Великобритания - тема 53 Още е лято

• 56 268
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • Bristol
Добро утро и късмет с референдума днес!

Ина, аз на кино ходя основно на kids am movie по 1.75 билетчето  Laughing Точно миналия уикенд водих щерката с приятелче. За тези прожекции и пуканките и напитките са на нормални цени.

Бърборанче, аз лично предпочитам ИКЕА. В Аргос евтините неща са много боклучави. И да, мъжът ти е прав, пазарува се по каталог.

Аве, дори да е сух период, сняг има ако склонът е северен и оръдията работят  Laughing Лично аз обичам много сняг и натурален, усещането е различно. Иначе сме близо до Гренобил и Анси (Анеси), както и швейцарската граница, стават за дей трип. Отделно не далеч от нас има спа, както и курорт с писти които стигат до 3хил метра надморска височина. Гледам да съм позитивна  Mr. Green Районът е много красиво нагизден за Коледа. В самия вилидж, където сме на нова година правят процесия и фойерверки. Мястото е невероятно красиво, казвала съм го много пъти, когато го видяха за първи път децата ахнаха и заключиха, че това бил Whoville  Heart Eyes Чудя се тази година да се поровя да видя дали няма да намеря нощно спускаме баш за НГ. Но трябва да си имаш собствен транспорт. Вие на къде гледате? Ако искаш да ти пусна на лични линк. Миналата година бяхме в два апартамента в къща, все още са свободни, приказна гледка от всекидневната имат! Тази година ще експериментираме три семейства в къща. Поне за тоалетните няма да има спорове, четири са  Crazy

# 481
  • UK
По каталог се пазарува, затова предложих Уилко като алтернатива за матраците, да не спите на земята първата нощ. Simple Smile

# 482
Barboranche,аз лично не харесвам нито аргос , нито икеа, ако си решила да харчиш пари пазарувай от John Lewis , качеството е на високо ниво и дизайна , но аз намерих много по-добри чрез eBay , gumtree I preloved. Погледни сайтовете и може да попаднеш на много хубави неща , много по изгодно е и в настройките може да лимитиращ района за доставка , има много добри мебели, които подаряват чрез freebies gumtree - най -голям избор има в Лондон. Успех !

# 483
Бърборанче, за някои неща Икеа имат доставки и в рамките на деня, има оскъпяване на доставката, което обаче е малко в сравнение с удобството. Не знам дали услугата не е само в рамките на Лондон, но си струва да го провериш.

# 484
  • До хладилника, който обичам
Аз обзаведох къщата с Гъмтрий (най-вече Икея) Grinning грам не съжалявам, така имам по-голяма свобода за избор, нямам никакви угризения, ако утре ме наскачат да сменим нещо по-обемисто, и разбира се, не на последно място, спестих много пари.
Вчера празнувахме рождения ден на малката дъщеря Grinning стана на цели пет, а сякаш вчера се роди.
Всички поканени дечица от училището приеха поканата (4 бр.), бях приятно изненадана, понеже са заедно само от 2 седмици. Уж не говори езика, но се справя, общува и има приятелчета. От училище взех две от гостенчетата, едното по средата на пътя размисли, разплака се и каза, че иска майка си Crazy Добрахме се до вкъщи, за да се боря с втория проблем, че на излизане от бързане хлопнах вратата, а чантата с ключовете ми остана вътре... голям екшън, накрая ни спаси един татко на гостенче, който долетя след работа със стълба в служебната си кола и мина през прозореца на нашата спалня на 5м от земята, за да ни отключи. Малко закъсня началото на рождения ден, но определено беше запомнящо се hahaha самото празненство мина добре, без повече приключения (малко имах едно на ум заради думите на Биляна). Децата бяха щастливи, играха, рожденичката получи хубави подаръци (повечето определено бяха над стойност £5-10, за разлика от подаръците, които получи сестра й на своя рожден ден, сега вече съм озадачена и се колебая до каква сума трябва да купувам подаръци, че вече ме чака покана за рожден ден на едно от хлапетата след 10 дена?)

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 16:09 от Бу

# 485
  • UK
 Моят апартамент е като каталог на ИКЕА, оплаквам се, не се хваля  Joy Ама стават мебелите, като се има предвид цената.
Шая стискам палци и аз, че Нотихгам ми е по-близо от Бристол  Laughing
 Купих си билет за Кайли Миноуг за октомври и с това ще ми е изчерпа светския живот другия месец  Mr. Green

# 486
Ау, започнали сте да планирате Коледа и Нова година - много яко  Party Аз имах големи планове за почивка за лятото и после за празниците, но забременях hahaha Добре че не направих резервации. Сега ще си бъдем вкъщи, но живот и здраве, с най-хубавия подарък  Heart Eyes  Ще акцентирам върху украсата... обожавам да декорирам коледната елха и да приготвям празнични манджи  Rolling Eyes Ех.. замириса ми на канела и портокалови корички....

# 487
  • Лондон
Ще ме уморите, аз Коледа я планирах края на юни, а миналата седмица купих билети за Великден, много изгодни между другото Rolling Eyes

С цените на билетите напоследък, в предвид колко трудно се планира отпуска и задължителните ваканции просто не виждам как ще отидем някъде въобще, ако не планирам отрано...

За Коледа сме на същото място, където миналата година... Ниско е, 1600 метра и беше топло, снегът беше кът, но за нашите възможности изкуственият беше достатъчен. Хареса ни, че имаше страхотни условия в хотела за приемлива цена и най-вече някой друг ни сготви на Коледа, а ние само да се облечем и да си седнем всички заедно на масата трябваше Simple Smile Също Коледните базари по тези ширини са прекрасно нещо...

И ние сме с много неща от ИКЕА, то какво друго за обзаведен апартамент под наем, стават, но да не ги сглобяваш ти... На нас ние се наложи само една база за матрак да сглобим, и ни отне цял един ден, колко благословии отнесе ИКЕА Confused Транспортът им въобще не е рентабилен, за тази база беше 1/3 от цената на самия предмет, а живеем на 15 минути от една ИКЕА. Платихме я защото беше за сметка на хазайката  Twisted Evil

Днес съм при клиенти извън Лондон, любезно попитах какво мислят, че ще стане на референдума, отговорът беше "let them go, we've other problems here" Laughing точно както си мислех...

Шу, успех Heart Eyes

# 488
  • Манчестър
Аз пък почти съм оправила датите за лятото следващата година,чакам да пуснат билетите за юли месец и да купувам,отпуските са запазени. За Коледа/Нова Година ще гледаме нещо на last minute защото мой те мъже ги вълнува дебелината на снега и изкуствен не признават. Grinning На мен ми се иска Италия/Андора, ама ако снега е най-добър някъде другаде ще е там.
Много добре ми се отрази Андора миналата зима, открих един голям атлет на Mango и добре се почерпих. Та като говорехте за дрехи, гардероби., погледнах и моя имсе оказа,че в последно време без да се усетя инвестирам във светли дрехи ...като почнеш розово/оранжево/зеленичко всякакви нюанси ...+ залагам на ленени неща, щото нали по добре изглежда като е намачкано.

Мача онази вечер беше голяма тръпка/викане/пеене и каквото се сетите....не знам на ТВ как е изглеждало, още не съм гледала записа . Сега съм се засилила да отразя един от мачовете в БГ (със сигурност няма да е Реал Мадрид), по вероятно пак с Ливърпул като играят. И също една екскурзия до Мадрид за тамошния мач няма да ми се отрази зле. Билетите за самолет за ОК, но няма инфо за билети за мача.

За референдума много не се вълнувам, нямам намерение да стоя вечно. Острова вече не е това което беше и отива на по зле...улавям се все по често че поглеждам свободните позиции в компанията....лошото е,че всичко е извън Европа.

# 489
Много благодаря на всички! За Гъмтрей въобще не бях и чувала Simple Smile

# 490
  • Bristol
tzvetak, ти си ми за пример с организацията! Каква е вашата дестинация?

Ave, там където ние ходим няма да ти хареса тогава, много е диво и аутлети няма  Laughing Наши приятели бяха миналата НГ в Италия, супер доволни останаха и на снимките много сняг се виждаше, но не знам до колко е бил натурален. Той мъжът миналия сезон и в Гърция ски кара и вериги на колата е слагал, документирано е  Crazy До късмет е! Аз си спомням, че вие ходите в Андора, но аз съм ски сноб, държа да е по-височко. Приятелите си ме знаят и като харесат някое ново място първо ми казват височината на пистите, после останалите детайли  Laughing

# 491
  • някъде в орбита...
Мери, е за ски-снобизъм още не бях чувала  Laughing
Ние не се тревожим толкова за височината. Важно е да има сняг, естествено, но също е важно колко кръчми има наблизо, колко красиво е градчето (или селцето), и колко добре е устроено за мързели като нас  Blush

barboran4e, хич пък не се сетих да кажа и аз за gumtree.com  Embarassed

Ave, надявам се скоро да не се изнасяш, че половината информация от теб черпим, мадам  Wink Hug
Иначе за пенсия и ние сме си заплюли едно местенце извън Европа, със слънце и готини хора  Sunglasses

# 492
  • Лондон
Ave, ти ме вдъхнови, сега ще потърся някой да дойде с мен на 22.10 да гледам мача с Базел, така или иначе съм в София Simple Smile

Merry, в Кицбюел ще ходим, много ни хареса миналата година, по пътя се отбиваме на Коледния базар в Мюнхен... Там си е много снобско, но на мен не ми пречи Sunglasses

Сега планирам една малка разходка из Родопите другия месец, че се оказа, че имам отпуска за взимане... само да спре да вали в Бг Simple Smile и да сме с късмет за нещо като циганско лято...

# 493
  • Манчестър
Merry,

В Андора хич не е ниско, поне в Arinsal§Pal лифтовете почват от 1500 м,а на Arcalis от почти 2000 м, качваш се с кабинка. и оттам почват пистите,които между двата района са 63 км.  Най-високата точка е към 2600м.

За диви места няма проблем, на мен ми хресват, стига да има офис на Hertz наблизо. Laughing

# 494
  • До хладилника, който обичам
Scottish referendum: Scotland votes 'No' to independence

Общи условия

Активация на акаунт