На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 556
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 960
Близо до Габрово има ли хубав хотел с басейн с топла вода?

# 961
  • в огледалото на живота
Близо до Габрово има ли хубав хотел с басейн с топла вода?
Зависи какво разбираш от топла вода  Wink
В този  комплекс съм била преди две години;нормални градуси:28-30С за мен и децата  Simple Smile
https://vila.bg/complex-sinkevitsa-918.html

Още един който заглеждам от известно време:
http://www.balani-bg.com/

# 962
  • Варна
.Много ми хареса и препоръчвам с две ръце.Ето линк може да видите снимките на мястото
http://www.svetitsata.com/

На сайта няма цени, освен за допълнителните легла. Би ли споделила цена за стая. Басейните топли ли са?

Здравейте,
Не съм обърнала внимание,че в сайта няма цени, но сега правих резервация за следващия уикенд -60лв е стаята със закуска.Кореспондирахме по телефон -такава цена ми дадоха,запазих 4 стаи,4 семейства с децата ще бъдем.Басейните нямат подгряване и водата не е минерална,а изворна.На слънце са през целия ден и явно достатъчно се загрява водата,защото не ми беше студена/а аз съм зиморничава Laughing/ като тази в момента на морето е/Варна я дават около 25/ а в детския е една идея по-топло,защото е по-плитък.Басейните бяха пълни и с малки и големи,така че според мен е добре.Били сме на няколко места на Арбанаси-има басейни,но са малки и става гъч,има е един с топла вода,но ми се стори много хлориран и мътничък newsm78.До сега в този район това място най ни е харесало.Вечер като се изпразни от хора видях как проверяват водата с епруветки и слагат таблетки/не хлор/ да се пречисти водата през нощта/ за 4 дни два пъти видях да я проверяват/ и ми направи добро впечатление.За нас става любимо място ,защото на варненци изборът за почивка на планина/гора +басейн за разхлаждане и забавление на децата не е много голям, повечето планини са ни далече Sad.Харесва ми че е просторно,има широка гледка от хълма към равнината и същевремено е в гората-има пътеки за разходка пеша до манастира Св.Петър и Павел и Арбанаси е близо.Току що попитах за водата -днес 08.07.2016 е 27 градуса на големия/по-дълбокия/ басейн.

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 16:58 от sufi

# 963
  • Варна
Дев, как са цените в Синкевица? И ресторанта бива ли го?

# 964
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Според мен 26 градуса за басейн си е студена,но за море е супер топла.Аз лично си го обяснявам със факта,че басейна е във земята и тя по принцип си е студена,а пък вечер става още по-студено.Докато при морето лисва този факт,примерно не знам как го дават морето,като градуси в момента,но в сряда беше ужасно топла,чак се отвратих.Направо не ми се мисли август каква жега ще бъде морската вода.

# 965
Цитат
топла,чак се отвратих.Направо не ми се мисли август каква жега ще бъде морската вода.

Споко, август месец тръгват студените и мъртви течения .. може и да не може да се влиза във водата изобщо. След 10-ти август всеки дъжд може да 'обърне" морето

# 966
  • Варна
Здравейте. Пресни впечатления от хотел Априлци в Хотел Тихия кът също в Априлци?!? Как е водата, разчитали само на слънцето казаха, но била достатъчно топла  newsm78

# 967
Ако разчитат само на слънцето в Априлци не мисля, че ще е достатъчно топла newsm78

# 968
  • Варна
И аз мисля, че няма да става за къпане водата. Миналата година бяхме в едно село до Севлиево, басейнът беше от сглобяемите на Интекс - около 3м ширина и 80см дълбочина - ами, сутрин не ставаше за къпане, водата беше неприятно хладна, иначе следобед, като се напече, вече беше идеално.

Някой може ли да сподели отзиви за комплекс Синкевица?

# 969
Здравейте. Пресни впечатления от хотел Априлци в Хотел Тихия кът също в Априлци?!? Как е водата, разчитали само на слънцето казаха, но била достатъчно топла  newsm78

Миналата година края на август месец, доколкото си спомням около 25-ти бяхме в Тихия кът. Ние не се къпахме, но другите гости на хотела го правеха. Според мен ''на пипане'' ставаше за къпане.

# 970
здравейте,ходил ли е някой от вас в село Мийковци-Еленски балкан.Интересува ме къща за гости Турлата

# 971
Аз търся отзиви за Хисаря? По специално хотел Грийн?  bouquet

# 972
Здравейте, изчетах част от темата, но все още се чудя. Търсим място за почивка с две деца (12 и 1 години). Да има басейн, за да се забавлява баткото, да е топъл за да е спокойна мама, да има двор (парк, полянки) за мъника, да е чисто и спокойно. От Варна сме и искаме малко да отидем на планина, но малкият не обича много да пътува. Така че трябва да е в Стара планина. Някой беше писал за Николова къща, Елена. Имате ли пресни впечатления? Други идеи?

# 973
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте, изчетах част от темата, но все още се чудя. Търсим място за почивка с две деца (12 и 1 години). Да има басейн, за да се забавлява баткото, да е топъл за да е спокойна мама, да има двор (парк, полянки) за мъника, да е чисто и спокойно. От Варна сме и искаме малко да отидем на планина, но малкият не обича много да пътува. Така че трябва да е в Стара планина. Някой беше писал за Николова къща, Елена. Имате ли пресни впечатления? Други идеи?

Рударци до София Peace
познати го похвалиха, лични впечатления другата седмица  Peace

# 974
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ние също сме от Варна и бях голяма мераклийка за Николовата къща,но нещо ме разколеба,като говорих със рецепцията,едно,че беше голям зор да се свържа.От тук някой препоръча http://krayrekata.com/
има и батут  Simple Smile Утре заминаваме за пет дни,надявам се да си изкараме перфектно.Ще споделя до ден-два ако не ви е късно.Ние сме с едно дете на пет,което много обича да се плацика и да играе навън.

Общи условия

Активация на акаунт