На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 624
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 840
Не, вече няма ограничение за страниците.

# 841
  • в огледалото на живота
Aз бях писала преди за х-л Илинден, той е непосредствено до минералния басейн и банята на Шипковските бани.
Проблемът лятото е един - имат голяма механа, вият се кръшни хора до посред нощите .. ако не сте купонджии или сте с малки деца . не мисля, че е добра идея. Механата е за над 100-120 човека и идват хора от другите хотелчета.

Наши познати редовно ходят в един съседен хотел http://www.planinskirai.bg/ , намира се над Илинден и пак е близо до баните , но е далеко от шума. Имали са проблем с пътя обаче преди 2 год, маалко се бил поразбил от дъждовете.. сега не знам как е
Oх,това най-ме тревожи.... Confused
Бягам от шумотевици и кръчмарски истории Sick

# 842
  • В.Търново
Aз бях писала преди за х-л Илинден, той е непосредствено до минералния басейн и банята на Шипковските бани.
Проблемът лятото е един - имат голяма механа, вият се кръшни хора до посред нощите .. ако не сте купонджии или сте с малки деца . не мисля, че е добра идея. Механата е за над 100-120 човека и идват хора от другите хотелчета.

Наши познати редовно ходят в един съседен хотел http://www.planinskirai.bg/ , намира се над Илинден и пак е близо до баните , но е далеко от шума. Имали са проблем с пътя обаче преди 2 год, маалко се бил поразбил от дъждовете.. сега не знам как е
Точно за този хотел бях попитала, но никакви отзиви.

# 843
Горещо препоръчвам Велинград, а и за деца мисля че най-добре е Балнео СПА хотел Свети Спас 5* цените са много добри храната е на ниво базата е перфектна за деца има и децка анимация, а сега има и ранни записвания за сезона на промо цени тук: https://topofertite.com/deals/category/hoteli_velingrad

# 844
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Тук имаше много недоволни от този хотел,вие скоро ли ходихте?В момента доста активно търся за Велинград и видях,че имат доста оферти.При тази лоша репутация,как да е другояче.

# 845
Аз нещо се заплених по Велинград,там със сигурност водата в басейните ще е топла.Предложения от ходилите там?Благодаря.

Би ли споделила как е Велинград като място?

Миналата седмица се прибрахме от Сандански. Голям пазар ми се видя този град - на всяка крачка клатушки, колички, автомати за боклуци. Отделно захарни петлета, памук, сладолед + извадени по тротоарите играчки - ама от най-боклучавите. Велинград как е в това отношение?

Била съм преди 20 години и си мисля дали да не отидем с детето през лятото за една седмица, но не мога да повтарям непрекъснато ''не, не, не,...''. Търся паркове, детски площадки и чист въздух. Може и някой друг басейн, но само ако е топъл и плитък. Като цяло не е задължителен.

Миналото лято бяхме в Спа Хотел Бор, на мен лично ми хареса храната, стаите са прилични, има детски басейн, джакузи и закрит басейн, стая за игри за децата.

# 846
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За Бор имам пресни отзиви от моя приятелка,но лошото в нашия случай е,че двойните стои са без тераси.Мъжът ми пуши и затова имаме изискване да имаме тераска.С тераса са само апартаментите,които в случая излизат с 40лв. в повече.Да дам 200лв. отгоре за една тераса ми идва в повече.Всеки има различни разбирания,но за мен това си е изнудване.

# 847
  • There I was on a July morning
Тук имаше много недоволни от този хотел,вие скоро ли ходихте?В момента доста активно търся за Велинград и видях,че имат доста оферти.При тази лоша репутация,как да е другояче.
Аз не съм ходила в него, но го проучвах за евентуална почивка и четох отзиви, че басейнът е малък за капацитета на хотела /то се вижда и от снимките/. Освен това, сме минавали покрай него и той е в края на града, покрай пътя, около него няма тротоар и мястото не е много удобно за пешеходни разходки, освен ако не вървиш по шосето.

# 848
Здравейте! Сега гледах Вършец и вдях, че е на около 100 км от София, което ме урежда идеално.

Какъв обаче е пътят до там? Магистрала или завои и колко завои?

Тъй като знам как са завоите до Велинград (непосилни за детето), май ще се откажем от тази дестинация.

мерси предварително!

# 849
Здравейте! Сега гледах Вършец и вдях, че е на около 100 км от София, което ме урежда идеално.

Какъв обаче е пътят до там? Магистрала или завои и колко завои?

Тъй като знам как са завоите до Велинград (непосилни за детето), май ще се откажем от тази дестинация.

мерси предварително!

Зависи от къде минете. Може да минете по магистралата - Ботевград, Мездра, Враца и от там към Монтана като преди Монтана се отбивате към Вършец. Другия вариант е през Петрохан, мисля че е по добрия избор.

# 850
Аз пък мога да споделя личните си впечатления за "Свети Спас" - Велинград. Бяхме там точно преди година. Според мен хотелът е добър  Peace Целевата им група е семейства с деца. Това го знам и от мнения на управителя им по различни туристически сайтове и по това, което видях на място. Помислили са за децата за всичко. Моят голям син, тогава на 4 години, още преди да слезем да вечеряме почваше да се пазари, че няма да яде, а иска в детската стая. От това по правдив отзив за анимацията им, не мога да дам  Wink Детският басейн е просто размазващ, 37 С на водата, нямаш никакви притеснения дори и с едногодишно. В банята имаше детски нисък душ извън ваната, което ми беше огромно облекчение с две малки деца.
Най-големите ми притеснения бяха за храната, защото бях прочела лоши отзиви за нея. За щастие не се оправдаха, поне не и за вечеря. Имаше огромен избор. На обяд има обедно меню на "нормални" цени. Закуската обаче не е нищо особено. Базата също не е 5-звездна. И да, хотелът е малко извън населеното място и наистина не е удобно за разходка. Но пък е с приятна гледка към планината и има рекичка до него.
Друг недостатък - няма външен басейн. Може би за лятото не е най-удачния избор. Но като съотношение цена - качество, според мен е доста добре  Peace

Аз като търсех мнения за "Св. Спас", не останах с впечатление, че е с лоша репутация. В темата за Велинград се оплюват всички хотели и ако се зачетеш много-много там, то не трябва изобщо да ходиш във Велинград. Сега погледнах и рейтинга му в Букинг, според мен си е ОК за хотел с толкова много отзиви.

# 851
  • София
За мен пътят до Вършец беше тежък.
Също и в градчето умрях от студ, сега вече бих отишла само в жарко лято Simple Smile
Но е много красиво!

# 852
Мерси за инфо-то! А междуградските автобуси - София-Вършец от къде минават? Откакто преди години откраднаха колата, която бяхме взели под наем, вече не се занимавам с такива неща.

# 853
  • в огледалото на живота
Някой с мнение за този хотел:
http://hotelvidima.com/index.php/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F

Апартаментите изглеждат прилични,но ме интересува по скоро басеина.От снимките не мога да придобия голяма представа,а не ми се рискува с някой гьолче.... newsm78

# 854
  Здравейте,моля за отзиви ако някой има за с.Вонеща вода-хот.комплекс Релакс КООП-всичко изглежда и ми звучи добре,дори и като цена.
  През септември бяхме във Велинград в Роял Спа.Абсолютно честно-на по хубаво място не съм била,заслужават си напълно цената!Басейните+топилата са към 20-топли естествено,децата се плацикаха по цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт