Великобритания - тема 53 Още е лято

• 55 578
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
  • Манчестър
Троянско много ми харесва, ние бяхме из Балкана това лято.  Защо не огледаш около Банско? Ски сезона е далече още, но има хубави хотели със спа за лятото + ще се разходите из горите. Ориентирай се към район, където майка ти не би се надигнала да отиде по принцип.

# 676
  • някъде в орбита...
svidni4ka, уточнявам и да в бъдеще тогава: обикновено под маратон имам в предвид или филмов, или гейминг  Blush Ако ме види човек на истински спортен маратон, вероятно извънземни са ме отвлекли и са превзели тялото ми  Laughing

# 677
  • Bristol
Ina аз в първия момент си помислих, че е истински маратон и си викам, бре тоя не съм го чувала, сигурно ще е някъде по крайбежието където се вижда Франция, нали е Поаро  Joy
Всеки с проблемите си  Laughing

Комарчо, аз на горния етаж направих есенно почистване, но долния го оставям за мъжа да се включи. Той държи да имаме пердета, а аз щори. Аз ще измия прозорците, но ще му оставя да сваля, пере, глади и слага пердета, така може да си промени мнението Wink Килимът ще го пера след Халоуин, да могат децата спокойно да размазват бонбоните по него и аз да не се ядосвам  Crazy

Аве, училището е около 10 мин пеша от къщи (половин миля), детегледачката е по-малко от 5мин пеша от училището. Като избирах училище за нея държах да е близо до нас повече от колкото офстеди и класации. Синът винаги е ходил в далечни училища. За сега разлика не откривам по отношение академичното представяне между щерката и него, когато беше на тази възраст. Репортите в края на Y4 са им еднакви  Crazy

# 678
  • UK/София

Момичета, здравейте!
 Може ли някой да ми каже как можем да потърсим психолог за 6г. дете?Проблемът е сериозен, ако трябва ще обясня за какво става въпрос за да е по - ясно.

# 679
  • Манчестър

Момичета, здравейте!
 Може ли някой да ми каже как можем да потърсим психолог за 6г. дете?Проблемът е сериозен, ако трябва ще обясня за какво става въпрос за да е по - ясно.

Ами дай идея, имам приятелка психиатър консултант, може да я попитам за препоръка ако знае.

# 680
  • London

Момичета, здравейте!
Аз бих се допитала с ДжиПито си. Имам пълно доверие на лекарите в нашата практика. Записани сме вече 7г там.

# 681
Биляна,

погледни този сайт, надявам се да ти е полезен.

# 682
  • UK/София

Толумба, благодаря!Ще прочета сайта подробно.

Може би е по-добре да разкажа за да получа адекватно мнение, защото аз и мъжът ми сме много афектирани.

Преди няколко дни нашето семейство с още две жени българки и общо 6 деца бяхме на една поляна до нас и играехме волейбол.Синът ни Калин беше на един плейгарунд на около 20 метра от нас.Там имаше и две по-големи момчета, но бяха седнали на земята и си говориха.По едно време видях, че момчетата отидоха до Калин и казах на мъжа ми да отиде да види какво става.Ако има майчин инстинкт, то той се обади в мен.Ние с него бяхме в един отбор и от стълбата на пързалката до която бяха децата не се виждаше нищо.Илия отиде и е питал Калин дали е добре, дали децата му правят нещо и той е отвърнал отрицателно, а децата веднага отидоха в другия край на площадката.Но жените от другата страна на мрежата са видели, че едно от момчетата го рита с ролерите и се смее.Аз отидох при Калин и седнахме на една пейка до поляната до говоря с него, той беше много изплашен и след това го викнах да играем с него на футбол.И през ум не ми мина да се разправям с децата.Една от българките като е гонила топката до оградата на плейграунда  е казала на децата, че не е хубаво да се рита и попитала къде са им родителите.
 И така след 5 мин. настана буря.Появи се майката на едно от децата, крещяща и псуваща ужасно англичанка.Не мога да опиша как крещеше и викаше тази жена.Били сме педофили, че сме говорили с децата й, псувни, псувни...ние стояхме като попарени, нито очаквали, нито виждали подобно нещо.След нея се влачеше мъжа й.Илия го попита дали  е спокоен за да говорят нормално с жена му.И той запсува.Българката се опита да кажа, че само е попитала къде са родителите на децата и онази започна пак да вика още по-силно.Опита се да я провокира, но нашата позната мълчеше.Тогава тя явно подивя, хвана я за ръката, изви й пръста и след това я удари.Тогава каза, че щяла да се обади на полицията, но мъжът ми взе тел. и каза, че той се обажда там.И тогата те избягаха,взеха си детето и въпреки молбите да стоят, тичешком избягаха.Когато тя удари нашата позната, Калин изпадна в шок и започна да вика"мамо, извинявай, аз съм виновен".Започнах да го успокоявам, но той е много зле.От тогава се държи странно, плаче с глас, нощем също плаче, като се стъмни не иска да отиде сам в друга стая.Каза, че го е страх лелята да не дойде отнякъде и пак да започне да вика и бие.Двете деца които го ритаха се оказа, че са от тяхното училище в 6 клас.От полицията ще намерят майката чрез тях.Пръстът на нашата позната е подут и превързан, тя ще съди англичанката.Мъжът ми също даде показания в полицията, ако трябва ще ходим и останалите.Полицаят е предложил да заведем Калин да говори с него, да го успокои, но си мисля, че трябва и психолог?!?!
 В понеделник имаме час за среща с шефката на училището, според това нас е буулинг, нищо, че е извън училищно време.Калин го е страх в училище, като види децата и замръзва, не толкова заради тях, а заради майката.Тя и мъжа й бяха представители най - ниското общество в Англия, но 6 деца и най-вече моето станаха жертва на простотията й.За това искам съвет защото пак затреперих като писах, трябва ли да търся психолог и прави ли сме да уведомим директорката на училището.
 Пък и като полицията я намерят тази жена ме е бая страх.Тя е луда и очаквам да изскочи от някой храст да ми издере очите като водя или взимам децата от училище.
 Съжалявам за дългия постинг.

