Север Юг 23

• 29 947
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ванче, чудех се на какво ми прилича Нихал - вярно, че на кукла! Много точно. Хубава е актрисата, но героинята не ми харесва. Много злоба за толкова младо момиче.
А пък Джемиле събужда най-лошото в мен, нЕам думи просто...

# 676
Светле, изобщо даже не е злобна Нихал , за мен поне... тя просто е едно наранено дете, което се страхува да не загуби хората, които обича най-много на този свят и ревнува ужасно. Какво злобно видя в нея ? И до някаква степен беше права, че не може да и пипа нещата без да я пита. Бихтер искаше да направи добро, ама пак не успя да го направи както трябва - Нихал вече не е малко дете като Бюлент - виж каква разлика в реакциите. И пак си мисля, че ако Бюлент не я беше нарекъл мамо Бихтер, намаше да реагира така. Не я обвинявам, че я заболя от думите му ...

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 23:20 от queen_fenka

# 677
Гледам си още един мнооого любим сериал и ви оставям  Heart Eyes
"Приятели" се казва,най-великият сериал на всички времена,обожавам го,гледам го сигурно... newsm78
за 6-ти път
лека и синеока на всички сладурки newsm53 newsm03
чакаме инфо от сватбата и най-вече за кумаааа  Heart Eyes

# 678
Не знам дали е Киво на скейта но буките му Mr. Green са същите като неговите на една от снимките, които публикувах днес.
Привет и на тези, Hug........Hug с които не сме се засичали днес.
Малиииии цялата съм у шокове #Shocked от снимките на този, който играеше Оуз в Листопад ooooh! и от снимката на Мерве. ooooh!
Добре, че Фенчето Simple Smile се е погрижила за мен и ми е сложила цаки. Heart Eyes
Ето я снимката по-ясна, за мен е той.

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 23:38 от Neidjal

# 679
Ванче  Heart Eyes права си, душко, той е! Изсветлили са я феновете и се вижда даже татуса ...

А Приятели и аз съм го гледала не 6, а най-малко 12 пъти  Joy Joy Joy
Гости, с ризка е Меметя, мнооого е хубав!
Наде  Heart Eyes за теб винаги!  Peace

# 680
Знам Фенче, hug знам ама сме се дублирали с Кивчо. Laughing
Нищо де, не пречи.
Аз съм от най-новите, които се запознават с личността и актьора Къванч но го познах, а!? Joy
На снимката на която е фотнат отблизо си личи, че е свеж като репичка и изглежда перфектно.

# 681
Фенче, извинявай, ама за какво дете говориш? Нихал е на 18 години. Във всички общества това е възраст, в която трудно може да бъде наречена дете. На нейните години би трябвало да разбира, че и баща й има право на лично щастие, какво значи да го загуби? Къде ще го загуби, нали живеят заедно? Всички се държат с нея, като че ли е дванайсетгодишна и може би затова е доста инфантилна и незряла. Ако нещо не й е по кефа, веднага се цупи и сърди. Наистина се държи глезено и капризно. За стаята дори да беше права, не беше този начинът да реагира. Умно и възпитано момиче не се държи така. Би трябвало да уважава избора на баща си и да иска той да е щастлив, щом толкова много го обича. Обичта не е само да викаш "Слънчо" и да капризничиш.

И защо тя да е наранено дете? Кой я е наранил? Всички са на нейните услуги - обслужващ персонал, гувернантка, баща й, леля й - колко деца, загубили родител се радват на такава грижа? Починала е майка й преди 11 години. Да, това е тъжно, наистина, но пък всички са се мъчили да компенсират липсата на майката, усигурено й всякакво внимание и грижи. Бюлент също е израснал без майка си, но той не се държи така капризно и глезено като нея.

# 682
За мен си е дете Светле, все още ... а не мога да сравнявам Нихал и Бюлент, защото единия не знае какво е загубил, за разлика от другия ... Толкова години Нихал е била свидетел колко много баща и е обичал майка и, която тя помни добре, почти всеки ден е ходел на гроба и и сега изведнъж се появява млада, почти на нейните години красива жена, която тя смята, че заема мястото на майка и ... ами не мога да я обвинявам, разбирам я колко и е тежко. За мен е напълно нормално, че ревнува, ако не ревнуваше даже щеше да ми е странно ... Да, разглезена е, ами, че той и Бюлент е глезанчо, ама не ви дразни  hahaha Нейсе, всеки си усеща героите по свой начин.  Peace

Лека и синеока, дружки! До утре!

# 683
Бааде е родила момченце. Да й е честито, да й е жив и здрав синът!

Така е, Фенче, различно усещаме героите. Бюлент не ме дразни, защото той е дете, държи се точно като дете. А Нихал наистина не мога да я разбера - аз съм била в същата ситуация и се зарадвах много за майка, когато се ожени втори път. И аз бях на годините на Нихал и осъзнавах, че тя ще остане сама, когато аз тръгна по пътя си. И така и стана - още същата есен аз отидох да уча в друг град, на следващата година се ожених и тя добре, че си  имаше вече половинка, иначе щеше много да тъгува сама. Може би затова не разбирам егоизма на Нихал.  
Казваш, че се подразнила от това, че Бюлент нарече Бихнер "мамо" - ами че той толкова добре обясни, че никога не е използвал тази дума, че би искал и той да нарече някого "мама", че не виждам защо трябва да му се сърди - или той няма право на свои чувства, трябва да чувства същото, каквото чувства Нихал? Или пък неговите чувства са по-маловажни от нейните?

А Бихтер на този етап не може да бъде упрекната, според мен. Тя се старае и искрено иска да спечели децата, да я заобичат, за да може всички да са щастливи. Толкова много искаше да ги зарадва, самата тя се радваше на това, че ще ги зарадва. Просто мислеше по друг начин. Логичен. Че едно младо момиче ще се чувства по-добре в самостоятелна стая. Освен това тя не беше изхвърлила нищо, т.е. нямаше нищо необратимо, можеше нещата да се върнат в предишното им състояние. Не беше нужно Нихал да реагира толкова грубо, според мен.
Както не ми се струва нужно да е толкова лошо настроена към сестрата и майката на Бихтер, без да ги е опознала.  

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 00:30 от svetal4o27

# 684
Светле, супер новина! Да и е живо и здраво!
http://life.dir.bg/news.php?id=17127359&nt=5

# 685
Да и е честито бебчето. Heart Eyes
Лека и от мен. smile3524

# 686
Добро утро мили мои! Hug

Светле  Heart Eyes Ами хората са различни, мила... ти явно си си с такова огромно сърце още от малечка  Hug Друг на твое място не би приел толкова лесно това ...А колкото до Бюлент ... тези думи, които той изрече, обаче ги чуха само Бихтер, Аднан и ние, Нихал не. Повярвах, че Бихтер действително обикна тези сиротинки, особено Бюлент. Именно за това по-късно не можах да и простя, че разби сърцето на това чисто, добро дете , което я прие от цялата си душа веднага като своя майка ...В тази серия ми стана много мъчно за нея, наистина. Знам, че го направи с най-добри чувства, само че остана неразбрана от Нихал... но отново ме подразни, когато отвърна по този начин на Мадмоазел - не мисля, че се отнася справедливо към тази жена още от самото начало. Може би я ревнуваше инсктинктивно  newsm78 Но, определено не ми харесва начинът, по който се държи с нея ... по никакъв начин тази жена не е настройвала децата срещу нея, напротив. Държеше се с уважение към нея, въпреки всичко. Такова е моето мнение  Peace
Гости  Heart Eyes вчерашната серия на Перла беше много тъжна ... Мехмет каза на Инджи, че заради него може и никога да нямат дете ...и свърши с прострелването на Мехмет в крака.
Наде  Heart Eyes надявам се, днес да има новинки и някакви снимки от сватбата  Peace
Хубав ден, момичета! До следобед! Heart Eyes Hug Heart Eyes
Много ми хареса този колаж ...

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 06:04 от queen_fenka

# 687
Нови снимчици ...

явно вече си е в Истанбул ...

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 06:30 от queen_fenka

# 688
  • Плевен / София
Добро утро момичета Hug

Фенче, един от любимите ми моменти от Перла е когато съобщиха на Мехмет, че Инджи е простреляна и той с обратен завой, който "залепи" мама Шереф за седалката отпраши при нея... Joy Joy Joy
Сцената в болницата много ми харесва....."....никога повече не се бъркай във връзката ни с Инджи.....-...госпожа Шереф си тръгва..."
Мисля, че тогава Мехмет за първи път започна да ревнува Инджи.... newsm78
относно случката, която ни разказа Светлето....
Скрит текст:
Спорен ден момичета... Party

# 689
Здравейте. Hug........ Hug
Гледайки йенитата и на мен ми се струва, че Киво и Башак вече са се прибрали в Истанбул.
Гледам взел си е и пиячка. Laughing
Това колата му ли е, на нея ми прилича, значи са в Стамбула града?!
По въпроса за Перла на мен ми се струва, че за първи път я изревнува Инджи от онзи натрапник в дискотеката в началните епизоди и разбира се го разкраси подобаващо в стил Мехмет. Joy
Да си допълня поста със статия по въпроса.
Да, прибрали са се и е ходил с по-големия си брат в Етилер.
След едномесечно отсъствие градът му е липсвал.
Ще прекара известно време със семейството си и, ще се съсредоточи върху работата си.

✰ • * ˚ Missed my hometown... ˚ * • ✰

One month from the U.S. tour, the previous day Kıvanç Tatlıtuğ went at Etiler as longing with his older brother .
Of vacations the beautiful actor now said that "I miss Istanbul".
Spend some time with my family, I will focus on my job," he said, and jumped into the Porsche, was lost in the empty streets.
http://cadde.milliyet.com.tr/2014/07/29/HaberDetay/1918397/memleketi-ozledim

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 10:43 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт