Нашите кухни - тема 54

• 99 155
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Lady April честито, прекрасна е! Със здраве да се ползва!
А бетонният гръб термо ли е, много интересно е станало!
Скрит текст:
Сега може спокойно да отидеш да раждаш   bouquet  Wink

# 121
Lady April, прекрасна е! Със здраве да си я ползвате   chef

кухнята Икеа ли е? много ми харесва водобранната лайсна как се слива със гърба и колко е незабележима. много ми харесва, че си избрала корпуса на шкафовете в цвят подобен на плота и пода, никога не бих се сетила. сега вече в моята бъдеща кухня е възможно да видиш много твои идеи   bouquet този гръб имитиращ бетон стои страхотно!

Браво   bouquet
...много е уютно Heart Eyes

# 122
  • Варна
София, гърба е обикновено ПДЧ (производител Глунц - цвят Бетон). Не си харесах такъв термогръб. Плочки не исках. А останалите "бетонни" решения не са ни по джоба.
А за раждането  Wink - принцес явно чака още нещо да свърша по новия дом, за да се появи, но аз още не съм разбрара какво.  Mr. Green

Джуджа, ако съм порезна с идеи, ще съм много доволна. Кухнята не е Икеа, но дръжките, мивката, смесителя и вдъхновението са от там. За лайсната много се дърпах, но то взе, че стана супер. Цвета й е "драскан хром". И по случайност дръжките са същите, без да съм го планирала.

# 123
  • Отвъд алеята зад шкафа
Браво, много хубава кухня Lady April, да си я ползваш с кеф!

Хубаво е  да се раздвижва темата с нови кухни, не само да си коментираме  Mr. Green Кога ли и аз ще пусна снимки  Tired

# 124
  • на североизток от Рая
 Хубава кухня си имаш Лейди! И дано с настроение да готвиш в нея.  Hug

И аз съм в очакване нашата кухня да стане готова. Гранитът е сложен вече, в петък това се случи нааай-после. Открихме това, което търсим, всъщност - доставиха го.  ooooh! Уморих се от чакане, но поне ми харесва.

Сега майсторът ще прави корпусите на горните шкафчета и ще поръчва вратичките. После поставяне и чакайте снимки.

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 09:04 от neli mar4

# 125
  • ГОре на черешата...
Лейди, честито  bouquet! Бяла красавица Heart Eyes!

Нели, да кажа и тук - чакам с нетърпение крайния резултат, дано е по-скоро, че много време вече чакате Hug...

Ами то дали ще ги избършеш със салфетка или просто ще ги минеш под струята, без да ги търкаш...е все тая, кой както си е свикнал. Peace

Ми не, не е все тая. Не нося до мивката, не проливам вода, после не пренасям капещи чинии до миялната. От масата - директно в нея. Но кой както го разбира, все пак идеята на миялната е ТЯ да мие, а не вие, нали Wink?

# 126
Lady April,

Нарочно или случайно, но кухнята е супер. Със здраве да си я ползвате!

neli mar4,

Чакам твоята, защото съм си харесала подобен цвят.

Днес в един магазин на въпроса как се води цвета ми отговориха "тъмно дърво, пдч на Роси".

# 127
Честита кухня, Лейди! Прекрасна е, да готвиш много вкусни манджи в нея!
На мен плотът ми харесва най-много - какъв е?

# 128
Lady april, кухнята ти е направо разкошна! Много вкусотии да приготвиш в нея за любими хора! Peace Цветово сте се справили страхотно, а котлоните ме впечатлиха заради третото мъничко по средата, май не бях виждала досега такава комбинация.

Mari_eta, в съдомиялната е препоръчително да се слагат съдове без остатъци от храна по тях, защото ще създадат проблеми за в бъдеще с филтрите. Така знаем, така и правим. Де факто не мия, само слагам под струята, а ако има доста храна - с четката я обирам и тогава зареждам съдомиялната. Всичко това отнема в пъти по-малко време и вода, така че пак има голям смисъл от съдомиялната. Но наистина всеки да процедира както прецени, аз гледам да си пазя и техниката, за да ми служи по-дълго време вярно Grinning

# 129
Кажи дали е удобен така котлона като сготвиш нещо.
Много е удобен. Мога да ползвам и трите зони без съдовете да се удрят един в друг и без да се протягам над горещ съд, за да обслужвам друг зад него.
Всъщност котлоните бяха единствения уред, за който нямах никакви колебания. С другите уреди много се изтормозих от проучване и мъдрене.
Поздравления!
А котлоните какви са?

# 130
  • Варна
Много ми е приятно, че ви харесва. Покрай мен всички бяха много скептични - бяла кухня  #Crazy гръб бетон  #Crazy сиви стени  #Crazy, съчетано с дърво  #Crazy. Ама после като видяха резултата  hahaha

Плотът е масив дъб. От 3 дни ползвам кухнята и трябва да ви призная, че му треперя. Докато се пречупя и се отпусна да го почлзвам пълноценно, ще мине малко време. Котлоните са Тека - индукционните. То е само един такъв модел. Отчет - първата ми манджа - загоря яко.  Mr. Green

# 131
Lady April, имате ли някъде микрвълнова?

при мен фурната съм я предвидила в колона, но малко по-ниско от нивото на плота. твоя вариант така наглено ме разколебава, защото виждам,колко добре стои да си се спази линията. но хич не съм висока и може да ми е малко неудобно. мисля да сложа микровълновата в шкафа над фурната, но зад вратичка, защото я имам налична, ако някога вземем нова, ще я вградим и ще купим само нова вратичка. тази плоскост бетонената я има в размер 2,80м, а на мен ми трябва 3 м  ooooh! #Crazy #Cussing out

# 132
  • Варна
Lady April, честита кухня! Със здраве да си я ползваш и по-малко загорели манджи ти желая  Mr. Green Peace
Шкафът над мивката с цяла двойна врата ли е? Не е ли тежка?  newsm78

Нашата кухня е на финалната права, остава да се сложи цокълът, да се свърже миялната и да се нанеса официално с посудата Crazy

# 133
  • София
Лейди, спокойно си ползвай плота. Може да си купиш (ако нямаш) от онези големите дъски в ИКЕА. Струваха нещо от сорта на 10 лева.

Джуджа, ако си по-нисичка си премери фурната да ти е удобна. гореща тава + неудобство не е добро комбинация. Може да измислиш някакви елементи, по които да се изравни. Идеята с микровълновата ми харесва.

# 134
  • Варна
Плоскостта мисля, че е на 4 м.  newsm78
Джуджа, нямам микровълнова. Спрях да ползвам такъв уред преди години. Не ми и липсва. А фурната ми е на перфектна височина, удобна, никакво привеждане.

g-bone, шкафовете над мивката са 2 и са по 1,27 метра широки. Механизмът е предвиден за такива врати. Хванати са на 3 места с панти.

Ще си направя такава голяма дъска от плота, който изрязаха за мивката и котлоните. Само се чудя така сурово дърво ли остава за дъска или да го омаслявам.

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 00:07 от Lady April

Общи условия

Активация на акаунт