Великобритания - тема 53 Още е лято

• 56 294
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
  • UK
Аз сега нали работя в Праймарк (вече три дни) и съм на каса, та само това гледам... На мен лично не ми харесва как се обличат момичетата на 15-25 години, с клиновете с висока талия и ултракъси, широки потници, обаче пък много ми харесва, че си носят каквото си решат и изобщо не им пука. Даже не си и представят, че може да им пука, което е страхотно.

От друга страна забелязвам, че масово фигурите им са странни, дори на сравнително слаби момичета - широки в ханша и с много слаби крака... Аз обичам да нося дънки които не се разширяват надолу, а тук този тип дънки са правени за тукашните фигури и винаги номера, който ми е добре горе ми е супер тесен на краката, а тези, които ми стават на краката са ми супер широки горе.

Аз да се отчета какви ги сътворих тея дни. В неделя бях на обучение в Праймарк и нали нямах банкова сметка, мениджъра, който ни обучава ме прати при неговия мениджър (там има едно седем нива мениджъри), и се оказа, че това е онзи, който ме интервюира. Той бил един от тримата най важни в магазина, добре, че не съм знаела, че много щях да се притесня на интервюто. Та човека беше много мил и разбран и просто ми обясни, че без банкова сметка не може да ме наеме, и нищо не зависи от него, просто няма как да ми обработят документите. В понеделник в девет сутринта цъфнах пред НейшънУайд с подписан договор за работа с Праймарк обаче пак ме отрязаха. Отидох в Барклис, където знам, че ще ми отворят сметка с моите документи, но нямат часове до след три седмици, и им обясних, че ако не ми направят сметка, просто няма да ме наемат, и помолих за помощ. Те се оказаха разбрани, намериха кой да ме приеме, аз имах 20 минути до началото на работния ден, той само набързо прехвърли документите колкото да открие сметката и аз отидох на работа с един лист със сметката и кода на нея, дадох го на някакъв друг мениджър няъде по пътя и се явих на работа. Много добре се чувствам там засега, единствено краката много ме болят, понеже обувките ми са тесни, но бяха единствените ми черни обувки. Като ми платят, първо ще си купя удобни обувки, ако ще да умра после от глад. След работа пак се върнах до банката да дооправим документите и сега си чакам картата и кода. Обадих се и на ДжС да им дам данните и казаха че след три дни ще дадат пари. Утре трябва да се обадя да им кажа че съм си намерила работа, днес не успях, понеже никой не ми вдигна, както и вчера.

Аз пък успях да си блокирам българската карта, понеже днес след работа нещо ми падна захарта и на зиг заг влязох да си купя един сандвич, въвеждам код - нъцки, опитайте пак... И уж въвеждах правилния код... Блокирах си картата. Питах в Клюкарника, нямало да е сложнод а я оправя, майка ми утре ще им звънне да ги пита. Буквално като излязох от магазина се сетих какъв е кода, аз съм го въвеждала наобратно...

И на вас ли не ви казват като се случи нещо неприятно вкъщи, да не ви тревожат? Преди две седмици баща ми рязал някакви клони с електрически трион, той отскочил и се забил в брадичката му. Направо не ми се мисли какво е щяло да стане, ако беше попаднал два сантиметра по надолу... Те били в едно село в Търговишко, добре че дядо ми бил там да ги закара до Шумен в спешното, там пък нямало лицево-челюстен хирург, но майка ми е много довоолна от УНГ, който го е прегледал и зашил... Вчера му махнали конците. На мен чак вчера ми казаха, да не ме тревожат... Уж знам, че всичко е наред, ама явно съм се стреснала... През нощта се сънувах в църква да се моля за здраве на семейството си.

# 451
  • Bristol
Мърморанке, браво за доброто начало!
Колега днес ме пита за Лудогорец, много ги затруднява това име, но аз нали не съм футболен фен  Rolling Eyes В същност какво значи "лудогорец"?! Мачът между другото е бил интересен Wink
Аз следя новините за Шотландия. По ББС1 интервюираха Гордън Браун и Салмонд, на всеки по 30 мин. Журналиста аз нещо не го харесвам (David Dimbleby), но не мога да отрека че е добър. Хубаво обясниха позицията на двете кампании и той добре хвана слабите им страни. И двамата ги препоти с въпросите си.
А аз днес осъзнах, че спестяванията са ми в банка с хед офис в Шотландия  ooooh! Мъжът ме бъзика, че тъкмо щяла съм да имам стерлинги  Crazy
За мода не ми говорете, точно тези дни си мислех колко ми е скучен гардероба напоследък. Черно, бяло, сиво, синьо...  Rolling Eyes

# 452
  • някъде в орбита...
За мода не ми говорете, точно тези дни си мислех колко ми е скучен гардероба напоследък. Черно, бяло, сиво, синьо...  Rolling Eyes
Мале, все едно в моя гардероб гледаш. Имам само една наситено червена блуза, и това е цветно. Всичко останало в горепосочените четири нюанса сиво  Laughing

Яд ме е че съм изтървала дебата, ще опитам да го намеря на youtube Wink

МГМ, оправила си се страхотно! Евала за бързите реакции Wink

# 453
  • UK
Благодаря ви Simple Smile

# 454
  • Лондон
Моля, внимателно с определенията "лелка", " жена на средна възраст", " бабички", че всичко е относително и някой може да се засегне Rolling Eyes

Страхотно облечени жени в Лондон има много, но на определени места, не е като да са масово на улицата, навсякъде... Което не изключва носене на шлифер със сандали, днес гледах снимки на Кейт Мос от Седмицата на модата... Моите разбирания са по-различни и си ги следвам, даже колежки ми казаха напоследък, че внасям много "континентален" елемент в офиса Sunglasses

Мачът беше инфарктен, даже не ми се говори в момента по темата Confused

# 455
Ти си стилна жена, tzvetak, не ме учудва коментара на колежките ти  Wink

За Шотландия ми е некомфортна идеята, че 'за' и 'против' са 50 на 50.
Не е като да има значително мнозинство в едната посока.
Какъвто и да е резултата на края и в двата случая ще има една почти половина,
която няма да е доволна, но ще трябва да приеме решението.

# 456
Здравейте момичета, аз също си купих ботуши и съм много доволна от покупката. Бяха на много изгодна цена Simple Smile.

Иначе, ако някой се интересува следете този сайт, правят доста намаления. За жалост сега няма такива. Иначе имаше ботуши на Мисони за около 40 - 60 паунда някъде, което е ок

http://www.yoox.com/uk/44680655HW/item?dept=women#sts=sr_women80 … 655HW&sizeId=

Разбира се сега са останали ссамо тези шарении, които са и доста скъпи, но имаше и по-хубави и на добра цена. Ако пак мерна, ще пиша Simple Smile

Браво МГМ Simple Smile

На мен също ми е интересно какво ще стане с референдума. Интересно ще бъде с тези близки резултати.

За студеното, хич не ми пука как изглеждам или не, обличам се да ми е добре. Реално не много повече от хората тук. Просто не съм със сандали Simple Smile и топ.

Иначе и аз тук много добре облечени жени съм виждала, както и някой без коментар Simple Smile. Най ми харесва в Оксфорд като ходим, много ми е пъстро. Има всякакви стилове и дрехи, много приятно и разнообразно е. И там само съм виждала хора облечени на 20 градуса като че е лято, сандали и рокля и други, които са се навлекли все едно е супер зима Simple Smile.

# 457
Толумби, според мен е много трудно да се прецени от тези предварителни проучвания и статистики, какво е реално. Около мен специално е повече ЗА и бих казала в проценти би изглеждало 70 на 30, но какво е като цяло настроението ми е много трудно да преценя. Утре ще се разбере всичко. Със сигурност ми се иска, който и вот да спечели да не е на границата с 50%, че ще остави едно много горчиво усещане в устата на всички за дълго време.  Hug

По отношение на облеклото, особено на работа, аз съм много често overdressed.  Laughing Обичам си роклите, саката, високите токчета. Кажуъл слагам дънки често, но пак почти задължително с блейзър. Харесват ми клинчетата с къси блузки и конвърси на млади момичета с хубави тела.

# 458
Момичета имам питане за облагането с данъци.
Да кажем че заплатата ти е 50 000.
Как точно се облага? Цялата с 40% или първите 10 000 без данък, от 10 000 до 31 866 с 20% и от 31 866 с 40%?

# 459
  • Манчестър
Момичета имам питане за облагането с данъци.
Да кажем че заплатата ти е 50 000.
Как точно се облага? Цялата с 40% или първите 10 000 без данък, от 10 000 до 31 866 с 20% и от 31 866 с 40%?

Както си го написала...не е цялата с 40%

# 460
Но така излиза значителна разлика в месечните суми, а реално идват все едно цялата я облагат с 40% newsm78

# 461
Привет! Нашата одисея с намиране на жилище приключи и другата седмица пътуваме към UK.  Hug
Имам няколко въпроса. Достатъчни ли са международен паспорт (личнаа карта) и Сертификат за имунизационно състояние, за да се запишем за ДжиПи?

# 462
Да, достатъчни са.

# 463
  • UK
Ще ви трябва и доказателство за адрес.

# 464
МГМ, М@я, благодаря ви  Hug
Дано успея да изкарам това свидетелство утре?
В сряда ни чака необзаведен апартамент, а ние сме с 5 годишна как и 8 месечно бебе...ще бъде весело:) Мисля да поръчам надуваеми матраци от Аргос за първите дни, че мебелите от Икеа са с мин. 7 дни доставка.
Някой от вас изпращали ли си е багаж с тази фирма- http://www.dostavka-anglia.com/ ?

Общи условия

Активация на акаунт