Нашите кухни - тема 54

• 98 484
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
  • Stuck in a moment
Здравейте, отново се включвам с въпроси Simple Smile
Питах шефа на еднта фирма, в която ни правят проект какъв клас са им ПДЧ плоскостите, а той малко ме погледна като извънземно и каза най-общо, че всичко им било качествено...
Та ПДЧ-то на Егер кой клас е, качествено ли е, може ли да се доверим на марката? Чудя се дали да не ни направят кухнята изцяло от ПДЧ (на Егер) като по-евтин вариант, но ако ще се раздуят шкафчетата след време, по добре е МДФ... ПДЧ с какво покритие е по-добро да се избере?
И още един въпрос  - може ли да се ползва гранитогрес за гръб на кухнята, виждали ли сте такъв?
Благодаря Simple Smile

# 331
Момичета, на кухня с бяло и кафяво какви стени да направя? В голяма чуденка съм, моля помагайте.

# 332
Нуждая се от мивка и смесител - спряла съм се на алпака българска, мисля Севлиево или Тека? Специално за Тека не мога да намеря кой знае какви мнения, моля ако имате да споделите как се държи през годините.

Смесителите от Икеа ползва ли ли сте също така?

# 333

От скоро ползвам смесител на ИКЕА, не се сещам за името, но е единствения на цена от 89 лв.
Има го в сайта, ако това ще те ориентира. За сега съм доволна. Simple Smile

# 334
  • Пловдив
Bunnyslava,аз харесах Идентити серията в сиво.На картинка в нета не личи красотата ,но като ги видях много ми харесаха.
Веси,във Войводиново правят проекти.Не знам колко са добри,но ще разбера другата седмица.
След опита с проекта на пловдивския офис на Диалог,вече не залагам големи надежди.Ще пиша след като ги посетя

# 335
Плочките на първата ми баня са от Ивест, ама сега имам още една баня, плюс гранитогрес за кухнята, мокрото помещение и едно килерче... В Ивест ни направиха добър проект, доволна съм...В момента съм по на зор за гранитогреса в кухнята... Че ще се купува печка тип камина за там с парно отопление и искам да я купя по-скоро, за да видя докъде ще стига гранитогреса и откъде ще почва паркета за дневната част...

# 336
  • ГОре на черешата...
Мари_ета и Шедоумен, много ви благодаря за изчерпателната информация. Това ме ориентира доста. Още веднъж позравления на архитекта и собственика на кухнята за чудесния краен продукт, който се е получил!

Благодаря  bouquet!

# 337
  • София
Нуждая се от мивка и смесител - спряла съм се на алпака българска, мисля Севлиево или Тека? Специално за Тека не мога да намеря кой знае какви мнения, моля ако имате да споделите как се държи през годините.

Тека не са българска марка, разликата с ИКЕА в качеството е достатъчно голяма.

# 338
  • ГОре на черешата...
В чия полза? Ние сложихме Тека и засега сме много доволни Peace.

# 339
  • София
На Тека разбира се. Все пак те са си специализирани в производството точно на тези неща.

# 340
  • Раковски
Питах шефа на еднта фирма, в която ни правят проект какъв клас са им ПДЧ плоскостите, а той малко ме погледна като извънземно и каза най-общо, че всичко им било качествено...
Та ПДЧ-то на Егер кой клас е, качествено ли е, може ли да се доверим на марката? Чудя се дали да не ни направят кухнята изцяло от ПДЧ (на Егер) като по-евтин вариант, но ако ще се раздуят шкафчетата след време, по добре е МДФ... ПДЧ с какво покритие е по-добро да се избере?
И още един въпрос  - може ли да се ползва гранитогрес за гръб на кухнята, виждали ли сте такъв?
Благодаря Simple Smile

Егер е от добрите пдч-та. Процеса на раздуване не зависи от самото ПДЧ а от това дали ще се влезне влага между канта и материала. В крайна сметка вие няма как да разберете едно пдч дали е добри или калпаво понеже идва готово нарязано и кантирано, всички дефекти от материала се виждат от този който го обработва. При мдф-а ако е боя и модекс няма да има проблем с влагата, ако е рязано и кантирано може да се надуе. Това надуване не става лесно, трябва да има предпоставки за него.

# 341
  • Раковски

За тека до ся не съм чул нещо негативно. Смесителите на Икеа ги прави някой друг и им поставя логото.

# 342
  • Някъде на път....
Благодаря Simple Smile

Виждам, че на първите въпроси за ПДЧ са ти отговорили...
Аз ще отговоря на последния - да, може да се ползва гранитогрес за гръб на кухня - имаме клиенти, които са си поставяли - добре изглежда.  Peace

# 343
  • Stuck in a moment
Шадоуман, Таня, благодаря ви за отговорите   bouquet

# 344
  • София
И аз да подкрепя shadowman за ПДЧ-то. В банята мъжа ми направи шкаф от българко ПДЧ на Габровница. Банята ми не е суха, но не се мокри директно шкафа. Вече почти 3 години - още не се е раздуло.

Общи условия

Активация на акаунт