На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 589
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 870
  • Бургас
Здравейте можете ли да ми препоръчате някое вилно селище, комплекс от къщички или уютен семейно ориентиран хотел на планина с басейн, с ресторант за хранене, детски съоръжения за игра и място да лудуват децата. Да не е безбожно скъп и да не е в най-западните части на страната , че сме от Бургас и с малки деца:-)
Благодаря

Теди, ИСМЕНА-ДЕВИН  Grinning за втора година ще го посетим.Много зелени площи,апартаменти широки,външен и вътрешен басейн.Аниматорката е супер(щом моето дете което беше на 1,5 миналото лято изкара една седмица само при нея ) ние с ММ спокойно на басейна.Имаш поглед от всякъде за детския клуб и от басейна и от ресторанта.Баткото също е доволен ,вечер ставаше забава голяма децата играят пред погледите на родителите ,място достатъчно и все семейства с деца.Ако има нещо питай:)

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 17:26 от щастливка - мързеливка

# 871
  • Русе
щастливка - мързеливка, как е водата в Исмената? Нялолко пъти му се каня, ама все ми се струва хладна там. Иначе цените в заведенията как са също?

# 872
  • Бургас
щастливка - мързеливка, как е водата в Исмената? Нялолко пъти му се каня, ама все ми се струва хладна там. Иначе цените в заведенията как са също?
Водата във външния басейн е за плуване(26-28 градуса подгряват).За храната спорен въпрос:) има обедно меню в ресторанта -супа 2.50,готвено-3.50,бира наливна на външния бар е 3 лв 0.500.
Има заведение до автогарата за бързо хранене и там се засичахме с почиващи от Орфей и Персенк. Пицарии не видяхме.Два пъти посетихме и една механа до пожарната Simple Smileе такава пъстърва вкусно на керемида за 10лв ядохме(но късно ни го препоръчаха).
Ако има нещо питайте:)

Механата до пожарната се казва Вероника(милото пази и визитка)

# 873
Исмена и ние го харесваме, но тази вода на външния басейн да беше мааалко по-топла... Иначе всичко казано по-напред за детската анимация и условията го потвърждавам  Peace

# 874
  26-28 градуса при тия жеги навън мисля, че си е перфектна температура? Студено ли ви се струва при такава вода newsm78?

# 875
За басейн не е много. Пък и Девин не е Русе, например  Peace
Като ходихме баткото беше на 3 години и си влиза, не му е било студено. Но ми направи впечатление, че много малко хора влизат във водата, а шезлонгите - пълни. Иначе за морето 27 С вода си е направо чай, но на басейна  усещането е друго  Peace

# 876
  • Русе
  26-28 градуса при тия жеги навън мисля, че си е перфектна температура? Студено ли ви се струва при такава вода newsm78?

Да, леко ми е хладно Simple Smile. На децата е ок (макар и не е за  киснене 2-3 ч както обичат), на мен не ми е обаче. Цените - ясно, нормално като за там. Само водата ми е трудно да преглътна Simple Smile Simple Smile. Аз обичам по-топличка.

# 877
  • Бургас

На нашето семейство не е Grinning ние от юни сме в морето (водата е 20 градуса).
Посетихме Девин между 6 и 15 август ,температурата на въздуха беше висока през деня ,цялата седмица.И от 10 до 19 вечерта си влизахме в басейна,не ни е било студено.

# 878
  • Бургас
Мооля ви,препоръчайте хотел, с дете на 1год.4мес. сме, искаме природа, хубава храна, цените да са до около 100лв на вечер за двамата.
Сигурно много хора питат, благодаря предварително..

# 879
Мооля ви,препоръчайте хотел, с дете на 1год.4мес. сме, искаме природа, хубава храна, цените да са до около 100лв на вечер за двамата.
Сигурно много хора питат, благодаря предварително..

http://staritekashti.com/

# 880
  • София
Никога повече х-л Орфей Банско.ще пиша подробности като се върнем, за сега само ще кажа,че цяло лято тук идват детски лагери.

# 881
  • Sofia, Bulgaria
В момента сме в х. Аура,Велинград (за пореденн път). Продължаеа да е на ниво. Навсякъде е чисто, водата в басейните е топла, в големия не чак толкова,  но и там при влизане го няма чувството на дискомфорт от хлад. Басейните сущо са чисти. Храната в ресторанта е по-вкусна от предишни пъти като съм идвала. Има жива музика вечер е ресторанта. Има доста деца,  включително и бебета. Липсва детски кът,  но има достатъчно пространство за игра.

# 882
Никога повече х-л Орфей Банско.ще пиша подробности като се върнем, за сега само ще кажа,че цяло лято тук идват детски лагери.

Ох изплаши ме. Ако само лагерите са проблема пиши. Запланувала съм го за зимата. Може би тогава няма да има такива лагери.

# 883
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Ох изплаши ме. Ако само лагерите са проблема пиши. Запланувала съм го за зимата. Може би тогава няма да има такива лагери.

според мен са целогодишни  Tired

Скрит текст:
басейните са заети, вика се по коридорите, блъскат се вратите, бутане в играната зала, крещи се и вътре и извън хотела.

не сме имали кой знае какви ядове през деня, защото ходехме по цял ден на разходки, но вечер и до среднощ ни идваше в повече  Peace

# 884
  • София
Ще пиша..докато не ми е минало съвсем, понеже не съм злопаметна. Отново за хотел ОРФЕЙ, БАНСКО.
Като цяло не сме претенциозни, никога не бих се хванала за храната(еднообразна, но за 50 лв ол инклузив толкова), нито за чистотата(прашно в стаите и мръсен под в детската стая), но за 4-5 дни се преживява. Но това с тия лагери в 4 звезден хотел с малък басейн е безобразие! Представете си 80 деца в малък вътрешен басейн, барабар с учителките какъв шум създават и въобще може ли да се добере човек до стълбите,че да влезе вътре, влизат през половин час на групи. Управителката ни каза, че може да се къпем вечер от 17-19 ч. ooooh!, тогава нямало да са там! Честно казано се чувствам убидена и в шок. Не получихме нито компенсация, нито каквото и да е смислено обяснение защо не предупреждават предварително, а камо ли извинение!

Последна редакция: пт, 24 юни 2016, 22:16 от nimfi4ka

Общи условия

Активация на акаунт