# 683
Биляна,

много съжалявам  Sad

Ако с минаване на повече време от случката, няма подобрение, да, потърсете психолог и изобщо някаква терапевична помощ.
Наред с простата уплаха, когато станат свидетели на насилие между възрастни, някои деца могат да загубят доверие изобщо във възрастните и в родителите си, в частност.
Да, уведомете директора и също попитайте каква помощ може да окажат и от тяхна страна.

Ситуацията може и да е от ония, дето минават с едно леене на куршум, по английскому с един разговор с чичко полицай ( Grinning), но щом се страхува детето и страхът не отминава с времето, бих обърнала внимание.

# 684
CAMHS - children and adolescents mental health service. Не мога да копирам сайта,  но гледам че Толумбарев вече го е направила. Може директно да се свържеш с тях, а може и през Gp.

Съжалявам за случилото се. Горкото дете. Надявам де да се справи със стреса. И повече да не се случват такива неща.
За съжаление се увеличава броят на подобни нападения от страна да деца към деца, лошото е че се чувстват безнаказано.
Надявам се полицията да си свърши работата поне при вас.
Много топли прегръдки за младежа с прекрасното име Калин.

# 685
  • някъде в орбита...
Биляна, много съжалявам за това, през което минавате  Confused. И още повече за хлапето ти, милото. Няма какво да допълня към казаното от мамите. Стискам палци за добър резултат, междувременно пиши как се развиват нещата

# 686
  • Bristol
Били, изчакайте с психолога. Говорете с училището, сподели притесненията си, точно както тук си написала, че нито ти, нито детето се чувствате комфортно в присъствието на другото дете и особено майката му. Че синът ти дори и в къщи споменава тази жена и се притеснява. Попитай ги за съвет и помощ и определено дай и на полицая да си поговори с него, те имат опит с такива неща Hug

# 687
Здравейте,
В работата ми се налага да звъня на англ. номера, но не мога да разбера кой е мобилен и кой стационарен. Можете ли да ми кажете дали имат разлика като в България?
Благодаря ви предварително   bouquet

# 688
  • UK
Здравейте,
В работата ми се налага да звъня на англ. номера, но не мога да разбера кой е мобилен и кой стационарен. Можете ли да ми кажете дали имат разлика като в България?
Благодаря ви предварително   bouquet
Всички мобилни номера започват с 07  Peace
Биляна стискам палци всичко да се оправи. Ужасно е, че е някакви простаци с неадекватните си реакции могат да доведат до такива последици.  Confused
Миналата година едно half cast момче с подобна майка простачка беше нарекло сина ми Bulgarian bastard и той се беше разстроил, но при нас мина всичко с един разговор, в който му разясних социалните прослойки. Слава богу той набързо забрави случката

# 689
Добро утро, лейдита:)
Аз се чудя, ако психолози, които да работят с тези англичанчета, дали ще има някакво подобрение. Този гняв не е насочен само и конкретно съм определен човек. Те просто имат натрупан гняв в себе си и си го изкарват на някой по-слаб от тях, за да се почувсстват те по значими. Не ги оправдавам, но това е може би единственият начин за тези Три деца да се изразяват. Това, разбира се е много тъжно, защото много от тях нямат разбиращи семейства, както споменахте историчната майка.
Биляна, какво стана,  поуспокои ли се Калин? Трябва да говорите затова. Когато на мен ми се случи, имах нужда да говоря и да осмислям.
Днес е хубаво утро. А снощи ако знаете какъв кейк направих....ням, ням..

Общи условия

Активация на акаунт