Север Юг 23

• 29 949
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Мацки, гледате ли ЗП ? Диско партизанка   Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Инче, ами не всички са красиви като нас  Laughing без грим ...

Фен, ма то по-убави от нас нема, ни с грим, ни без  Mr. Green

# 661
Роминка,ок съм днес.Писах по горе,не обръщам много внимание,не си говорим почти и...си слагам по 2 блузи да ми е топло Joy Joy Joy
Гледам ЗП,пържа тикви,пиша си с вас и се готвя да се къпя.....а как да смогна newsm78 ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 662
Нали , Инче?  Joy Joy Joy Joy
малииии, тоз големия "красавец" дето само завижда на нашето момче, така ли изглежда сега  newsm78

Е, така е ... някои с годините стават все по-красиви, а други грознеят още повече  hahaha

# 663
  • Плевен / София
Фенче, нали ти казах, че не ми понесе ЗП Embarassed
Петенце ,най те харесвам на първата снимка в шезлонга с книга в ръка....моите мъже в къщи ми се смеят, че първото нещо, което слагам в багажа е електронната книга Joy hahaha
Инче, Hug
Светле-
Скрит текст:
влез в ПП да си видиш любимеца...специално за теб го сложих... Peace

# 664
  • Плевен / София
тази просто е трепач/цитат на синчето/

# 665
  • Варна
Ванче,
Скрит текст:
дано се оправят нещата, миличка, не се отчайвай! Hug

Фенче, много сладка бременната Бану! дай Боже да роди едно здраво и прекрасно бебенце! не я харесвам в ролята и, на моменти я мразех, но е голяма сладуранка в действителност!

в ЗП като "мадмоазел" ми е голяма скумрия Дениз, глътнала бастуна, а като майка на  Джема ми е една такава слънчева, шарена, емоционална, щура, хамава....много повече я харесвам!

и ако щете ме бийте, ама тая Нихал не я дишам хич! късокрака, трътлеста и като вземе да се облича с тия къси безформени рокли...,ми сложи едни дънки и блузка като младо момиче, като матрона се облича! надута, намусена, инфантилна, злобна, чак неприятна! пфууууу, хич не я понасям!!!

започвам да си припомням е неприязанта ми към Бихтер, когато го гледах първия път! но страхотно трасформация от Бихтер до Фатмагюл!

ъъъъ, тоя не беше ли от "Листопад", ох как беше.....Оуз ли беше newsm78 ма много погрознял бе1 малиииии!

Гости, Heart Eyes даже две бях взела, то без книга почивка ли е?!

# 666
  • Плевен / София

Фенче, Мехмед с поло ли беше днес или с риза newsm78

# 667
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Гости, благодаря ти, ей сега ще изтичам да си видя подаръка!

Ванче, така е, душа, сърцето ми е голямо, ама малкият светъл Лъч не одобрява:
Скрит текст:
Онзи ден на детската площадка се притекох на едно момиченце, което не можеше да се изкачи по едно въже и той после много сърдит ми каза:
- Зузучарован съм от теб!
- Защо?
- Защо помагаш на онова дете?
- Ами защото имаше нужда от помощ.
- Другите си седят, само ти помагаш! Спасителка ли си?!
- Аз обичам всички деца, не мога да не им помагам.
- Ама аз не искам да ги обичаш и тях!
- Защо? Сърцето ми е голямо, има място за всички деца.
- Тогава аз искам да изляза, не искам да съм при всички! Съсипваш ме!

# 668
Гости, днес още не съм гледала Перличка ... сега , като свърши ЗП се прехвърлям на него  Laughing
Петенце, ми те нарочно я обличаха така Нихал в началото, иначе как щеше да се превърне от грозното патенце в лебед  Mr. Green Да, нисичка и трътлеста е малко, ама е красавица Хазал, харесвам я. И въобще не ми беше неприятна във филма, беше ми жал в началото за нея, а после я предпочитах пред Бихтер  Laughing

лелеее, убавица  Mr. Green

Светле  Joy Joy Joy Joy е, сега се изясни защо е зазучарован малкия от теб  Laughing

# 669
Гости, благодаря ти, ей сега ще изтичам да си видя подаръка!

Ванче, така е, душа, сърцето ми е голямо, ама малкият светъл Лъч не одобрява:
Скрит текст:
Онзи ден на детската площадка се притекох на едно момиченце, което не можеше да се изкачи по едно въже и той после много сърдит ми каза:
- Зузучарован съм от теб!
- Защо?
- Защо помагаш на онова дете?
- Ами защото имаше нужда от помощ.
- Другите си седят, само ти помагаш! Спасителка ли си?!
- Аз обичам всички деца, не мога да не им помагам.
- Ама аз не искам да ги обичаш и тях!
- Защо? Сърцето ми е голямо, има място за всички деца.
- Тогава аз искам да изляза, не искам да съм при всички! Съсипваш ме!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Светле, стига го съсипва това дете  Mr. Green

# 670

тоз на скейта прилича ли ви на Киво  newsm78 Нееее, краката не са му такива ...

# 671
  • Плевен / София
Фенче, жалко, че аз не мога да връщам назад.... ooooh!

# 672
Светле, това не е хубаво  ooooh! Избивай егоизма докато е време. И моята беше такава, много ме притесняваше това, дълго работихме с една психоложка върху това, не искам да стане егоистка.

Фенче, ми да, прилича ми на Киво.  Laughing Вижда се, че е още дечко  Joy

Гости!  Hug

# 673
Светлеее  Heart Eyesопасни сте и ти и твоят Лъч Joy Joy Joy Joy
Мисля,че е Киво,сандалите са неговите,забелязала съм ги Mr. Green а едва ли би снимала друг Башак newsm78
Много харесвам Нихал,такава нежност има в лицето и,като кукла ми е,Пете недей така де мила Naughty Laughing

# 674
Ванче, на Киво са му по-дълги и ръцете и краката беее ...
В тази серия ми стана мъчно за Бихтер ... тя наистина искаше да им направи хубава изненада ... но мисля, че ако Бюлент не я беше нарекъл мамо, Нихал нямаше да се държи толкова лошо с нея, просто ужасно се бои горката да не ги загуби. А и е много разглезена, наистина. Въпреки всичко си я харесвам.
Отивам да гледам Перличка ...
Гости, лека и синеока!

Общи условия

Активация на акаунт