Великобритания - тема 53 Още е лято

• 56 288
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
  • London
Честито ни Обединено Кралство! Peace

# 496
  • След завоя в дясно
Ave и другите момичета това може да ти е от полза http://www.hotukdeals.com/deals/watch-real-madrid-champions-leag … h-tickets-1996693

# 497
  • UK
Честито ни Обединено Кралство! Peace
Разумът надделя над емоциите, слава богу  Hug Лично мнение, не ангажирам никого с него  Peace

# 498
  • някъде в орбита...
Браво на шотландците: nearly 85% turnout съгласно ББС  newsm80  Hands Clap
Направо са ми за пример с това колко много са гласували  Peace

# 499
  • UK
   Браво за референдума ! И мен ме радва резултата. НО честно казано се вълнувам  повече за фанатиците от ИСИС . Нещо ме е подхванала параноята , а почти не гледам новини.
  Аз съм пращала багаж с "доставки-англия" , много съм доволна  само на едно място бяха чукнали сушилнята , но без поражения.
 Детето ми вече втора седмица е на градина - три дена по пет часа , чуства се добре и аз съм добре но незнам какво да правя като не тичам подир нея. Мъжът ми беше отпуска и си запълвахме времето. Обмислям някакъв спорт , може би зума да почна .
 Започнах курса по буукипинг и счетоводство , засега върви добре . Даже ми харесва вечер да съм извън къщи.

Миналата седмица ходих на преглед за цитонамазка , обаче ми откриха полип на матката , видя ме лекар и каза , че трябва да чакам писмо от болницата с час за генекололог  да го отстрани. Обаче аз попрегледах малко мнения в интернет , някои жени казват че чак за след три месеца са им дали часове. Лекарят ме успокои че небило страшно , но аз нещо се психирам. Дали имам друг вариянт , тези   уолк-ин центрове дали биха ме прегледали ? Знам , че частните клиники са доста скъпи .

# 500
В Walk-In-Centre обикновено няма лекари.
Има дежурни сърджърита, където са лекарите, но и там са общопрактикуващи.
Специалистите са в болницата.
Успокой се и чакай писмото, ако междувременно ти се появят странни болки и течения, веднага се обади на лекаря си.

Не ме радва референдума. За мен е без значение дали резултатът е 'да' или 'не'.
Не ми допада малката разлика, не ми допадат изнесените данни за подмяна на вота.

# 501
Дами, искаме да запишем Ади на нърсъри (ако изобщо успеем) и имам въпрос към вас  Embarassed ?
Дали първо да пишем до общината или да ходим на място до близките градини/училища да говорим с директорите? Какво бихте ме посъветвали?
Вече има личен лекар, ако това има значение за училището.
Благодаря Ви   bouquet

# 502
  • Лондон
Vany, провери ли дали можете да се справите с таксите... Добронамерен въпрос Peace Иначе само оглед на място, направи си списък на близките градини и си запази часове за посещение, гледай как изглеждат децата, как се държат, как се държат с тях учителките и така... За хубавите градини може да се наложи да сложиш детето на лист на чакащи, но по-добре така, отколкото да попадне на неподходящо място.
Green P, това може да е кратко, може и да е много дълго чакане... Обмисли ходене на частен лекар или един евтин билет до Бг през другия месец Peace Скоро една позната получи час за януари 2016 за подобно нещо, не го казвам да те плаша, но системата си е безумна Twisted Evil

# 503
tzvetak благодаря за бързия отговор.
Само да уточня, че искам да се вместим в 15-те безплатни часа на седмица  Embarassed На този етап, частна градина не можем да си позволим. Не ми стана ясно това, което казваш за другия месец за билети до БГ? Защо?  newsm78 Извинявам се за невежеството си  Rolling Eyes
П.С. Преди да пристигнем с детето мъжът ми намери едно място, където са му казали, че на този етап Ади може да посещава заведението само в петък и го накарали да се обърне към общината все пак.
Петък - петък и на това съм доволна. Поне да има контакт с връстници и да навлиза в средата. А аз да наблягам на учените на езика, че ..положението е зле.
 Лекичко се депресирам  Confused
Знаех къде отивам, но мъгливото и студено време, затворени по цял ден...

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 19:34 от vany666

# 504
  • До хладилника, който обичам
Аз засега към времето никакви претенции нямам Grinning по-добре е, отколкото очаквах и му се наслаждавам много.

# 505
  • Bristol
И при нас е супер времето за сега! Само където ни тръшна вирус. Аз се оправих, но при малката е в разгара си. Имах планове за уикенда, но явно ще си останем в къщи, за да може да се възстанови малко детенце.
Не ме радва референдума. За мен е без значение дали резултатът е 'да' или 'не'.
Да, и на мен не ми харесва това, че нямаше хубаво мнозинство, независимо Да или Не. Сякаш поизбързаха политиците с този референдум, не беше готова Шотландия да вземе такова решение. Малко мечешка услуга й направиха. Но се надявам, че тукашните политици са се стреснали и поне благодарение на шотландците, ние може да намажем и да си променят решението което клонеше към приватизация на NHS.

vany, това за самолетните билети май не беше за теб  Laughing Иначе започвай и търси за детенце pre-school. Отделно търси и за начално училище за догодина септември месец, ако тогава ще е на 4 годинки, защото подаването на апликации приключва обикновено края на годината.

# 506
Ние тази година не сме имали семейна лятна почивка. В началото на лятото се местихме в нова къща, после хлапетата заминаха за България. Родителите ми ги доведоха в края на август и останаха за десетина дни, така че обикаляхме в нашия район. После хлапетата започнаха училище, а аз заминаха за една седмица за Малта -да се гмуркам ( с група от клуба в който членувам). Вчера се прибрах, една седмица съм на работа и след това заминавам за три месеца в Лондон. И докато не съм забравила- мисля докато съм в Лондон да посетя различни постановки ( основно мюзикъли и балет), ако на някой му се ходи, да свирка, може да отидем заедно.

За Шотландия, мнение за това кой е по-добрият избор не мога да дам, но беше ясно че разликата между двата вота ще е минимална.

# 507
Момичета сетих се още нещо - тук мога ли да си купя от някъде чист спирт, не лакочистител и има ли изобщо?

# 508
  • Манчестър
Момичета сетих се още нещо - тук мога ли да си купя от някъде чист спирт, не лакочистител и има ли изобщо?

Чист спирт или ацетон? Щото са две различни неща и само ацетон се отнася към лакочистител. Ако търсиш чист ацетон  (чист дотолкова,че го продават наред с лакочистителите), да , има. Купих наскоро за 1 лира от магазин по 1 паунд веригата.

Иначе продават и чист спирт,ама ще питам и ще ти кажа къде,че май не е навсякъде.

# 509
Ave чист спирт ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт