Север Юг 23

• 29 987
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Фенче Heart Eyes, аз няма къде да се загубя Joy Joyосвен ако не зануля ЕГН-то Mr. Green

Скрит текст:
цял ден ме боли тиквата и компенсирам с яденето на царевица Mr. Green

Айде отивайте на среша, че да разказвате после Grinning

Мерси за клипчетата Hug
кой знае кога ще ни продължат сериала, сега БТВ се гласят с 2 реалити проекта за есенния сезон newsm78

# 527
Айрич  Heart Eyes да се надяваме, че ще го вместят в програмата си  Hug
Ако някой не го е гледал ...
http://www.videoclip.bg/watch/SEVER-UG-GLASOVETE-NA-NAShITE-LUBI … j-Kuzey-Guneynu6i

# 528
# 529
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айрооо, ще ядеш бой за тъпи шегички! Ше ти зануля аз един зад врата на тебе! Амаха!
По-хубаво помисли как да дойдеш на среща, е го де е Кюстендил!

# 530
Защо не виждам субките? newsm78
Тук има много хубави избрани моменти и пише, че са със субове а като си пусна видеата, и не виждам такива, защо!? newsm78
Айрче, Hug(бързо да ти минава главоболието), това съпругата му ли е на Тойгар, а деца имат ли, знаете ли?
Светле, Grinning много мило от твоя страна но не съм от Софето и затова си мълча по принцип когато става дума за срещи.
Не харесвам столицата като град за живеене но в такива моменти на тематични срещи винаги ми се е искало да съм оттам поне за ден. Rolling Eyes

# 531
Светле, аз нямам какво да кажа за срещата, освен да се забавлявате  Hug Drunk

# 532
Айрооо, ще ядеш бой за тъпи шегички! Ше ти зануля аз един зад врата на тебе! Амаха!

ох бе Светлее Joy Joyама аз не съм от Кюстендил Grinning

Фенче мерси за музиката Heart Eyes

Наде Hug мина ми вече, а за мацката до Тойгар не знам newsm78

# 533
Роминче, за теб знам, че няма начин. Знам, че нямаш отпуск тази година. Обаче за другите, тъй като не съм сигурна, че знам кой откъде е, все се надявам. Пък и на предишната среща миналото лято имаше момичета от Ямбол, Плевен, Пазарджик и  от Пловдив.
Що сега да не дойдат от Сандански, Кюстендил, Смолян... Айде на Марги й е далече, наистина. Наде, теб не те знам откъде си, ама можеше да се окаже, че си от Елин Пелин, примерно. Или нещо друго близко.

# 534
Айрич, щом не си от Кюстендил, значи си от Смолян, пък Фифилотка трябва да е от Кюстендил. Щото Ванчето със сигурност е от Сандански, това съм го запомнила. (Щото на ум си й викам ВанчЕ, т.е. македонски.)

# 535

smile3521 smile3521 smile3521
Не позна ни за Фифи , ни за Айрич от къде са  Joy Joy Joy Joy
Наде, не знам защо няма субки, а пише, че има ...

# 536
# 537
Фифилотка е от Самоков, аз съм от Габрово Mr. Green

ся получих едно писмо в бутилка  smile3508

# 538
Здравейте мили мацки Hug Heart Eyes Hug,ох колко ми липсвахте днес,беше ми толкова скучно...
Скрит текст:
извинявам се ,че ще спамя,но искам да ви се изтъжа.Били ли сте някога,т.е.сигурно сте били най-новият работник в някоя фирма,било ли е толкова тежко ooooh!.Какво искам да кажа всъщност,просто ми омръзна тези хора в работата,да ги чакам да ме приемат,всяко мое движение ,всяка моя дума се разглеждат под лупа...много е натоварващо,казвам ви,чувствали ли сте се като бяла врана в едно ято с много черни,много им е смешно,че чета книги,че участвам в такива форуми,защото участвам и в още един форум който се занимава с благотворителност,смешно им е ,че гледам серали,че се вълнувам от актьори...и т.н.,хора абсолютно на най-ниско духовно ниво,те освен на работа,да се наядат и напият,друго не ги вълнува.Ще кажете не им обръщай внимание,но ние сме всеки ден по 11 часа заедно,можеш ли само да си мълчиш,и понеже съм най-нова и много неща незнам и не разбирам толкова от техника,уча се в момента,е няма да дойдат да ми помогнат или подскажат,а чакат да се изложа,да сгреша и после настава една яка веселба за моя сметка,просто...и най-вече мъжете го правят,мъже над 40 годишни.Ох хайде да не ви натоварвам повече с моите неволи,но тук като вляза така ми олеква,просто не мога всеки път,уморявам се и ми се спи
А сега да кажа че съм съгласна с Фенчето за днешната младеж,Башак си е екстра,много я харесвам,най-вече защото мисля,че прави Киво щастлив
Много хубави клипчета и инфо,благодаря ви
Бих се радвала да дойда до Сф,ако мога ще го направя,Светленце,благодаря ,че си запомнила,моят слънчев град
Тойгар е уникален да,аз още когато гледах Ламята и се влюбих в музиката
Който от където и да е,много ще се радвам да се съберем да се посмеем
Еее Айрич писмото е с една от любимите ми снимки

# 539
Начи ич няма да ви казвам добър вечер, че съм ви много ядосана  #Cussing out
И аз спадам към днешната младеж, па сметам не съм ви толкова неприятна  Crossing Arms
Инак за срещата съм ЗА, ама не съм ЗА да идват всички  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт