Отговори
# 60
# 61
Моля погледнете при йорхаус.... PraynigУилям е блокирал някого ли?... Thinking Кралицата ли...? Shocked

# 62
Моля погледнете при йорхаус.... PraynigУилям е блокирал някого ли?... Thinking Кралицата ли...? Shocked
ами така казва...уж и нея и някаква друга... Thinking вече вярно ли е...кой да каже  hahaha hahaha
той и снимки иска от медения месец  Mr. Green

# 63
вай...пък аз се чудех защо пък ми хареса облеклото и  Thinking а то какво било  Mr. Green госпожица шефката ...имитираме  hahaha hahaha

# 64
не не...бъркам се Mr. Green тези просто са ултра болни...те си втълпяват нещо и го разпространяват въобще не четат камо ли да осмислят това което им се пише...така че не се занимавайте най добре...пестете четенето...занимавайте с позитивни неща...сексуалната тематика даже беше за предпочитане  Mr. Green hahaha hahaha

# 65
 Wink Wink Wink

Като слушах тузара....попаднах на нещо,което превъртам вече около 15 пъти отново и отново.... Embarassed..... нищо,че чета за насилие и ракети...
В този форум...какво ли не промених във вкусовете си....или настроението ми е такова...  Thinking

Поздрав за всички в темата, или които ще преминат през нея... Wink Тематично е! Wink
 Да не забравя Уилям и Химена...Днес май им прощавам всичко....от утре пак май  ще се критикуваме .......

Последна редакция: нд, 20 юли 2014, 22:42 от iss0o

# 66
Wink Wink Wink

Като слушах тузара....попаднах на нещо,което превъртам вече около 15 пъти отново и отново.... Embarassed..... нищо,че чета за насилие и ракети...
В този форум...какво ли не промених във вкусовете си....или настроението ми е такова...  Thinking

Поздрав за всички в темата, или които ще преминат през нея... Wink Тематично е! Wink
 Да не забравя Уилям и Химена...Днес май им прощавам всичко....от утре пак май  ще се критикуваме .......

това е по добро от "тузара" Peace    Исе,да не споменаваш за ракетите в Израел??

# 67
# 68
    Исе,да не споменаваш за ракетите в Израел??

Жули,следя събитията в Украйна и в Газа,разровила съм се...на такава вълна съм...
Само Уилям и Химена ми я променят...и то успешно днес... Wink

# 69
намерих някакво чудо....значи тази особа...се е кръстила Химена,но е със снимка аватара на ели... Joy Joy фенка е и на двете  hahaha
иска химе да я последва...с този аватар като нищо  Joy Joy
https://twitter.com/Kailey15Ximena/with_replies

# 70
Исе, аз имам приятели в Израел и подържам постоянна връзка,затова те попитах,извинявай.....Кала,ама какви са тези хитринки,те стават все по нагли Mr. Green Mr. Green

# 71

иска химе да я последва...с този аватар като нищо  Joy Joy
https://twitter.com/Kailey15Ximena/with_replies

Тя иска всички латино звезди да я следват... Simple Smile Но може и да се казва Химена... Thinking

# 72
Исе, аз имам приятели в Израел и подържам постоянна връзка,затова те попитах,извинявай....

Жули,
Скрит текст:
И аз имам един приятел, колега от университета/българин,с майка еврейка...отиде при далечни  роднини и остана да работи и живее там .. в Ришон ле Цион/Чуваме се редовно,защото съпругата му ми е приятелка/ и тя е българка /  Живота там ...промени вижданията им за конфликта.......Постоянно ги разпитвам...малко и спорим...така и аз имам вътрешно инфо...

Последна редакция: нд, 20 юли 2014, 23:29 от iss0o

# 73
# 74
Кала трябваше малко да изляза..но сега го преведох вече спец станах  Thinking  Mr. Green
ще му хареса...но това е жесток подбив за миската,имай впредвид Mr. Green
Скрит текст:
Quien es El Gran
Como un poderoso Mercedes, tu eres clase "S" hoy,
ir con las guardias, a mantener los asientos "VIP"
chicas afiladas de nuevo te esta mirando ...

Cada uno sabe que es El Gran
por quien las mujeres estan pelenadose
A ti te quiere cada Miss
eres muy valioso a pesar que eres casado.

Admítelo ,quieres beber, no finge
algo doble se lleva a ti, levantó sin cuestionar
Sé que tu esposa es muy mala, cada momento te cuente
pero para ir y es mejor,no?
Aquí cada mujer hacerte visión
le dejará loco si se olvida de ir
aquí esta noche esperandote nuevo par de pechos
que durante mucho tiempo el Señor Dios eres tu

Déle calor esta noche un poco mal,
ligeramente peor sin límites, sin reportes
se mire  hacia adelante
si conllevan, gasto ,de quién es el jefe que contar.

A ti te quiere cada Miss

Todas te quieren, pero tu tenias tu acto
tu cama es tu trono real
sólo existe para Reinas ,
no puede conseguirlo cualquiera
Tu eres La marca,La medida, un hombre absoluto
lo brillante sabes como chicas lloran para ti no una vez,
muy bien con sus sentimientos sabes a jugar
y todavía quieren, te piden,te persigan.

A ti te quiere cada Miss

Общи условия

Активация на акаунт