Нашите кухни - тема 54

• 98 477
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Мариета да попитам за вратичките Модекс на твоята кухня: За тех производителят забранява да се почистват с препарати. Това много ме стряска. В една кухня обикновено се използуват препарати, за да се поддържа чиста.Ти как ги почистваш?

# 346
  • на североизток от Рая
 За вратичките на мен Мариета ми каза, че се почистват с вода. Аз също ще съм с такива и мисля да ги чистя с вода, но и в някои магазини с препарати за почистване мисля да попитам. Не може да няма препарат за почистване на такова покритие. Иначе с влажна кърпа е най-лесно. Но дано да няма мазни пръски, че тогава водата едва ли ще помогне.

# 347
  • Пловдив
На мен ми казаха с препарат за стъкло че ставало.Но аз се спрях на други така или иначе

# 348
  • ГОре на черешата...
Мариета да попитам за вратичките Модекс на твоята кухня: За тех производителят забранява да се почистват с препарати. Това много ме стряска. В една кухня обикновено се използуват препарати, за да се поддържа чиста.Ти как ги почистваш?

Почиствам с влажна кърпа, но аз не цапам много, все пак печката ми е отвън. Почиства се супер лесно, аз също знам, че може и с препарат за стъкло Peace.

# 349
  • Пловдив
А къде гледате модели...или си ги измисляте вие?
Питам щото си представям нещо свое,но...мисля си за тъмен плот и гръб,а ми се щеше да разчупя малкото пространство с 2 цвята на вратичките.Т.е. единият ред да е бял,напр. а другия в нещо по-тъмно...

# 350
  • на североизток от Рая
 Ето тук: http://www.modeks.eu/

Вляво, кухненски вратички  и там вече си разгледай моделите. С повечето модели вратички са показали и как изглеждат в обзаведена кухня.

# 351
  • Раковски
Има и други фирми занимаващи се с тази дейност и като цяло нещата са що-годе еднакви като цветове и модели, но модекс имат едни оскъпявания при по-малко квадрата, ако фладера е настрани докато другите нямат това оскъпяване.

# 352
  • на североизток от Рая
 Ами, Шадоу, защо не споменеш кои са тези фирми? Ето че има интересуващи се, защо само Модекс да се споменава. Аз ако не бях се наела да правя кухня,  и за Модекс нямаше да съм чувала. Нека да  е полезно на тези, които тепърва се интересуват.  Peace

# 353
  • Раковски
Знам за една фирма в Пловдив, скоро правих поръчка от там. Модекс се споменават повече понеже са от много време на пазара а тези се опитват да се намесят на пазара.

# 354
Здравей, shadowman, имам едно питане относно абсорбатор, който ще е изкаран през отвор във външна стена. ММ се опасява, че много ще духа и вее от него и че няма как да е затворен херметически отвора в стената отвън и да се отваря при използването му. Има ли такъв модел, който да удовлетворява неговите изискавания? И естествено да не струва 1000 лв. Благодаря.

# 355
  • Пловдив
Знам за една фирма в Пловдив, скоро правих поръчка от там. Модекс се споменават повече понеже са от много време на пазара а тези се опитват да се намесят на пазара.
И фирмата еееее... Whistling

# 356
  • Раковски
Срещу входа на каменница, няма саит, там преди бе магазин на деком.

# 357
  • Пловдив
 Peace
А в Съливер нямат ли от "по-лъскавите" плоскости да се ползват за вратички Rolling Eyes

# 358
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ето още една фирма, която предлага вратички, много са хубави, гледах ги на едно изложение в Интер Експо Център - http://www.morato.bg

# 359
  • на североизток от Рая
Ето още една фирма, която предлага вратички, много са хубави, гледах ги на едно изложение в Интер Експо Център - http://www.morato.bg

Гледах каталог на тези вратички. Хубави са, но и цените им са хубави. Беше ми се завил свят, мислех, че навсякъде цените са такива главозамайващи. Но не. Ама то всеки според кесията. Понякога обаче, качеството е еднакво, пък разликата в цената - огромна.

Общи условия

Активация на акаунт