На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 645
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 810
Валентино 2 не чак толкова отдалечен, просто не е точно до центъра, да речем. Пък и колко е голямо Добринище като цяло... Ако самото хотелче те устройва като цяло, не мисля, че разположението му трябва да те отказва.

# 811
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз нещо се заплених по Велинград,там със сигурност водата в басейните ще е топла.Предложения от ходилите там?Благодаря.

# 812
Върнахме се от Русковец в Добринище. Аз нямам забележки, а съм била на много места. За всичко е помислено, спа, закуска, стаи, матраци, всичко. Ако се интересувате за подробности, питайте Hug. За мен мястото е уникално!

# 813
  • София
Аз съм софиянка коренячка и никога не съм ходила в Чифлик. Какво пропуснах? В днешно време, с днешните пътища и автомобили, да поставяш ограничения Софиянци - Пловдивчани - Бургазлии - Варненци и т.н. е смешно. Аз пък смятам, че Варненци покачват цената  Mr. Green
Градът е избран произволно, моля никой да не се засяга  Peace

# 814
  • There I was on a July morning
Върнахме се от Русковец в Добринище. Аз нямам забележки, а съм била на много места. За всичко е помислено, спа, закуска, стаи, матраци, всичко. Ако се интересувате за подробности, питайте Hug. За мен мястото е уникално!
Подкрепям Peace.
Аз обаче, имам забележка - за пълен хотел басейнът идва леко малък /в неделя беше претъпкано/. В останалите дни беше - ОК. И като цяло много ми хареса.

# 815
Аааа. били сме заедно Hug. Знаеш ли, аз се запознах с едни възрастни сърби, те ми казаха, че това са техни внуци, тази шумната компания и са отседнали в Банско и не били доволни. Та имало е и външни, то се виждаше де, всички без халати и с някакви чанти бяха външни. аз за друго съм впечатлена, таксата в събота и неделя за басейн е 30 лв на 15, иначе е 20 на 10, за мен това е една нощувка, че и повече Shocked. Та разбирам, че са пуснали външни Wink

# 816
Аз нещо се заплених по Велинград,там със сигурност водата в басейните ще е топла.Предложения от ходилите там?Благодаря.

Би ли споделила как е Велинград като място?

Миналата седмица се прибрахме от Сандански. Голям пазар ми се видя този град - на всяка крачка клатушки, колички, автомати за боклуци. Отделно захарни петлета, памук, сладолед + извадени по тротоарите играчки - ама от най-боклучавите. Велинград как е в това отношение?

Била съм преди 20 години и си мисля дали да не отидем с детето през лятото за една седмица, но не мога да повтарям непрекъснато ''не, не, не,...''. Търся паркове, детски площадки и чист въздух. Може и някой друг басейн, но само ако е топъл и плитък. Като цяло не е задължителен.

# 817
Може ли да ми препоръчате място за настаняване тип къщичка, бунгало, но да има и хотелска част с ресторант примерно. Върти ми се в главата, че в Боровец бях виждала нещо подобно. Да има къде се разхождаме и да хапваме. Искам да отидем някъде другия месец, но ужасно много се притеснявам да сме твърде шумни за хотел  Embarassed

# 818
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Миналата седмица се прибрахме от Сандански. Голям пазар ми се видя този град - на всяка крачка клатушки, колички, автомати за боклуци. Отделно захарни петлета, памук, сладолед + извадени по тротоарите играчки - ама от най-боклучавите. Велинград как е в това отношение?

Била съм преди 20 години и си мисля дали да не отидем с детето през лятото за една седмица, но не мога да повтарям непрекъснато ''не, не, не,...''. Търся паркове, детски площадки и чист въздух. Може и някой друг басейн, но само ако е топъл и плитък. Като цяло не е задължителен.

във Велинград с дете и без "прилепалки" е бившата станция на Роботика. трябва да видя как точно се води  Peace
има плитък топъл басейн и голям басейн, разделен на плитка и дълбока част. ограден иобезопасен голям двор, люлка, катерушка, столова Simple Smile
малко встрани е, но до "града" се стига пеш по уличка без много движение.
имах забележка, но не към комплекса, а друга  Hug

проверих: хотел Витоша

Аура е близо до градския парк, на 200-300 метра е, а в него има всякакви съоръжения, алеи за разходка, колело, кънки...
отвън има джакузи, детски басейн и голям басейн. изградиха и нещо като тунел на изненадите, но аз не съм минавала там и не мога да обясня точно какво включва, със сигурност има изненадващ студен душ  Mr. Green с което ме изгубиха.
има и вътрешен басейн.
ресторантът не предлага много, по-лошото (за мен) е, че приемат външни и в басейна и в ресторанта и понякога става прекалено.

