Нашите кухни - тема 54

• 98 443
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • Раковски
Ретро фурни имат горение, имат и микровълнова, уирпул, беко, смег, нарди, котлони също има, но индукция трудно, фагор има бяла индукция за около 950лв, аспиратори има много, почти всяка фирма има ретро аспиратор, разгледайте каталозите им.

# 586
Аз харесвам ето тази  teka.bg/products/index/8.

# 587
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Ретро фурни имат горение, имат и микровълнова, уирпул, беко, смег, нарди, котлони също има, но индукция трудно, фагор има бяла индукция за около 950лв, аспиратори има много, почти всяка фирма има ретро аспиратор, разгледайте каталозите им.

благодаря за отговора.
но исках да разбера коя марка препоръчвате, защото на външен вид много има, които ми харесват.
важно ми е да разбера реални впечатления от някого.

Аз харесвам ето тази  teka.bg/products/index/8.

страхотно изглежда и е със супер характеристика!
имаш ли лични впечатления от нея?

# 588
Здравейте, най-накрая и при мен ще предстои правенето на нова кухня. Ще проустроим сегашната спланя плюс един усвоен балкон.. на практика ще е кухньо-трапезария  Simple Smile (Старият ни хол ще се превърне в детска, а сегашната кухня със завидните размери 2,30 на 2,30  плюс едно бъдещо усвоено балконче ще стане спалня.
Поизчетох последните 10-15 теми и освен идеята как искам да изглежда вече имам и много по-конкретна представа за детайлите. Благодаря на всички за информацията, която споделяте.

Сега съм на етап разположение и както си мислех че всичко е лесно и ясно.. ккаво има да му мислиш Г-образна кухня.. без засечки, комини и пр... Чертах, местих и стигнах до този вид.

Ще съм благодарна на съвети и препоръки относно разположението. Имам няколко чуденки, като например дали да не пусна по-голяма мивка към слепия шкаф към стената, дали да не сложа хладилника в балконната част да освободя място за повече плот.

Ето и "чертежа"

# 589
  • Раковски
Според мен е по-добре мивката и съдомиялната да се разменят, правиш в ъгъла "Г" образен шкаф и до хладилника ще имаш три врати по 60 см.

# 590
dtra нямам. Embarassed
anamar подкрепям мнението за размяна на мивката и миалната. Така ще имаш плод преди и след мивката (+ мивката няма да е комина). Освен това печелиш плот и от двете страни на печката. Както нашата дизайнерка се изразява "имаш пътя на храната". Peace

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 22:27 от Dusty_wind

# 591
Някой има ли мнение за миялна за частично вграждане под фурна за вграждане във висок шкаф? Гледам, че масово ги отделят с плот, който се вижда отвън и не изглежда много естетично. Имам въпрос и за аспираторите за пълно вграждане - на няколко пъти срещнах мнения, че ПДЧ-то се надува от влагата около аспиратора. Това абсолютно винаги ли се случва или зависи от изпълнението?

# 592
  • Бургас
Бих била благодарна за съвети и относно гръб за кухня,примерно могат ли да ми изрежат такъв и колко горе долу е цената (Практикер -примерно) и за каква плоскост по-точно трябва да попитам в магазина.Може ли някакъв вариант с някакво фолио  newsm78 или плочки.
От около две години имам залепени бели тапети за гръб - забърсват се лесно и няма никакви проблеми

# 593
Привет!
От доста време следя темата, събирахме идеи вкъщи, комбинирахме такива с картинки в интернет, както и снимки на готови кухни от тук... Нещото, което знаехме със сигурност още в началото, беше, че искаме принт-стъкло.  Grinning
Най-накрая и ние се сдобихме с нашата.
Поръчката беше изпълнена от Мебелни Идеи ЕООД.
Не искам да прозвучи като реклама, но държа да отбележа, че са големи професионалисти и се отнесоха много коректно. Обърнаха внимание на всеки един детайл. Препоръчвам ги.  Peace

Ето и снимки:

# 594
  • Балчи-Варна
Ulenceto,много е хубава кухнята ти.Със здраве да си я ползваш.
И моята кухня утре вечер ще е готова.То след толкова препятствия,едната фирма ме лъга четири месеца,че все следващата седмица ще е готова.Накрая му звънах и си поисках капарото назад.След едноседмично мотаене ми ги върна парите.А тази фирма която ми я направи беше коректна,спази срока.Кухнята е готова,но са объркани две вратички на чекмеджета и утре като пристигнат вратите ще ги сложат.Бяла е с дървесен цвят гръб и плот.Вратичките са модекс.

# 595
Ulenceto със здраве да си я ползваш. Много е хубава!

Gul4i е това някой да ти вземе поръчка и 4 месеца да те влачи е за  #2gunfire Не знам как си изчакала толкова време. Успех утре и да се похвалиш  Wink

Оф и аз вече чакам с нетърпение кухнята. Остават още 15 дни  Tired

# 596
  • София
Юленце, честито! Много е готина!
Но защо ми се струва, че съм виждала тази кухня във форума. Помня, защото е единствената кухня с принт-стъкло, която ми хареса.

# 597
Юленце, честито! Много е готина!
Но защо ми се струва, че съм виждала тази кухня във форума. Помня, защото е единствената кухня с принт-стъкло, която ми хареса.
Няма как да си я виждала точно нея. Peace
Може да са били подобни или близки до нея, но не е тя (както написах в горния пост - събирахме и гледахме много снимки на готови кухни, както тук, така и в нет пространството като цяло).

Благодаря ви!   bouquet
И ние си я харесваме много! Heart

# 598
# 599
  • Раковски
Едни и същи са, няма грешка.

Общи условия

Активация на акаунт