Великобритания - тема 53 Още е лято

• 56 271
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Ех, времето....аз съм от зиморничавите, няма стопляне...Тези дни по чудо пак извадих сандалите , но май преживяваме циганско лято - естествено точно когато в България се скъсва да вали. Има надежда  Laughing

# 436
  • някъде в орбита...
Комарче, аз цял живот съм така, ама пустите светски задължения не се изпълняват сами  Embarassed Иначе няма нищо по-готино за мен след работа от това навън да е гадно време (ако може с дъжд), а аз да съм вкъщи пред камината с чаша кафе и да си чета някоя любима книга  Crazy

# 437
Момичета , имам доста дрешки останали от децата - момиче : новородено до 3г. И момче бебе до 5г., ако желаете нещо ще ви го подаря , пишете на лични , имам активна гимнастика , вибриращ шезлонг и т.н.

# 438
Ето ме и мен. Аз щях да доразказвам за почивката, но така ме завъртяха нещата, че не съм седнала. Всяка свободна минута ( да не кажа че и през седмицата) сме по паркове, гостита и какво ли не. Днес намерихме къде ще отседне мъж ми и края на месеца заминава. Аз засякох директорката онзи ден и тя ме разпита, как е живота, че не могла да ме хване предишните дни. Аз и разказах на две на три докато и помагах да върже един телефон и се пошегувах, че трябва да ми намери работа, защото с ипотека и наем ще е доста сложно. Тя се засмя, пожела ми успех и се разделихме. Е резултата е че всеки следобед ще съм на работа. Три дни с детенце с аутизъм и два дни ще помагам с английския на едно словаче и едно унгарче.

Оф, а аз всъщност съм болна, мислих че е махмурлук и недоспиване но се оказа грип Sick и по случая днес пропускам зумбата, само мъж ми се присъедини към групата на мъжете които "гледат" децата докато мацките подскачат.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 11:51 от Шая

# 439
  • UK
Оф, а аз всъщност съм болна, мислих че е махмурлук и недоспиване но се оказа грип Sick
Ох, Шая, ще ме разсипеш от смях  Joy
 Чакам и аз референдума с нетърпение. Имам мнение, но си го държа за себе си  Mr. Green
 на тези, на които им е студено, споко, свиква се. Аз все още стоя боса у нас и дори не съм с мокети, а с дървен под. Всички прозорци са ми отворени  Crazy А първата година като дойдох цялото лято го изкарах с жилетка, въпреки че беше над 20С

# 440
  • Манчестър
Най-после се класирах за билети за тази вечер за Анфиилд да подкрепим Лудогорец.  Grinning

# 441
  • Лондон
Браво, Ave, приятно гледане и знаеш ли изненадата откъде ще дойде Laughing Mного се вбесих днес на заглавието на статията в metro " who... Dogoretz"  Confused тяхната кожа... И бяха превели Лудогорец като "The city of the wild forest" ...

С времето никога не свикнах, и не се обличам по местните стандарти... Вече 11 години, и не ми пука, купих си нови ботуши, защото сандали по Коледа не нося Laughing Дори днес бях с кожено яке, а си беше топличко... В четвъртък обаче го дават 25 градуса... Ще вадя поличките и сандалите Simple Smile

# 442
аз пък си купих гумени ботуши за дъжд  Sunglasses
На картинката изглеждаха добре, сега ми се виждат съвсем като градинарски ботуши, но пък ще ми е сухо. Готова съм да завали  Mr. Green
Ииии записах и малкото на nursery  Grinning Утре почваме двамата за една седмица, после ще имам свободно време само за мен  Mr. Green.

# 443
  • някъде в орбита...
Ухааа, Ave  newsm18 Много ме кефят всякакви подобни видове излизания Peace Ще си изкарате супер, сигурна съм!

tzvetak, какви модни стандарти тук бре мадам  Laughing Когато си на главната улица средно статистическият индивид просто може само да те уплаши  ooooh! Въпреки че хора които се носят доста добре, те са доста малка група. Масата са...  Tired

М@я, от къде ги взе? Аз си търся такива, най-обикновено, но тези дет си ги харесвам са все цифра  Embarassed И браво за nursery-то Wink

# 444
InaV сега погледнах, но вече ги няма. Беше останал само моя номер и бяха на 50% + код за 10% намаление от пощата и стана прилично.
Стискам палци да нацелиш нещо хубаво.

# 445
  • някъде в орбита...
М@я (че и другите мами), ако попаднеш пак на някакви такива прилични намаления, свиркай ми, моля. Търся такива ботуши от миналата зима, но цените просто ми действат депресиращо  Laughing

# 446
А на мен ми харесват как се обличат и младите момичета, и жените на средна възраст.
Не мога да се въздържа и направя сравнение с България, където всичко винаги ми е било униформено.
Тук жените повече експериментират с комбинациите на цветове, стилове, материи.
И понеже знам, че ще ми се опонира на мнението с ония дебелани с прозрачните клинове и късите потници, отбелязвам, че за мен те не са мнозинството, а изключение.

# 447
  Лудогорееецц. Гледам мача с вълнение. Много яка публика, бравоо!!! Дано дано ги бием, но и на равен ще съм мн щастлива.

Мен ме кефи, че не им пука как се обличат тук. В БГ всички са експерти, всички преди да излязат се втрисат с часове, пък накрая нищо...Има разни потресаващи, но пък що да не, като се харесват защо трбява да угаждат на някой си на критериите. Много ми харесват и бабките в рокли и спортни дрехи, а не като в БГ в някакви странни ужасни дрехи. И по добре дебело дупе в клин и да не и пука, отколкото комплексирано момиче в черни парцали, щото е пълна и не може да носи розави полепнали дрехи например.

# 448
  • някъде в орбита...
Miss Fine, и ти си права  Peace
Толумбичка, за средната възраст абсолютно съм съгласна - много готини баби съм виждала тук Wink

# 449
И мен ме впечатляват по-възрастните жени как изглеждат. Нищо общо с пенционерките в Бг.
Също няма толкова силни гримирани жени, ама то ако вали май е по-добре без грим.

InaV  ще гледам. Аз пазарувам от Blacks
Имат големи намаления - вече имаме якета и обувки от там. Сега по една раница съм се загледала.
Ако дойде пак мейл за ботуши ще свиркам.

Общи условия

Активация на акаунт