Север Юг 23

• 29 945
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро и от мен сладурчета  Hug Heart Eyes

# 691
Скрит текст:
Добро утро мили мои! Hug

Светле  Heart Eyes Ами хората са различни, мила... ти явно си си с такова огромно сърце още от малечка  Hug Друг на твое място не би приел толкова лесно това ...А колкото до Бюлент ... тези думи, които той изрече, обаче ги чуха само Бихтер, Аднан и ние, Нихал не. Повярвах, че Бихтер действително обикна тези сиротинки, особено Бюлент. Именно за това по-късно не можах да и простя, че разби сърцето на това чисто, добро дете , което я прие от цялата си душа веднага като своя майка ...В тази серия ми стана много мъчно за нея, наистина. Знам, че го направи с най-добри чувства, само че остана неразбрана от Нихал... но отново ме подразни, когато отвърна по този начин на Мадмоазел - не мисля, че се отнася справедливо към тази жена още от самото начало. Може би я ревнуваше инсктинктивно  newsm78 Но, определено не ми харесва начинът, по който се държи с нея ... по никакъв начин тази жена не е настройвала децата срещу нея, напротив. Държеше се с уважение към нея, въпреки всичко. Такова е моето мнение  Peace
Гости  Heart Eyes вчерашната серия на Перла беше много тъжна ... Мехмет каза на Инджи, че заради него може и никога да нямат дете ...и свърши с прострелването на Мехмет в крака.
Наде  Heart Eyes надявам се, днес да има новинки и някакви снимки от сватбата  Peace
Скрит текст:
Хубав ден, момичета! До следобед! Heart Eyes Hug Heart Eyes
Много ми хареса този колаж ...
Фенчеее, Grinning като фея е. Heart Eyes
Инче. Hug
Скрит текст:

Едно сборно видео с различни герои от някои сериали и Кузю, и Джема, и Зейно са сред тях.

">#t=10[/video]

Пак да се допълня. Joy
Като гледам морето и като знам, че нашето е под въпрос Cry и ми се стъжва. Rolling Eyes Дано Praynig успеем да отидем.
За едни спомени, за други като мен нови. Mr. Green

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 12:35 от Neidjal

# 692
Здравейтее Hug

Гости, снимката с котето е много сладка Grinning
Днес много новини
Тъй като гледам нашия сапфир  се е прибрал в Истанбул  Grinning
И Берен е много красива на снимките, само шапката не ми харесва много Rolling Eyes
Наде това клипче, голям турлюгювеч` Joy Joy Joyама е интересно де Peace
Инче  Heart Eyes Фенче Heart Eyes

# 693
Айрка Hug наистина видеото е сбирщай но е забавно. Laughing

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 13:54 от Neidjal

# 694
Привет, милички мои! Днес искам да ви почерпя, че малкият ми син има РД ... сутринта от бързане да ви покажа Киво не успях  Mr. Green
Скрит текст:

Снимки на Берен и Кенан

Много е красива Берен, както и очаквах, а Кенан ... ами поне по-прилично от обикновено  Laughing но поне и двамата са щастливи, което е най-важно! Така и не разбрах, кога в крайна сметка е била сватбата  newsm78

# 695
Фенчеееее, ти ме утрепа, Joy заради Кивчо Mr. Green сутринта си пропуснала. Laughing
Честит рожден ден на сина ти, smile3525 да е здрав и нека намира по пътя си това, което търси.
Честит празник и на теб обичана мамче.
Днес го карам на стари фотки(за мен са нови) с мирис на море. Heart Eyes

# 696
Фенче Heart Eyes букет за теб

на сина ти много здраве, любов, късмет и успехи!

# 697
Наденце  Heart Eyes благодаря, мила! Няма лъжа, не знам защо си мислех, че 30 е в четвъртък  Laughing Ама като стана сутринта и загрях,но нямаше време да ви почерпя  Joy Joy Joy Важното е, че не се изложих пред детето  Laughing
А старите фотки от морето са супер, особено тези

Айрче  Heart Eyes благодаря, мило !
мнооого го харесвам с дълга косица ...

# 698

FENNN!  Da ti e chestit nai hubaviat praznik. Da e jiv I zadrav I s kasmet.   bouquet newsm38
   Na edna ot snimkite na Kivo kosata mu e mokra I siakash e pochnal da opleshiviava li ?!
   Berenkata nai nakraya se omaji. Kolko pati se pisa, che se e omajila. Dori I po nashite klukini.

# 699
Орси  Heart Eyes благодаря ти, мила моя !
За тази ли снимка става въпрос ?

просто му е мокра и му се вижда малко скалпа, нормално. Няма опасност да оплешивее, той има гъста и страхотна коса, слава богу!  Laughing Даже коафьорът му беше споделил, че най-голямо удоволствие му доставя работата с неговата коса, била много хубава.

така като го гледаш, дали има място за притеснение  newsm78 Laughing

# 700

E, taka ne. No tam ne e buhnala, a mokra. Dano ne si zagibi hubavata kosa!

# 701
Мацки!  Hug

Аз и плешив го вземам  Mr. Green

Фенчеее! Да ти е живо и здраво момчето, много късмет!  Hug

# 702
Роминче  Heart Eyes Hug wavey благодаря ти, мила моя!
Аз също няма да го върна и леко плешив  Mr. Green нали очите и нослето и устата са си на място  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 703

E, taka ne. No tam ne e buhnala, a mokra. Dano ne si zagibi hubavata kosa!
Орси, Hug като му гледам косата въобще няма такава опасност. Laughing
Роминке. Hug

# 704
http://www.potv.bg/stars/mustafa-avkaran-multimilioner.html
Aй, стига беее ... тоз Сами бей ми бил наборче  Mr. Green а аз мислех, че е към 60 годишен  Laughing ММ изглежда като момче пред него  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт