Север Юг 23

• 29 961
  • 742
  •   1
Отговори
# 15

Как сте?
Никакви ви няма, ама сигурно сте добре някъде и с някого през уикенда, нали? Hug

И аз съм много добре...

Темата ни "заминала" на втора страница... #Crazy

Айде с нещо красиво да си дойде на мястото пак... Wink

Hug

# 16
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ех, Марги, за мен не си познала - аз съм си сама вкъщи, че ММ е в болница. Не е нещо сериозно, лека операция, но ще го изпишат чак в понеделник. И си се мотам съвсем законно.

# 17
Ех, Марги, за мен не си познала - аз съм си сама вкъщи, че ММ е в болница. Не е нещо сериозно, лека операция, но ще го изпишат чак в понеделник. И си се мотам съвсем законно.

Светле, привет и за теб днес! Hug
Скрит текст:
Скорошно оздравяване за съпруга ти и да си бъдете отново заедно ви желая! Hug

Как е малката?
Вече е почти на 2 м. нали, гука ли?
А баткото как е покрай нея?

Така е Светле, не познавам хич даже, и на басове все губя, ама при все това обичам да се надявам. newsm78 Joy Wink
А и нали казват, че хубавото винаги тепърва предстои!  thumbsup Hug

Малко музика да предложа с един клип за СЮ!  Heart Eyes
Има не излъчени моменти от СЮ! Stop

Hersey guzel olacak
http://www.vbox7.com/play:dac4763adb

# 18
Марги, добре са.
Скрит текст:
Сега говорих с таткото. Аз не съм ги виждала вече 11 дни. Първо бяха при другата баба, после аз заминах на Костенец със съфорумките за три дни, през това време баща ми получил криза и го взели в болница, върнах се и на другия ден ММ постъпи в болницата, а в същия ден баща ми го изписаха, защото не могат да му помогнат, няма да издържи сърдечна операция заради лошо състояние на белия дроб. В понеделник, като се прибере ММ от болницата, ще отида да видя бебето, а Лъчката още утре баща му ще го доведе.

Последна редакция: сб, 19 юли 2014, 17:19 от svetal4o27

# 19
Светле,  Heart Eyes
Не се притеснявай, едва ли някой от темата тук ще възрази.  Hug
Скрит текст:
Добре е когато всички са добре! Hug
Хич не ти е леко на теб, от една страна децата и внуците, от друга твоите родители, сигурно е трудно да се справяш с всичко.
Обаче винаги ми звучиш оптимистично, явно си борбена и издръжлива натура! Grinning
И аз изчезвам, че ще си гледам памуците, че и той ми е любим сериал. Peace

До по-късно! Hug

# 20
Марги, добре са. Сега говорих с таткото. Аз не съм ги виждала вече 11 дни. Първо бяха при другата баба, после аз заминах на Костенец със съфорумките за три дни, през това време баща ми получил криза и го взели в болница, върнах се и на другия ден ММ постъпи в болницата, а в същия ден баща ми го изписаха, защото не могат да му помогнат, няма да издържи сърдечна операция заради лошо състояние на белия дроб. В понеделник, като се прибере ММ от болницата, ще отида да видя бебето, а Лъчката още утре баща му ще го доведе.

Не знам защо, но не мога да скрия текста. Мишката работи, но не го маркира. дано някой не се разсърди, че спамя темата с лични неща...

hug hug

# 21
Ехоо  Hug
и аз да се разпиша в новата темичка
За Фенчето newsm76(демек Енци Спамова) и останалите помощнички newsm51
И при мен разни грижи,ама нали трябва да е интересно Mr. Green

Светленце Heart Eyes
Скрит текст:
Пожелавам всичките ти притеснения да минат възможно най-бързо и по най-добрия начин  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossedвъпреки, че не те познавам лично,те усещам през монитора , че си много силна и бойна lovekiss
Инче Heart Eyes, надявам се че и ти си по добре Peace
Ванче Heart Eyes, по бързо да ти оправят компа, че и ти ми липсваш Simple Smile

Марги  Hug

# 22
Здравейте  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Благодаря за новата прекрасна тема  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Фенче  Heart Eyes извинявай, но онази вечер не съм видяла когато си ми отговорила на поста. Сигурно пак е заради обновяванията на сайта.

Чак на мен ми стана любопитно, нищо че не гледам КСШ, но какво е станало с Шура?

Ина  Heart Eyes надявам се вече да си добре  Hug

Марги  Heart Eyes приятна почивка.

Светле Heart Eyes бързо възстановяване на съпруга ти и баща ти.

за всички много   love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 23
Здравейтииии! Енци отново е на линия  Mr. Green
Айрич  Heart Eyes липсваше, мило!
Светле  Heart Eyes много грижи си имаш и ти, ама като те знам каква си, не се притеснявам, ще се справиш!
Марийче  Heart Eyes вече не помня  newsm78 в какъв смисъл какво е станало с Шура ? Да не би затова, че ще я заменят с другата героиня ли ? Ами , няма как, така е по книгата, Сеит се жени за туркиня  ooooh!Та сега се чудим, коя ли ще да е Мурка ...
Инче  Heart Eyes как си днес, мило?

# 24
Благодаря ви за съчувствието, милички!

Ами аз какво да се справям, от мен нищо не зависи...Освен да ходя напред-назад, носейки храна и лекарства, друго нищо не мога да направя...
А, да - и да давам по телефона сведения на ММ за Ф1 утре. Току-що му докладвах стартовата решетка за утрешното състезание Joy Joy Joy И защо Райконен ще стартира извън десятката. Ей такива важни неща правя, освен обичайните за ситуацията.

# 25
Здравейтеее. Hug......Hug
Ми как сме Марги, Grinning семейно събираме тен.
Светле, fingerscrossed бързо оздравяване на близките ти.
Все се каня да Ви питам и се отплесвам.
Колко оригинални епизода е Перла и по колко серии са в сезон?
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 26
Наде  Heart Eyes Hug wavey значи събирате тен, а ? Блазе ви ... а как е времето ? Щото в Софето все едно сме на тропиците  Joy Joy Joy Joy сутрин грее слънце, следобед вали или обратното  ooooh! ега ти лятото тази година ...
Перла беше 100 оригинални серии, ама убий ме не помня колко сезона беше  newsm78 2 или 3 ?
Скрит текст:
днес рожден ден празнува един невероятен музикант и голям мой любимец - Браян Мей от Куин. Поздрав с едно негово соло, велик е!Ето, че и физик може да стане голяяям китарист  Laughing и не само ... свири и на пиано  #Crazy

Последна редакция: сб, 19 юли 2014, 18:02 от queen_fenka

# 27
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Светле, бързо да минава....за съжаление случват се и такива неща...
Айра ,кога е операцията да стискаме палци.....
Дано Инчето се е взела в ръце и е отишла на зъболекар, защото понякога става от нищо нещо....
Ваня се губи....
Роминка сигурно още няма интернет...

След прегледа на числения състав в темата, който от време на време се губи... hahaha Joy
Фенче,Марги,Наде,mariq91,Ванчe-Калпазанче Hug
Догледах КСШ, защото бях започнала да го следя, стигнах до 4 серия и прекъснах...след разочарованието от ЗП се хванах в ръце и свърших първи сезон....
Сериалът е  smile3521 newsm10 smile3501 не казвам нищо ново, но аз лично бях приятно изненадана, че това не е типичния турски сериал.....може би затова в Турция рейтинга да е по-нисък, но навън е толкова харесван....
Хваща те за сърцето от първата серия....няма да чакам 5-10 серии да ми хареса.....Къванч е разкошен, като офицер.....и със Шура си пасват сто процента като двойка.....той висок , мъжествен, тя нежна, крехка....но рускиня....жалко ето ти невъзможната любов КС трябва да се омъжи за туркиня.....а Пьотр....отдавна не се бях вбесявала толкова на екранен герой....хем мекушав, негодник и подлец, хем двуличен за цяла рота.....Шура не трябваше да му позволява да се сбогува с нея......
стига , че досадих и не е по темата.....

# 28
Наде  Heart Eyes сега една дружка, която обожава Перла ми писа, че Перла е три сезона - 1 до 22 серия, 2 - до 61 серия и нататък е 3 ... значи правилно имам спомен, че са 3 сезона  Laughing
Гости  Heart Eyes благодаря ти от сърце за споделеното! Абсолютно на едно мнение сме за сериала! Как предчувствах, че ще го харесаш  Peace И не се притеснявай, всичко за Киво тук си е по темата! Peace
Скрит текст:
имам само един въпрос към теб - защо, според теб Сеит каза на Шура да замине ? Защото имаше много спорове в темата  Mr. Green
За теб един умопомрачителен Курт Сеит  Heart Eyes

и един Бехлюл, който за съжаление няма да видиш  Laughing

и естествено, да не забравяме слънчицето ни Кузейчик

Последна редакция: сб, 19 юли 2014, 18:22 от queen_fenka

# 29
  • Плевен / София
Фенче Hug
Хареса ли ми филм...не спя, за да го гледам и разбера какво става с героите му....затова се отказах от ЗП...не ме "хвана" от първия момент....не , че не играят добре....сюжета не за мен.....
Сега на въпроса в спойлера....и аз ще ти отговоря в спойлер и това е лично мнение, без да ангажирам никой с него....
Скрит текст:
Лелята на Шура при срещата с КС, когато той първо отказа да каже на Шура да замине му каза..., че гордостта му е по-голяма от любовта....и той според мен затова накара   Шура да замине....за да докаже , че любовта му е безгранична и защото осъзна, че до него Шура е изложена на опастности....
разговора на пейката, когато простреляха после Шура беше много бъздействащ, няколко пъти го връщах, за да се насладя на играта и да възприема емоциите на КС и Шура.....
страхотен сериал....ще си го преговоря докато започне 2 сезон и дано имам време да го проследя онлайн....не знам само дали ще има къде да го коментирам ooooh! newsm78

а относно Сами в сериите , които гледах без да са излъчвани- хареса ми още повече,с отношението си към втората си съпруга "закопа" Хандан.....показа и каква е била за него.....тя не можеше да се побере в кожата си....но и никога не се запита защо е било така....

Общи условия

Активация на акаунт