, с ресторант за хранене, детски съоръжения за игра и място да лудуват децата. Да не е безбожно скъп и да не е в най-западните части на страната , че сме от Бургас и с малки деца:-)
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт