The Strain

• 52 913
  • 657
  •   1
Отговори
# 195
Ъхъ, после поумняват малко.
Бе гледахте ли?
Скрит текст:
Най-голямата интрига за мене в серияте беше дали хакерката е чиста лесбийка или е двупосочна. Василчо със сигурност би й скочил, а и тя мята белтъци, ама може би само го подхлъзва, горкия. Е не ми притреперва от него, какво да направя! Виж, Еф бива. Окончателно не мога да трая Нора. Законната съпруга добре си изигра ролята на превръщението. И нея май ще я правят по-велика. Като цяло обаче никой не ми бръква достатъчно дълбоко в сърцето. Момченцето е сладко.

# 196
  • София
Нещо тази последната серия не ми допадна много, но очаквам три много тежки серии за финал. Simple Smile
Какво са се настроили повечето срещу хакерката, амаха  Close

# 197

Бе гледахте ли?
Скрит текст:
Най-голямата интрига за мене в серияте беше дали хакерката е чиста лесбийка или е двупосочна. Василчо със сигурност би й скочил, а и тя мята белтъци, ама може би само го подхлъзва, горкия. Е не ми притреперва от него, какво да направя! Виж, Еф бива. Окончателно не мога да трая Нора. Законната съпруга добре си изигра ролята на превръщението. И нея май ще я правят по-велика. Като цяло обаче никой не ми бръква достатъчно дълбоко в сърцето. Момченцето е сладко.

Не ми харесва хакерката:

Скрит текст:
Не знам дали ще излезе лесбо или би, обаче ми е някак нечистоплътна Mr. Green

# 198
Добро беше епизодчето, но верно можеха да се постараят повече за Господаря. Все едно е с гумена маска. Доктора все повече ми лази по нервите, даже повече от Нора. Мексиканчето е cool.

# 199
  • КиТ
Постъпката на момченцето да излезе беше адски глупава,но се срещна с този затворника/мексиканчето/,очаквам скоро да се срещне той с главната групичка  Peace
Еф  ли те дразни,на моменти мда  Whistling

# 200
Изгледах и аз.
Мексиканчето и мен ме кефи  Mr. Green По-късно пускам пак , че го гледах с бебето, а тя не се спря да ми натиска клавиатурата  Crazy

# 201
  • София
Много напрегната серия Simple Smile
Хареса ми определено и ме държа в напрежение. Присъединявам се към преобладаващото мнение, че Господаря е доста смешен с тази провиснала гумена маска...  ooooh!

# 202
  • София
Много ме издразни, че оставиха момчето само с лудата бабиера. Норовица за какво не остана да си гледа майката, и без това не виждам някаква полза от нея, дано скоро я бастисат. Sick

# 203
  • Ænima/Albuquerque
Много ме издразни, че оставиха момчето само с лудата бабиера. Норовица за какво не остана да си гледа майката, и без това не виждам някаква полза от нея, дано скоро я бастисат. Sick

Амин, де!  hahaha

Не съм гледала ни предната серия, ни новата.  Tired

# 204
Норовица ...дано скоро я бастисат. Sick

Амин, де!  hahaha

Ам, кой ще олабва напрежението на Еф тогава Thinking Съпругата сигур вече й паднаха необходимите части, сега й на любовницата същото желаете...

# 205
  • София
Да се вземат с Васил.

# 206
Да се вземат с Васил.
Много грозен бе, като образ е готин, но не можаха ли да намерят някой по-  готин.

СПОЙЛЕР - В книгата
Скрит текст:
Норчето си е жива и здрава до края и да, ще се вземат с Васил.

# 207
  • София
Не бе, аз за Еф викам да се вземе с Васко.

# 208
  • Ænima/Albuquerque
Другата седмица ли е финалето? Да знам дали да наваксвам.  Mr. Green

# 209
Да се вземат с Васил.

Ее, много авангардно Joy

Общи условия

Активация на акаунт