Север Юг 23

• 29 974
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро, сладурки!  HugХубав ден!

# 571
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добрутро, милимоички!

Фенчееее, Hug Hug
Хубав ден и на теб, мила моя!

Втората  снимка е от петминутните! (Тия, дето, ги гледаш и не мое да отлЕпиш поне 5 мин.)

А кой е брадясалият до Зерин? Не мога да се сетя...

# 572
Добро утро и от мен,дано днешният ден е по-добър от вчерашният
Светле.този е предполагаемият татко на Джема,ако не се бъркам,де
И да втората снимка е баш от тези,дето не можеш да откъснеш око от нея Mr. Green

# 573
Добро утро и от мен  smile3507

# 574
  • Плевен / София
Здравейте момичета Hug

Скрит текст:

до довечера Heart Eyes Party Party Party

# 575
Здравейте. Hug

# 576
Здравейте момичета wavey

на всички Hug

Ванче Heart Eyes, специално на теб ти желая много спокойствие и усмивки

# 577
Айрка. Hug
Еджето е пуснала сборна снимка от вечерта на къната на Берен и разбира се не е пропуснала да се фотне с Киво.  Laughing
Вече му е пораснала брадата и е готов за ролята си на Сеит.

http://instagram.com/p/q92u_iCzbx/?modal=true

http://instagram.com/p/q_Tl08CzWH/?modal=true

# 578
Здравейте!
Приятен понеделник и спорна нова седмица!

Фенче, Светле, Ванче, Airra, gostenka68, Наде, привет! Hug
Благодаря, че сте споделили и днес, интересна нова седмица и за вас, да е лека и успешна!

Само няколко думи по теми от вчера:
Светле,  Heart Eyes за срещата- аз също съм ЗА, и нека се присъеди всеки който иска и има възможност. На мен лично ще ми бъде любопитно и приятно да се запозная с всеки-
без изключения.  hug
За сега имам планове само за втората и третата седмица на август, но ще направя всичко възможно да се се включа с присъствие. Hug

За Кюстендил- не си в грешка, от тук ти е останал спомен за града. Мисля, че Ина беше разказала за сватба на нейн колега на която е присъствала, а и май Папашка беше от този район на БГ- за това не съм много сигурна обаче. newsm78

За детските бисерите- ооо, колкото искаш, то при нас ДУ са ежедневие. Joy  Joy
И друг път съм споделяла, с децата ми е по-лесно да общувам  отколкото с възрастните. Wink
А внукът ти, да ти е здрав- е точно във възрастта на защотковците...те питат и само питат Joy
И за нас възрастните въпросите им са понякога освен забавни, а и странни са е и досадни, но за децата са с особено значение. Нужно е много внимание и сериозност от наша страна дори и към най-несериозния детски въпрос. Защото за детето това не е само въпрос, а и нашето отношение към него самото. То поема не само отговора ни, но и нашата обич за него, превръщайки това в свои модели за своите отношения след това и с връстници, а и с възрастните.
Ох, извинявам се, увличам се, но темите са ми близки и познати, все пак и професионални. И ако за сериалите пиша много,  Wink  то стане ли въпрос за за децата- нямам спирка.  ooooh!
В момента се сещам за една случка с моята дъщеря, нея я гледах и като родител-педагог. Каквото знаех от дебелите книги все го експериментирах при нея.  Embarassed За малкия вече бях само родител, поправих се демек.  bowuu Wink
Та тя беше някъде около 4 годишна, излизаме от дома за разходка, аз затварям вратата и й казвам:
- Извикай асансьора, в смисъл да натисне копчето, а тя с цяло гърло...асансьоррр... Joy Joy
Има една книга на Корней Чуковски " От две до пет" която ще ти бъде интересна в случая щом проявяваш интерес към децата в тази им светлина. С някого я обсъждахме даже из темите, ама нали и аз пиша на много места, бяга ми в момента къде и с кого беше точно...

Ванче,  Heart Eyes това което си споделила е тъжно. Аз лично не съм попадала в подобна ситуация, и дай боже да не ми се наложи. Успех ти пожелавам, да намериш мястото си в екипа което искаш и заслужаваш,  Но това зависи само от теб. "Ключа" за успеха ти и до другите е у теб, но "отваря" само като се ползва леко, спокойно, тъппеливо, разумно и с усмивка.  Hug
"Напъването" му с лошо види до "заяждане", а често и до "счупване". Rolling Eyes

Наде, Heart Eyes
Разчитам на теб и днес за инфо и снимки от събитието на Берен, Кенан и приятелите им които ще споделят този така важен момент в живота им! Praynig Hug

За г-жа Гюлтен щях да пиша няколко думи, но вече в друг пост и малко по-късно. yes

Приятем следобед за всички! Hug

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 14:46 от margita9

# 579
Марги, Hug не е лесна и твоята, и сигурно както сама казваш пишейки в много теми във форума ти се размива инфото къде, кога, и с кого, какво си споделила. Как успяваш да си активна в толкова много теми(съвсем сериозно те питам), аз едва с две се справям и на моменти даже не успявам да си следя дружките от другата тема от-до?!
Ама разбира се, че щом намеря интересно инфо свързано по някакъв начин с актьорския състав и героите от КГ, и не само, ще споделям с Вас както, и досега.
Нова от Башакчето.

http://instagram.com/p/q_ewHsP__r/?modal=true

# 580
Привет, милички мои!  HugГушкам ви наред  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Няма още снимки от сватбата, а ?
Наденце  Heart Eyes ти си нашия папарак, мило!
Лелееее, колко е красив Мехметя в тази серия ... с това бяло поло е бонбон!
Светленце  Heart Eyes брадатия е бащата на Джемс, Ванчето  Heart Eyes правилно ти е казала  Peace

# 581
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Марги, най-вероятно точно с мен си си говорила за "От две до пет", защото аз няколко пъти я споменавам по разни поводи. Имам я даже и на руски. И ми е любима книга от студентските години до сега.

А това, което казваш за асансьора, изглежда е често срещано, може би поради това, че децата разбират всичко буквално, защото преди малко го четох в една тема за детски бисери.

Наш Лъч онзи ден ни накара в Джъмбо да му купим и вода на касата. После мъжът ми чете на глас етикета на бутилката, че водата е "от снежните планини на остров Крит" , а малчото казва: Не, от Джъмбо е.

# 582
Наде,  Hug
Ами то лесно- няма никъде... Joy Joy Joy
Но, не -не ми се разминава нищо,  Stop просто понякога не се сещам веднага. newsm78
Все пак пиша от доста време из темите, от това е, а не е, че са много като бройка. Naughty
А и обикновено помня /и то добре/ повече и основно хората с които се срешам и си пиша- не това което съм написала/казала/, защото него винаги мога да го напиша/кажа/ пак евентуално, защото пиша открито и какво мисля 1 към 1 в 90 % от случаите в постовете си за всички въпроси с мое мнение по тях. Тук и за това се похвалвам и сама, ама скромостта не ми е силна страна. bowuu  Wink
Е, разбира се, че промяна някъде и в нещо може и да има- да, аз не обичам крайната категоричност, убеденост дори за нищо, все пак всичко тече, всичко и всеки се променя в някаква степен и в някакви параметри на собствените си граници. Граници които едва ли всеки познава напълно, какво остава за другите около него. Но има основни, базисни "неща" които са като отправна точка, като компас за мнение и позиции даже и при различни ситуации и случки.

За писането само в една тема или в повече- знам какво имаш в предвид, нали сме си говорили по тези въпроси и преди, въпрос на гл. точка е, интереси, сходства, нагласа, потребност дори. При всеки е различно, и нека е и както на всеки му е добре. На мен ми добре така.  yes
Дали смогвам, знам ли, смогвам някакси, май...поне така предполагам, аз чета доста теми така или иначе, като цяло съм в течение къде какво се пише. Виж на въпроса - защо...  #Crazy newsm78 не смогвам с отговори винаги...ама това е друга дълга тема. Joy Joy
А и аз не пиша чак в толкова много наведнъж...редувам ги... hahaha hahaha

Фенче, Hug

# 583
Не Марги, не ме разбра правилно.
Не съм имала нищо в предвид това, за което си писахме преди време, прости те попитах кратко и ясно за конкретните случаи, които ти спомена в предходния си пост, и си много права, всеки е с потребностите си, и с желанието си, и така е редно да бъде.
Оооооо Фенчето Grinning и Светлето Grinning са се появили.
Фенче, Мехметчо и с бяло, и с червено, и със сиво, и със синьо, и със зелено, иииииии с всички цветове на дъгата му е супер. Heart Eyes
Докъде я докараха двамцата с Инджи? newsm78
Ми няма кой знае какви нови снимки от сватбената церемония, че нали сме с доста голяма часова разлика а и едва ли, ще има много снимки освен селфита.
Ако искаха да са в обективите на папараците щяха да се венчаят в Турция а не в Америка(поне така си мисля).
Марги, гледайки сцената между Кузей и Гюлтен която си публикувала се сетих за нещо много смешно, поне за мен.
Тя хубаво го прегръща момчето но го и накара да си говори сам(буквално) вечерта преди да я поиска от нея Joy по време на общата им почивка.
Горкия Кузей, големи репетиции бяха Joy преди самата вечеря.

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 16:15 от Neidjal

# 584
Светле,   Heart Eyes
Едва като публикувах видях поста ти. Да, може, и аз си го помислих...
но не бях сигурна в предположениято си. newsm78 Joy
Сега остава да се сетим и в коя тема е било...нали? Hug
Че с теб в няколко вече се засичаме- дали не беше в тази на ПП?
Намини, ако имаш време разбира се, Мамчето, Heart Eyes  пак пусна поредна тема за сериала,
нали го дават пред уикенда и списваме по това-онова.   hug

Наде, извинявам се тогава, не съм разбрала точно изглежда.  bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт