Север Юг 23

• 29 984
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Инкее Hug
ти си ни от най-неприятните Joy Joy
ама днес се говореше повече за младите момичета без семейства newsm78

Ванче  love001
Скрит текст:
не съм била в такова положение на работа, имала съм късмет, но мога да си представя какво е Sad
Това, което мога да те посъветвам, е щом не са ти на нивото да не ги допускаш толкова близко до себе си. Дръж се с достойнство, а ти мисля, че го можеш Peace и не позволявай да те подценяват или манипулират, знай си цената! Не си виновна , че работата те е събрала с примитивни хора, но и няма нищо случайно, може би това е следващ урок за теб

# 541
Айрич  Heart Eyes леле какво писмо в бутилка си имаш ...супер!
Ванче  Heart Eyes Hug wavey хич да не ти пука от тъпанарите, с които си заобиколена - накарай ги те да се съобразяват с теб, като ги затапваш всеки път, да видят колко са прости.Покажи им, че не са на нивото ти, за да се подиграват ... Не се ядосвай, хора всякакви  ooooh!И при мен има всякакви ... откак колективът ни се разпадна, хора, с които сме работили по двайсет и няколко години напуснаха, дойдоха всякакви ... не им обръщам внимание и контактувам само с хора, с които ми е приятно. Няма ли поне един такъв и при теб ?
Инке  Heart Eyes не се обиждай деее, всяко правило си има изключение, пък и ние говорим за двайсет и две, тригодишни, ти сметам да си на малко повече  newsm78
А колкото до срещата - искам да ви видя всичките и да се посмеем едно хубаво! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 542
Инка  Heart Eyes
Айрич  Heart Eyes
Скрит текст:
пробвах мила,и тогава съм си по цял ден сама,сама пия кафе,сама обядвам ,а те винаги на тумба ядат,пият купуват си храна ,и в много редки случаи ,ме питат ,ама да ми вземат ли и на мен,та така сама тези часова знаеш ли колко дълги изглеждат,ако можех да си нося книги,но не.преди имаше wi-fi и си влизах в мамата ,а сега не мога ,не ми дават изобщо да се доредя до компа ,да ви пиша.благодаря ти все пак,мила,много често ми се случва това,но е било с жените ,не и с мъжете и като бях по млада,а сега вече така ми дотягат такива неща,аз просто искам спокойствие и да си работя
Фенче не искам мила да  слизам на тяхното ниво да им отговарям,а подстрекателя е управителя и от него ми зависи заплатата,засега само мълча,ама трупам негативи само така

# 543
Ванче!  Hug

Скрит текст:
Била съм, сега работя в същата организация, но на по-висока длъжност. Но някога така съм се борила и с ужасна шефка, и с недоверчиви колеги. Тя е международна организация, има много националности в нея, но германците трудно приемат всеки нов и неопитен. Но, да не ти пука, колкото повече издаваш чувства, повече те мачкат. Затова, смелост, и всичко ще си дойде на място.  Hug

# 544

Za sreshtata  newsm10

Vanche, potarsi druga, osmisli plusove I minusi I se mahni. No da ne zvucha pesimistki, tova e povsemesten mantalitet.
   Boje, kade sa prepinatelnite znatsi na tova chudo. Koga li shte si polucha moya si komp.

# 545
Роминка Heart Eyes
Криси Heart Eyes
Криси не мога да я сменя по простата причина че трудно се намира работа тук,а като ида пак някъде нова,ох отначало,пак ще се намери някой злобар
Търпение му е майката,знам и ще се справя,но така понякога ми намаляват силичките и искам да се изтъжа някому,който би ме разбрал,и ми олеква Hug
Аз тези хора не мога да ги променя,трябва да променя отношението си към тях,да не обръщам ,ама никакво внимание

# 546
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ванче, добре че поне теб зарадвах душо, че с останалите хептен се изложих  - разхвърлях ги из географията съвсем произволно се оказа, никакви попадения.

Айрич, да, и на теб ти е далечкоооо. Ще задам въпроса по друг начин - нямаш ли ти път към София по някакъв друг повод и ние да се възползваме newsm78

Орси, съчувствам ти, личи си, че се мъчиш с таз латиница.

А при теб как стоят нещата за среща?

Ванче,
Скрит текст:
И аз бих ти казала - оглеждай се за нова работа, щом толкова трагично и безнадеждно е положението. Ако можеш да се адаптираш е най-добре, ама..не е лесно. Винаги съм твърдяла, че с мъже е по-трудно да се работи. Особено ако са повече. Мъжете много обичат да се сравняват и да си съперничат - все нещо си мерят - колите, парите, успехите, кой по-успял, кой по-хубава жена има, кой по-едра риба хванал, кой по-голям майстор, шофьор, махленски футблост и пр., до утре може да се изброява. Намирам това за много дразнещо.

# 547
Такааааа.... вече не съм ви толкова ядосана, даже се върнах назад да ви изчета  Laughing
Аз в момента съм в Самоков, но наще си живеят в София и не ми е никакъв проблем идване и оставането в Софето  Peace
За инфо на Фенчето съм на 23 и половина, ама съм запазена  Mr. Green
Ванчевата, да земеш да се стегаш и да си ги слагаш в малкия джоб. На няколко места съм работила, но рогата ми помагат винаги да се наложа и в повечето случаи от новак ставам лидер. Особено, когато попаднеш сред простакели, най-добрия начин е да успееш да ги командваш,което хич не е трудно, само да им намериш цаката. Те тия простаците обикновено лесно се поддават  Mr. Green

# 548
Светле и за мен не позна но нямам време да пътувам извън града. Едва открадваме семейно през лятото по няколко дни за море. Rolling Eyes
Ванче, spoko много добре те разбирам, всичко, ще отмине но е нужно време.
Когато бях най-нова от такова мълчане, не ядене, не спане, само кафета и нерви припаднах в канцеларията, и се наложи да извикат линейка.
Мина време докато се поопознахме но не искам да си спомням за тези първи месеци кошмар.
Ммммм Айрче и какво пише в писъмцето, това духа от бутилката ли е? rotfImao rotfImbo
Инче, spoko всяко правило си има изключение.

Последна редакция: нд, 27 юли 2014, 22:31 от Neidjal

# 549
О,Наде колко си мила с тази емотиконка Heart Eyes,не бях я виждала,благодаря ти,разбираш ме значи
Инче не става ве мило така,казах ти най-големият простак,комплексар и подстрекател на това поведение е управителя,от него завися.А той това не може да преглътне явно,че всички там са негови хора той ги е довел,а мен ръководството си ме избра,без да го питат,явно това му е проблема знам ли,или просто си е дребна душица
Ох заболя ме главата от такива мисли,няма да ви занимвам повече,ще си легна
На всички  newsm20 newsm20 newsm20

# 550
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ще си признае ли кой е от Кюстендил?

ФифУ, теб пък с кво те ядосАхме? newsm78

# 551
Ванче Heart Eyes, според мен трябва да ги игнорваш до колкото е възпожно и да не допускаш стреса да ти повлияе зле, а то няма как иначе Rolling Eyesсигурно ти е тягостно, но пък нещата може и да се променят кой знае Simple Smile
Надее Hug тва ми е еликсира против главоболие Mr. Green а ти от кой град беше?
Инкеее Hug, запазена била hahaha hahaha
Светле Hug, аз вече споменах за идването ми до Сф, от какво естество ще е Simple Smile

# 552
Светле, получаваш цафе щот не четеш ко съм писала...  Laughing
Айре, тва е по реален случай - сестрата на баба ми преди години ми вика "На колко години стана, на 18 нали?" Аз викам "Не, на 16 съм" а тя: " Ама си запазена"  ooooh! ooooh! ooooh!

# 553
Ванче, добре че поне теб зарадвах душо, че с останалите хептен се изложих  - разхвърлях ги из географията съвсем произволно се оказа, никакви попадения.

Айрич, да, и на теб ти е далечкоооо. Ще задам въпроса по друг начин - нямаш ли ти път към София по някакъв друг повод и ние да се възползваме newsm78

Орси, съчувствам ти, личи си, че се мъчиш с таз латиница.

А при теб как стоят нещата за среща?

Ванче,
Скрит текст:
И аз бих ти казала - оглеждай се за нова работа, щом толкова трагично и безнадеждно е положението. Ако можеш да се адаптираш е най-добре, ама..не е лесно. Винаги съм твърдяла, че с мъже е по-трудно да се работи. Особено ако са повече. Мъжете много обичат да се сравняват и да си съперничат - все нещо си мерят - колите, парите, успехите, кой по-успял, кой по-хубава жена има, кой по-едра риба хванал, кой по-голям майстор, шофьор, махленски футблост и пр., до утре може да се изброява. Намирам това за много дразнещо.

Az sum za. Pisah predi malko. Po tova vreme malkata mi dushteria shte e tuk. Ako e na druga data shte moga da priema momiche izvan Sofia.

# 554
Ще се опитам мили дружки Heart Eyes
Лека ви от мен smile3524
Пак благодаря на всички newsm10

Общи условия

Активация на акаунт