Отговори
# 90
мисля си защо тези интервюта трябва да излизат с такова закъснение...кога беше ччетвъртък....аз още си имам едно на ум за на ели....интервюто особено са посоли супата...тези са уникални Mr. Green че хубаво се радваме сега....но за жалост закономерно е..... Sad

# 91
Каубой,имам идея за теб Mr. Green понеже...налага се да се опитаме да отклоним злото от хаштага.... https://twitter.com/ElyEsTodaMiVida виж тази...е малка още... hahahaосвентова е и ултра грозна hahaha ако направиш опит примерно да я свалиш,може така да я осмириш....никакъв проблем..помисли за добрата кауза  Mr. Green щом не става по нормалния ден...много е гадно тази е отвратителна просто..химе не го заслужава Peace Mr. Green помисли си...знам,че много искам но...

# 92
Каубой,имам идея за теб Mr. Green понеже...налага се да се опитаме да отклоним злото от хаштага.... https://twitter.com/ElyEsTodaMiVida виж тази...е малка още... hahahaосвентова е и ултра грозна hahaha ако направиш опит примерно да я свалиш,може така да я осмириш....никакъв проблем..помисли за добрата кауза  Mr. Green щом не става по нормалния ден...много е гадно тази е отвратителна просто..химе не го заслужава Peace Mr. Green помисли си...знам,че много искам но...
Shocked Shocked Shocked и защо аз точно...накарай Боби и той е романтик  hahaha освен това за него всички жени са красиви,на него ще му е по лесно  hahaha

не сериозно Кате...това момиче може да е злобно...но съвестно ми е...наистина е много грозно..не мога да се гавря така  Mr. Green недей...ако беше нещо по нормално  Thinking но това е абсурдно просто Mr. Green

# 93
добре де аз не те карам да се жениш  hahaha hahaha виртуална любов бе пич hahaha hahaha
бонбона няма туитър..уви  Mr. Green
или ако тази ти е толкова грозна...може с кралицата да се пробваш...за нея поне не знаем как изглежда   hahaha все полза може да има

# 94
# 95
трябва да съм откачен,за да ти се вържа честно казано  Mr. Green

но пък ще си помисля....то зависи и от възнаграждението  Thinking Mr. Green не може само да искаме,нали Thinking колекцията Кате....един оригинален Джак Даниелс... и съм на твое разположение  hahaha hahaha честно Peace

сега се чудя...искам да намеря някой клип музикален с Николета или Бориса Тютюнджиева...някакви предложения  Thinking Thinking

# 96
ей тук като го казва татенцето уилям леви...просто се погребвам 10 метра под земята  Banghead Banghead

# 97
долен изнудвач си ти..нищо друго...винаги възнаграждние търсиш,ами един път направи нещо на добра воля...за душевния мир наш  ама не...близнаците джак и даниел искаш да ми вземеш...нете е срам Mr. Green ...

ама ти наистина си решил да го водиш тук  hahaha hahaha щом и Николета и Бориса  hahaha питай твоя приятел,той тези ги знае повече от перфектно  hahaha

# 98
аз го търсих но от умрял писмо  Thinking нищо де аз разглеждам...междудругото знаеш ли че аз още си пазя телефона на Бориса hahaha но не съм го ползвал...естествено  Mr. Green ..както върви може да го запазя за патрона hahaha hahaha ще падне голяма забава  hahaha аз ви казвам един път да стъпи на бг земя няма да ме се тръгва Mr. Green

аз се опитвам да избера възможно най сексуалните  клипове hahaha вече текстовете не са от значение
ето намерих един с Бориса ..много ама много хот  Mr. Green
Скрит текст:

# 99
 Joy Joy Joy пич аз персонално не съм си и мислела че ще се обадиш...прекалено си праволинеен hahaha но и чудеса ставали... Shocked щом ще го пазиш за уилям....теб май хич не ти пука за химена hahaha hahaha щом си правиш такива планове  Thinking

# 100
е какво за химена...тя не ми трябва Thinking тя да си работи в мексико...уилям ми трябва...на мен...
по мъжки Wink тя само ще ни пречи hahaha каква бориса тогава  Mr. Green .даа май това ще е...най сексуалното е което намерих Mr. Green

тези кой ги кара да се опипват извън кадър...за това едва ли им се плаща  Thinking Thinking

# 101
виж ти ...химена била грозна Thinking ох добре...стискаме си ръцете ..Джак Даниелс Thinking Thinking ноо действай възможно най бързо...че вече не търпя да я гледам тая грозотия при химе Mr. Green
Teresita♔ ElyFan♔ ‏@ElyEsTodaMiVida 3m

@duanimartin @foreverw_m @veraverissimo @ximenanr feia e má kkkkkkkkkkkk ximenita ximenita,um dia já foste bonita kkkkk

# 102
аа аз казах че при наличие на възнаграждение бих си помислил Mr. Green не съм казал директно да...не ме притискай Mr. Green ...много е долно това бе ...не знам то няма за какво,но наистина жал ми става Thinking ще си помисля...зависи мен колко ще ме издразни до утре hahaha hahaha

# 103
не ме разбирай погрешно...и аз не обичам да се подигравам с хората..но тази всякакви граници мина...всичките обиди...и от нормални думи не разбира  hahaha hahaha а от опит знам,че такива момичета като се доберат до мъж не пропускат да се лепнат  hahaha сериозно щом ти казвам..че ще има резултат не е просто така...помисли и спирам Peace

е как задкадърното пипане в света на теленовелите...си е извънработно време hahaha hahaha извънредно заплащане  Wink Wink Wink

# 104
ох и все аз да съм прецакания...  Thinking значи не може уилям като мъж да излезе и да затвори устите...ами аз тук на туитърен дон Жуан за се правя... Thinking ужас ....само ти може да ме накараш такава простотия да направя май  Thinking ще видим зависи колко ще ме ядоса до утре  Mr. Green

аа знаех си,че ще кажеш за извънредното работно време hahaha hahaha и какво заплащане...ами че те повече извънредно работили отколкото редно  Thinking Thinking какви са тези работодатели  hahaha hahaha

хаха хайде Лека...че е утре е какво...най хубавия ден от седмицата  hahaha hahaha Понеделник Mr. Green
и поздрав за лека нощ hahaha

Общи условия

Активация на акаунт