ходили сме и в Клептуза - не препоръчвам.
а св. георги не е за деца - по мое мнение  Peace

# 819
Скрит текст:

Била съм преди 20 години и си мисля дали да не отидем с детето през лятото за една седмица, но не мога да повтарям непрекъснато ''не, не, не,...''.
Търся паркове, детски площадки и чист въздух. Може и някой друг басейн, но само ако е топъл и плитък. Като цяло не е задължителен.

Nedinka на мен Велинград ми е сред топ 10 на неприятните градове. Става дума като излезеш от хотела. Хисаря на мен ми отговаря на описанието за паркове, за съжаление почти няма детски площадки, но избягвайки централния парк е много спокойно и зелено. В Сандански също може да бъдеш на спокойно и зелено, но трябва да търсиш престой в по-горния край на парка и да пропускаш главната улица Simple Smile

Mother of PrincesS на Боровец има вилни селища Малина и може би Капина беше другото с къщички. Съвсем близо са едно до друго, виждала съм да пускат ваучери лятно време. Намират се като подминеш стария център на Боровец без да се отбиваш за лифта. Лятото на Боровец е божествено, но юни още е хладно.

# 820
  • на Мелмак
Аз съм софиянка коренячка и никога не съм ходила в Чифлик. Какво пропуснах? В днешно време, с днешните пътища и автомобили, да поставяш ограничения Софиянци - Пловдивчани - Бургазлии - Варненци и т.н. е смешно. Аз пък смятам, че Варненци покачват цената  Mr. Green
Градът е избран произволно, моля никой да не се засяга  Peace
Hug
Неее , пловдивчани са !  Joy

# 821
  • София
И ние бяхме в Русковец тези почивни дни. Като цяло хотелът е чудесен - апартаментите са обзаведени прекрасно, СПА центъра и басейните са на ниво, но наистина стана препълнено в по едно време в неделя. Пускат и външни, защото там се засякохме с приятели от София, които не бяха гости на хотела.
В нашата компания имаше малки деца на 2- 4 г., които бяха запленени от какичката в детския кът, а родителите направо влюбени в нея, защото забавляваше прекрасно дечурлигата и големите успяха да се възползват от СПА зоната Laughing Масажистът беше наистина професионалист - препоръчвам с 2 ръце.
Само по отношение на храната, освен закуската, която влиза в цената и бе на ниво, бих препоръчала да помисли мениджмънта на хотела. Ние вечеряхме само в събота там и през другото време бяхме по кръчмите на Добринище, където бе пълно с гости на Русковец...

# 822

За първи път ще ходим,трябва да навия мъжо,че нещо не е със хубави спомени от там,но детето ще се радва на басеинит Simple Smile

във Велинград с дете и без "прилепалки" е бившата станция на Роботика. трябва да видя как точно се води  Peace
има плитък топъл басейн и голям басейн, разделен на плитка и дълбока част. ограден иобезопасен голям двор, люлка, катерушка, столова Simple Smile
малко встрани е, но до "града" се стига пеш по уличка без много движение.
имах забележка, но не към комплекса, а друга  Hug

проверих: хотел Витоша

Аура е близо до градския парк, на 200-300 метра е, а в него има всякакви съоръжения, алеи за разходка, колело, кънки...
отвън има джакузи, детски басейн и голям басейн. изградиха и нещо като тунел на изненадите, но аз не съм минавала там и не мога да обясня точно какво включва, със сигурност има изненадващ студен душ  Mr. Green с което ме изгубиха.
има и вътрешен басейн.
ресторантът не предлага много, по-лошото (за мен) е, че приемат външни и в басейна и в ресторанта и понякога става прекалено.

ходили сме и в Клептуза - не препоръчвам.
а св. георги не е за деца - по мое мнение  Peace
Много ти благодаря за споделеното мнение за хотел Витоша.Изглежда доста добре,да разбирам ли,че външни хора не допускат на басейните?И площадката изглежда добре.Благодаря.

# 823
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
имаше ценоразпис за външни посетители, но или им идва далеч или цената ги възпира, не знам, но външни не съм видяла  и двата пъти, когато сме ходили (май бяха три пъти) Blush

# 824
Благодаря за бързия отговор,а шезлонги и чадъри около басейна има ли?

Общи условия

Активация на акаунт