На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 738
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 690
  • BG
Бих искала да се включа с няколко изречения за Аква Терми: бях резервирала 5 нощувки през лятото от които останахме само две( толкова бяхме предплатили), после се преместихме в комплекса Старосел. Апартаментите бяха добре, като изключим, че в нашия,който беше на 2 ет.  водата течеше едва-едвам, просто истинско чудо е, че успяхме да се окъпем след басейните. Самите басейни- студени колкото може да си представите, и то посред лято, особено големия,  единствените топли бяха тези малките остъклени, където се събираха много деца и водата не ми изглеждаше от най-чистите. Отделно още към 10 часа вече беше пълно със странични посетители, имах чувството, че съм на някой градски басейн. Ресторанта е с много бедно и посредствено меню, а това което си бях поръчала въобще не беше вкусно, пълно отбиване на номер от страна на готвача. После се преместихме в комплекса Старосел, съвсем друга работа,почти без забележки, освен че и там в ресторанта въобще не беше помислено за малки деца, и милите редовно ядяха пържени картофи за обяд, поради липса на друго( имам предвид готвено). Иначе ястията бяха вкусни, но не видях да има топла връзка между вътрешния басейн и апартаментите, иначе водата в басейна беше доста топла, можеш да стоиш колкото си искаш без да ти стане студено.
Но да се върна на Аква Терми- не бих го препоръчала дори и в летен сезон, а за сега въобще не бих си го и помислила, и имайте на предвид, че в селото няма къде да се хапне, освен в тези два комплекса.

# 691
  • София
Нощен гост благодаря за коментара, така или иначе вече съм резервирала, поне е само за две нощувки, а и както споделих основно ще наблегнем на разходките в околността.
Ще го преживеем, единствено изхранването може да ми създаде по-сериозни проблеми.

# 692
  • BG
Нощен гост благодаря за коментара, така или иначе вече съм резервирала, поне е само за две нощувки.
Ще го преживеем, единствено изхранването може да ми създаде по-сериозни проблеми.

За две нощувки се преживява, на децата ще им хареса да се плацикат в малките басейни, просто исках да дам и моето мнение, защото лятото така се бях подвела по един коментар от тази тема, който беше положителен за мястото, а аз резервирах точно, защото се надявах на топли басейни, от там ми дойде голямото разочарование, поне закуската беше прилична.

# 693
И аз да се разпиша с едно питане - търся място без басейн или поне да не е външен, за да мога да оставя децата спокойно да търчат из двора. И, да, със затворен двор:)

# 694
  • Русе
Aila, и аз само хубави неща мога да кажа за Старосел, за зимата няма топла връзка наистина. Но на обяд си имаше обедно меню, така че не е имало проблем за децата. Два пъти ходихме даже, което не ни се е случвало с друг хотел.
Но аз се включвам, да ти кажа за конната база. Невероятна е. Намира се в с. Житница, но мисля, че само там може да се язди. По-спомен 6 или 8 лв за 5 или 10 мин, ох забравила съм колко точно. Чакай да видя сайта. Имат и хотел (много добре ми изглежда), басейн, но открит и студен.
Ето: http://www.trakiec-bg.com/bg/konna-ezda/ - конната база
http://www.trakiec-bg.com/bg/nachalo/ - сайта изобщо.

# 695
  • София
Меги много благодаря за конната база, ще погледна линка от вкъщи.
За съжаление ние не сме в Старосел, а в акватерми, макар до последно да се колебаех между двете, но закъснях с резервацията и тъй като предният път нямаше място в Старосел, този път дори не направих опит да им пиша при толкова малко оставащо време и резервирах в другото място.

# 696
  • Русе
Меги много благодаря за конната база, ще погледна линка от вкъщи.
За съжаление ние не сме в Старосел, а в акватерми, макар до последно да се колебаех между двете, но закъснях с резервацията и тъй като предният път нямаше място в Старосел, този път дори не направих опит да им пиша при толкова малко оставащо време и резервирах в другото място.

Странно да нямат места. Новата част е доста голяма и ми е чудно, но ако е някои от празниците може. Ние бяхме в двуспалните апартаменти в апарткомплекса. Сега не знам дали го има вече на сайта, но аз като запазвах и двата пъти го нямаше. И аз ще чакам за отзиви за Аква Терми.

# 697
  • София
Да се включа и аз с отзиви за хотел Пири, с.Баня до Банско. Бяхме там този уикенд като избрахме мястото благодарение на хубави коментари тук. За съжаление нещата там отиват на зле, но това го разбрах след като вече бяхме платили резервацията и нямаше как да я откажем (писа ми една потребителка на лични, която преди това бе дала положителен коментар, а и имаше много лошо мнение и в темата за Банско http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=580033.msg32584677#msg32584677).
За съжаление комплексът е много добре като идея, но най-калпаво и евтино изпълнение, ние бяхме в най-новата част и беше поносимо, но други гости бяха в потрес. За басейна - не съм виждала толкова глупаво изпълнение - може ли да си представите закрит басейн без никаква вентилация и естествено освен капките от покрива и мухъл на всякъде, жалко за прекрасната топла минерални вода. Закуската пълна трагедия - децата ядоха мекици, краставици и твърдо сварени яйца, защото всичко останало беше имитация на сирене, масло и т.н., а колбасите няма да ги коментирам.
За храната в Кръчмата на баба нямам забележки, но в петък и събота се превръща в място на селските пичове и мацки с цигански оркестър, където безобразно се пуши. И в нашата компания има пушачи, но излизахме навън както са правилата.

# 698
  • София
Aila, Хисаря е много близко, ако ви доскучее в Термите  Peace

# 699
  • София
Бърди, а в Хисаря има ли чист, топъл басейн, който може да се ползва срещу заплащане от външни хора?
Между другото днес ми звънна една доста учтива жена от акватерми за да ме предупреди за наличната леглова база в апартамента. Това може би щеше да е разумно това да се уточни преди самата резервация, но все пак го отбелязвам като плюс, любезното отношение и телефонното обаждане.

# 700
  • София
На закрит басейн в Хисаря сме били само в Аугуста - не беше върха, но става. Има голям басейн, който е по-студеничък, но е хубава. Има малко джакузи и отделно има детски басейн, който е топъл и плитък. Има и водна пързалка Simple Smile

Трябва да се погледнат хотелите и да се позвъни. Лятото ходихме с плащане на външен в Спа хотел Хисар и беше много хубаво, но не съм проверявала дали имат вътрешен.

# 701
  • София
Благодаря, ще ги проверя хотелите  Hug

# 702
Aila, и аз само хубави неща мога да кажа за Старосел, за зимата няма топла връзка наистина. Но на обяд си имаше обедно меню, така че не е имало проблем за децата. Два пъти ходихме даже, което не ни се е случвало с друг хотел.
Но аз се включвам, да ти кажа за конната база. Невероятна е. Намира се в с. Житница, но мисля, че само там може да се язди. По-спомен 6 или 8 лв за 5 или 10 мин, ох забравила съм колко точно. Чакай да видя сайта. Имат и хотел (много добре ми изглежда), басейн, но открит и студен.
Ето: http://www.trakiec-bg.com/bg/konna-ezda/ - конната база
http://www.trakiec-bg.com/bg/nachalo/ - сайта изобщо.

Относно тази информация, някой дали е отсядал в хотелската част, да сподели впечатления?

# 703
  • Варна
Да се включа и аз с отзиви за хотел Пири, с.Баня до Банско. Закуската пълна трагедия - децата ядоха мекици, краставици и твърдо сварени яйца, защото всичко останало беше имитация на сирене, масло и т.н., а колбасите няма да ги коментирам.

Toва е нелепо !
Плаща се 5 лв. за закуска и по 10 лв. на обяд и вечеря.На тези цени да се търсят немски наденички , унгарски салами ,френски сирена , италиански трюфели и австралииско телешко от 230 лв./кг. , така ли?

# 704
  • София
Ти шегуваш ли се? За 5 лева закуска и 10 обяд могат да се предложат много читави продукти. Има цял океан между маргарин и трюфели.

Общи условия

Активация на акаунт