Север Юг 23

• 29 982
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Светле, получаваш цафе щот не четеш ко съм писала...  Laughing
Айре, тва е по реален случай - сестрата на баба ми преди години ми вика "На колко години стана, на 18 нали?" Аз викам "Не, на 16 съм" а тя: " Ама си запазена"  ooooh! ooooh! ooooh!

Alooo, zapazenata!   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
   E tova e 2 ta detska vuzrast!

# 556
Лека, Ванче и кураж!  Hug Heart Eyes

# 557
Светле, получаваш цафе щот не четеш ко съм писала...  Laughing
Айре, тва е по реален случай - сестрата на баба ми преди години ми вика "На колко години стана, на 18 нали?" Аз викам "Не, на 16 съм" а тя: " Ама си запазена"  ooooh! ooooh! ooooh!

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Инкеее, ма ти съвсем малечка си се дала бе ... аз си мислех, че с 5 год. детенце си някъде към 27, 28 години ... извинявай! Ма както казах, всяко правило си има изключение. Е, Марийчето е и то много младо, ама  ... вие сте моята надежда за бъдещето  Laughing

# 558
Тази не е ли Башак с Едже, newsm78 Фенче да не излезнеш права за кума? Laughing

# 559
Фен, така се случи, ма си ми е добре. И както вече казах - най-важното е, че съм запазена  Naughty

# 560
Наде, аз какво ти казах ? Башак е, да! Дано утре има снимки!
Инче  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3521    love001
Лека и синеока, дружки!

Последна редакция: нд, 27 юли 2014, 23:08 от queen_fenka

# 561
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ето....ся и цафе сте ми писали...Уж всичко четох.

Айрич, ми при идването в София, покрай другия повод, може пък да се окаже, че имаш малко време за среща. Ти кажи.

Никой не си призна, че е от  Кюстендил...

# 562
Светле, ама какво ти е влезнал тоя Кюстендил в главата ? Ти се мотлявиш по няколко теми, може там да е ставало въпрос за Кюстендил  Joy Joy Joy Joy Joy

# 563
Светле, казах че съм ядосана, защото Фена нещо плюе по младежта пък и аз влизам в тази група  Laughing

# 564
Тц. Не е там. Аз другите ги познавам лично, виждам ги често и няма как да объркам. Някъде от нашите, Къванчовите е, ще се сетя.

Къде изчезна Зизуня? Да доде да разкаже, снимки да покаже...

# 565
Светле, казах че съм ядосана, защото Фена нещо плюе по младежта пък и аз влизам в тази група  Laughing

Моля, другарко, четох го това, ама не се сетих, че за него става дума. Ама не й давам аз да плюе младите момичета, щото имам много около мен и все са готини...
Фенчеее, ще намерим и на твоите синове от готинитееее Joy Joy Joy

# 566
Ако мислите, че сегашните са зле, смятайте за моя син каква ше ми дойде  ooooh! ooooh! Mr. Green

# 567
Ако мислите, че сегашните са зле, смятайте за моя син каква ше ми дойде  ooooh! ooooh! Mr. Green

Joy Joy Joyмисли позитивно де

Мацки лека и от мен Hug

# 568
И от мен лека Ви нощ. Hug newsm46

# 569
Айре, Наде лека  Hug
Светле, и аз се посмях в темата за свекървите. Ще се похваля и с мойта, ама утре  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт